Επισκέπτης
Με ασπρομαυρες ποιντερινες..θες κουταβι?
Είχα.
Με ασπρομαυρες ποιντερινες..θες κουταβι?
αντε γαμησουΕνδιαφέρεσαι για το κουτάβι ;
αμα καταληξεις τι θελεις ελα παλι τρελο καρναβαλι.
Ειμαι υπερ τον μπουστηδων..Αδελφέ , μην ανησυχείς για μένα !
Ξερεις τι θελεις...
Πουτσα και λιγο προσοχη...ολοι σε γραφουν στα αρχιδια τους...
το ψοφησες..
Ρε ζωο δεν ειναι ευχη αυτι...Αδελφέ , καλό κατευόδιο !
αντε γαμησου
Ειμαι υπερ τον μπουστηδων..
Μην σε νοιαζει αδερφη...
Σε βαρεθηκα παω για ποτο με τον χελ
Ρε ζωο δεν ειναι ευχη αυτι...
Αντε γαμησου στουρναρι....φτου φτου φτου...
Αντα γαμησου και κανε και κανα μπανιο
ποιους βλακα?Σας εχει διαλυσει η Μιχαλ-ειδα!
Για να μη σε ρωτησω στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα, σε ρωταω εδω. Σχετικα με αυτο που ειπες οτι αν σου επιτεθουν στο δρομο θα φυγουν μαχαιρωμενοι. Εγω εχω εκφραστει υπερ της οπλοκατοχης με λελογισμενη χρηση για αυτοαμυνα καθαρα. Οπως Αμερικη. Αλλα στην Ελλαδα οπως ξερουμε δεν ισχυει κατι τετοιο. Θυμαμαι που ειχες γραψει παλιοτερα οτι αν η αστυνομια πιασει καποιον στο δρομο με οτιδηποτε που θεωρηθει επικινδυνο οπλο, οπως ενα μαχαιρι, ακομα και αν το εχει για αυτοαμυνα, τον μαζευουν κατευθειαν για τα περαιτερω στο αστυνομικο τμημα. Και πραγματι ετσι ειναι, σε τυχον αστυνομικο τυχαιο ελεγχο εχουν δικαιωμα να σε ψαξουν. Πως λοιπον συναδουν αυτα τα δυο; Και να κουβαλας για αυτοαμυνα και να μη φοβασαι τυχον αστυνομικο ελεγχο; Απλα το ρισκαρεις;Σας εχει διαλυσει η Μιχαλ-ειδα!
προς το παρων πες μας πως περασες με τον Ζωζω απο αγκυρας 1 μιας κ τον ειδες απο κοντα κ τον επισκεφτηκες κ μετα θα συνεχισουμε...Μονο ρομπα θα σε κανω να ξες.Για να το λες εσυ ετσι θα ειναι σιγουρα
Υπαρχει περιπτωση κατα τυχη να εχεις το φεησμπουκ της Δεσποινας; Το θελει ενας φιλος μου.
Ο βαν πορδεν οταν λεει οτι θα φυγουν μαχαιρωμενοι εννοει οτι εχει κωλο ξυραφι...Για να μη σε ρωτησω στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα, σε ρωταω εδω. Σχετικα με αυτο που ειπες οτι αν σου επιτεθουν στο δρομο θα φυγουν μαχαιρωμενοι. Εγω εχω εκφραστει υπερ της οπλοκατοχης με λελογισμενη χρηση για αυτοαμυνα καθαρα. Οπως Αμερικη. Αλλα στην Ελλαδα οπως ξερουμε δεν ισχυει κατι τετοιο. Θυμαμαι που ειχες γραψει παλιοτερα οτι αν η αστυνομια πιασει καποιον στο δρομο με οτιδηποτε που θεωρηθει επικινδυνο οπλο, οπως ενα μαχαιρι, ακομα και αν το εχει για αυτοαμυνα, τον μαζευουν κατευθειαν για τα περαιτερω στο αστυνομικο τμημα. Και πραγματι ετσι ειναι, σε τυχον αστυνομικο τυχαιο ελεγχο εχουν δικαιωμα να σε ψαξουν. Πως λοιπον συναδουν αυτα τα δυο; Και να κουβαλας για αυτοαμυνα και να μη φοβασαι τυχον αστυνομικο ελεγχο; Απλα το ρισκαρεις;
Χρωστας λεφτα στον νωνδα φιλε - φιδι..εγω ειμαι φιλος σας raopau προσεχω ξερω τι κινδυνους υπαρχουνε