Επισκέπτης
τσιμυ εισαι τυχερος που ζεις στην Ελλαδα και οχι στην Ουγκαντα :S
Δεν εχει περιπτερα στην Ουγκαντα τυπε;
τσιμυ εισαι τυχερος που ζεις στην Ελλαδα και οχι στην Ουγκαντα :S
απαγορεψαν το στοματικο σεξ στην ουγκαντα τυπε, δε θα μπορει να ρουφαει προβοσκιδες εκει ο τσιμυς γιατι θα τον βαλουνε στη μπουζου :SΔεν εχει περιπτερα στην Ουγκαντα τυπε;
απαγορεψαν το στοματικο σεξ στην ουγκαντα τυπε, δε θα μπορει να ρουφαει προβοσκιδες εκει ο τσιμυς γιατι θα τον βαλουνε στη μπουζου :S
φυλακα τυπε, απαγορευονται δια νομου εκει ολα τα ντιγκιντανγκικα :SΑν ο Ουγκαντιανος Τσιμις βαζει τις προβοσκιδες σε αλλη τρυπα τι προβλεπει ο νομος τυπε;
φυλακα τυπε, απαγορευονται δια νομου εκει ολα τα ντιγκιντανγκικα :S
σε παπουτσια >>>αντοχη σκυλισια.ντίμιτζίμι κονβέρτζ -τι λένε;
Τυπε εισαι νεκροφιλος και τη βγαζεις ολη μερα εδω μεσα; :S :S :S
απαγορεψαν το στοματικο σεξ στην ουγκαντα τυπε, δε θα μπορει να ρουφαει προβοσκιδες εκει ο τσιμυς γιατι θα τον βαλουνε στη μπουζου :S
για βαλε κανα τρακ ν ακουσωντίμιτζίμι κονβέρτζ -τι λένε;
σε παπουτσια >>>αντοχη σκυλισια.
αυτα κ τα αντιντας.
τα ναϊκι χαλανε ευκολα,μονο ποζα.
χέλρειζερ πώς σου φάνηκε η αποκάλυψη κλώνου Peter Van Norden = βανάκιας που έκανα φαίνεται ότι λυπήθηκε ο βανάκιας μετά την αποκάλυψη τον στήριξα τον βανάκια όταν όλοι του πετάγανε ντομάτες αλλά τώρα που μπήκε με κλώνο τον πρόδωσα
ΤζιμιΤζιμ μονο ο Βανακιας θα εφτιαχνε κλωνο με αυτο το ονομα και μετα θα εγραφε το ιδιο μαλακισμενα οπως εγραφε και σαν Βανακιας...
Υ.Γ
Βασικα απογοητευτηκα λιγακι γιατι περιμενα οτι θα ηταν και ο Βανακιας δικος σου κλωνος που τον εμπνευστηκες οταν εβλεπες το Ροδα Τσαντα και Κοπανα για 50η φορα...
ο πίκερ δεν θα ξαναμπεί -περίμενε να τον κάνουν μπαν για να γλιτώσει από το σάιτ αλλά τον μιούταραν
έφαγε τα καλύτερα του χρόνια στο σάιτ και τώρα που σαραντάρισε θυμήθηκε να κάνει επανάσταση
εξώγαζα , πολύ μεγάλη στάμπα , κόκκινο πάνω σε μαύρο είναι συνδυασμός για στολές μπλακ ντραγκον τζων αλεξιου, έξτρα παροχή ότι γίνεται τσαντάκι για να το κουβαλας πουστριλικι
εγώ λέω όχι![]()
απο ποιον μαν?Δεν ειμαι ο βανακιας. Ειμαι απεσταλμενος.