Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τζιμυ τζιμ θεωρεις οτι ο ανδρας στα 1950-60 με κοστουμι,μαλλι στην πενα κ χοντρο γυαλι μυωπιας ή στυλ αβιειτορ ειχε σεξ απιλ.?

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

ο χρονόπουλος την είδε μέντορας των μεταλάδων και των ροκάδων νομίζαμε ότι ήταν κάτι σαν παντογνώστης πολύξερος που με το γέρικο πηγούνι του μας έγνεφε για τις αλήθειες αλλά τελικά είναι ένας παλιοχέστης που κρύβεται πίσω από τις λέξεις αν τον έβλεπα να γέρνει σε μια καρέκλα θα τον έσπρωχνα να πέσει κάτω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ο χρονόπουλος την είδε μέντορας των μεταλάδων και των ροκάδων νομίζαμε ότι ήταν κάτι σαν παντογνώστης πολύξερος που με το γέρικο πηγούνι του μας έγνεφε για τις αλήθειες αλλά τελικά είναι ένας παλιοχέστης που κρύβεται πίσω από τις λέξεις αν τον έβλεπα να γέρνει σε μια καρέκλα θα τον έσπρωχνα να πέσει κάτω
χαχα
μας κατεστρεψε
μας εκλεψε την νιοτη
ο Χρονο ρουφαει τα νιατα των μεταλλαδων.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τζιμυ τζιμ θεωρεις οτι ο ανδρας στα 1950-60 με κοστουμι,μαλλι στην πενα κ χοντρο γυαλι μυωπιας ή στυλ αβιειτορ ειχε σεξ απιλ.?

γαμούσανε πολύ τότε αυτοί ήταν οι πελφετεράκηδες του καιρού τους ο ζάχος χατζηφωτίου που ήταν τέτοιος πηδούσε και άντρες και γυναίκες λένε τον σούβλιζε και τον καραμανλή τον γέρο όποτε έλειπε ο γκόμενος ο ναυτικός σε ταξίδια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
γαμούσανε πολύ τότε αυτοί ήταν οι πελφετεράκηδες του καιρού τους ο ζάχος χατζηφωτίου που ήταν τέτοιος πηδούσε και άντρες και γυναίκες λένε τον σούβλιζε και τον καραμανλή τον γέρο όποτε έλειπε ο γκόμενος ο ναυτικός σε ταξίδια
τον Θοδωρο δεν γκαμουσε ο εθναρχης?ετσι θυμαμαι...
α μπραβο,σαν τον Ζαχο ο οποιος ξεπατικωσε το στυλ του Ροι ορμπισον.
τα ζεστα καλοκαιρινα βραδια ακουω τα τριζονια κ βαζω κ λιγο Ροι να ακουγεται χαμηλοφωνα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
χαχα
μας κατεστρεψε
μας εκλεψε την νιοτη
ο Χρονο ρουφαει τα νιατα των μεταλλαδων.

ο χρονόπουλος πίστευε πάντα ότι τα κείμενα του χάμμερ είναι ισάξια με την αγία γραφή πίστευε πολύ ότι όντως το χάμμερ επιτελεί μια αποστολή να διαπαιδαγωγήσει τους νέους μεταλάδες μας ξεφούρνιζε καλά το παραμύθι του το χάμμερ είναι εργαλείο του σατανά είμαι σίγουρος γιαυτό

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ο χρονόπουλος πίστευε πάντα ότι τα κείμενα του χάμμερ είναι ισάξια με την αγία γραφή πίστευε πολύ ότι όντως το χάμμερ επιτελεί μια αποστολή να διαπαιδαγωγήσει τους νέους μεταλάδες μας ξεφούρνιζε καλά το παραμύθι του το χάμμερ είναι εργαλείο του σατανά είμαι σίγουρος γιαυτό
τρου
χειραγωγουσε κ συνεχιζει την ιδια αποστολη.
Αεργοι μεταλλαδες χασομερηδες με κειμενα σαπιλας
φετος πεταξα κ τευχη απο το 89-92..δεν ξερω γτ τα ειχα κρατησει.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τον Θοδωρο δεν γκαμουσε ο εθναρχης?ετσι θυμαμαι...
α μπραβο,σαν τον Ζαχο ο οποιος ξεπατικωσε το στυλ του Ροι ορμπισον.
τα ζεστα καλοκαιρινα βραδια ακουω τα τριζονια κ βαζω κ λιγο Ροι να ακουγεται χαμηλοφωνα.

