dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μην ανυσηχeις κ μενα που το χω 2 χρονια παλι σερνεται
lenovo my ass....
σιγα την εγγυηση ρε μαν,μαπα ειναι...κ υποτιθεται εχω την πιο ανθεκτικη τους σειρα.k gw lenovo eggyhsh
σιγα την εγγυηση ρε μαν,μαπα ειναι...κ υποτιθεται εχω την πιο ανθεκτικη τους σειρα.
Πανικος στο μελι αποψε
χαχασαν το μελι δεν εχει
ετσι ετσισαν το μελι δεν εχει
κ μενα πριν λιγοτσιμ εσυ που σαι μεσ τα κολπα ;) μου στελε μνμ φιλιας ενας γκλομπαλ μαστρουμπειτορ....
τσιμ εσυ που σαι μεσ τα κολπα ;) μου στελε μνμ φιλιας ενας γκλομπαλ μαστρουμπειτορ....
χουμορ χουμορ κανω
οταν ειμασταν μικρα σχολειο γυμνασιο-λυκειο μαζευομασταν κ παιζαμε μπαλα τ απογευματα στο σχολειο.Τοτε χτιζονταν μια οικοδομη καινουργια κ απεναντι απο αυτην εμενε ενας συμμαθητης ,ανεβηκαν 2 παιδια στην καινουργια οικοδομη κ τον ειδαν απεναντι να την παιζει ορθιος στο δωματιο του.γνωμη σου
Απο σερρες εισαι??
αν δεν ειχανε μεχρι τοτε αντιστοιχη εμπειρια, ηταν ιερη στιγμη...τους μυησε στο μαγικο κοσμου του αυνανισμου...πιστευω θα τη θυμουνται τη στιγμη αυτη μεχρι να πεθανουν...οταν ειμασταν μικρα σχολειο γυμνασιο-λυκειο μαζευομασταν κ παιζαμε μπαλα τ απογευματα στο σχολειο.Τοτε χτιζονταν μια οικοδομη καινουργια κ απεναντι απο αυτην εμενε ενας συμμαθητης ,ανεβηκαν 2 παιδια στην καινουργια οικοδομη κ τον ειδαν απεναντι να την παιζει ορθιος στο δωματιο του.γνωμη σου
στα 90s αρχες αγοραζα κασεττες απο.μεταλα απ τις σερρες
Power feast λεγονταν
Vol 1-3
Ωραιες εποχες
απο σιδηροκαστρο ξες??