kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Οχι τοσο πολυ
Πιστευω ντροπαλος καποιος ειναι παντα
επειδη την παιζεις γιαυτο εχεις σοσιαλ ανξιετυ
Οχι τοσο πολυ
δουλεια θελει...καποιος που συναναστρεφεται δεν μπορει να ναι ντροοπαλος, διαφορετικα δε θα συναναστρεφοτανε....Οχι τοσο πολυ
πιστευω οτι εχει προιστορικες καταβολες......θεμα ταμπου για τη συντηριτικα εκπολιτισμενη -εκ του χριστιανισμου- Δυση....και γενικοτερα θρησκειες που στη πλειονοτητα τους μισουν τη σωματικοτητα....οταν ειμασταν γυμνασιο κ βλεπαμε κασετες τσοντες ενας φραγκατος συμμαθητης μου αναρωτιοταν ποιος πρωτοανακαλυψε την μαλακια.γνωμη
πιστευω οτι εχει προιστορικες καταβολες......θεμα ταμπου για τη συντηριτικα εκπολιτισμενη -εκ του χριστιανισμου- Δυση....και γενικοτερα θρησκειες που στη πλειονοτητα τους μισουν τη σωματικοτητα....
ας ελπισουμε οι επιστημονες του μελλοντος να σκυψουν με ιεροτητα και να αναδειξουν τις αγνωστες πτυχες αυτης της αρχεγονης εκστατικης πρακτικης
υπερμαλακυνσηο ντοπας τι επαθε?
τον πατησε τραινο και μετα φαγανε τα χυμενα του σωθικα τα ποντικια και τα κορακιαο ντοπας τι επαθε?
τσιμ εσυ που σαι μεσ τα κολπα ;) μου στελε μνμ φιλιας ενας γκλομπαλ μαστρουμπειτορ....
Μου έστειλε αίτημα φιλίας, κάποιος φίλος φίλων της κουνιάδας του μπατζανάκη ενός τιμημένου.
την κανω κ γω για ΖΖΖΖΖΖΤην άλλη βδομάδα,πάλι.
την κανω κ γω για ΖΖΖΖΖΖ