jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
ειναι τοσο δυνατο, που τελευταια αρχιζω και πιστευω ακραδαντα οτι ειμαι γεννημενος γαμιας....το ακραδαντα σε αυτακια φυσικα![]()
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
ειναι τοσο δυνατο, που τελευταια αρχιζω και πιστευω ακραδαντα οτι ειμαι γεννημενος γαμιας....το ακραδαντα σε αυτακια φυσικα![]()
ολα καλα τσιμακο...περασα ομορφα....Για πε
ολα καλα τσιμακο...περασα ομορφα....
ξεκινησα για το απλο προγραμμα, αλλα η καυλα με οδηγησε στο 80αρι....ειχα τεραστια αναγκη να τον χωσω στη μουναρα της.....
εμφανισιακά δεν ειναι και τοσο της αρεσκείας μου, αλλα αυτο καλυπτεται απ την απόδοση και την προσωπικότητά της...
ο νεος χωρος ειναι σουπερ, με μια δοση υπερβολης αγγιζει τα ορια της χλιδης......(και δεν ξερω αν εμαθες, ηρθε και στην περιοχη σου...πισω απ το υγεια) ;)
gamao album![]()
ξεροχύνω με σοφό γέροντα στην εισαγωγή τζίμι![]()
Αργοπεθαινει το μελι????![]()
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/water-for-elephants-photograph-660x300.jpg?itok=YNCAWiAW[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :S
εχει πλακα ο thompson.... δες πως κοιταει τον εμελιανενκο πριν τον αγωναγαμαει ο νωντας ουα ουα