έλβις ακούς;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
οχι μονο Ροϊ.
οι γονεις μου εχουν κ δισκους του Ελβις,αλλα δεν ειμαι φαν.
καθε βραδι αργα ακουω κανα inxs ή κανα παλιο απο u2 να κλεισει η νυχτα αρμονικα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τρου
χειραγωγουσε κ συνεχιζει την ιδια αποστολη.
Αεργοι μεταλλαδες χασομερηδες με κειμενα σαπιλας
φετος πεταξα κ τευχη απο το 89-92..δεν ξερω γτ τα ειχα κρατησει.

η περηφάνια που ήμασταν μεταλάδες τότε ήταν αυτό που μας κατέστρεψε ντίμμιτς γιατί ήταν περηφάνια ψεύτικη μας έσπρωξε το χάμμερ σε μπουντρούμι φωτισμένο και μεις νομίζαμε ότι το ταβάνι του χάμμερ είναι ο ουρανός

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
η περηφάνια που ήμασταν μεταλάδες τότε ήταν αυτό που μας κατέστρεψε ντίμμιτς γιατί ήταν περηφάνια ψεύτικη μας έσπρωξε το χάμμερ σε μπουντρούμι φωτισμένο και μεις νομίζαμε ότι το ταβάνι του χάμμερ είναι ο ουρανός
σοφα λογια.
για τις μουσικες προτιμησεις δε μετανιωνω,αλλα για την κατευθυνομενη χειραγωγηση μεσω χαμμερ μονο...τα ιδια κ για την φυλλαδα το ινβειτερ...κ μετα το ιρον,φορεστ με τα τιγκα φασιστακια που εγραφαν εκει...σκοτεινες εποχες..σαν το hvis lyset tar oss.εχεουν περασει βεβαια αυτα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
σοφα λογια.
για τις μουσικες προτιμησεις δε μετανιωνω,αλλα για την κατευθυνομενη χειραγωγηση μεσω χαμμερ μονο...τα ιδια κ για την φυλλαδα το ινβειτερ...κ μετα το ιρον,φορεστ με τα τιγκα φασιστακια που εγραφαν εκει...σκοτεινες εποχες..σαν το hvis lyset tar oss.εχεουν περασει βεβαια αυτα.

το σκουπίδιασες όλο αυτό το χαρτικό;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ναι,φετος πεταξα κ κατι υπολλειματα..
εσυ κρατησες?
μονο τα βινυλια εχω απο τοτε.
(κ κατι παλια φθαρμενα τισερτ μεταλ)

κράτησα μόνο κανένα χάμμερ και τα σιντί καμιά 700σιά τα χω χωνιασμένα σε μια σκοτεινή γωνιά μου θυμίζουν τον χασομέρη αποβλακωμένο αλήτη που ήμουν στα νιάτα μου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κράτησα μόνο κανένα χάμμερ και τα σιντί καμιά 700σιά τα χω χωνιασμένα σε μια σκοτεινή γωνιά μου θυμίζουν τον χασομέρη αποβλακωμένο αλήτη που ήμουν στα νιάτα μου
αρα κ συ κατα βαση ακους πλεον απο utube μουσικη.
σημεια των καιρων.
για πες ηλικια.
για να σε καταταξω σε ποια μεταλ γενια εισαι.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
αρα κ συ κατα βαση ακους πλεον απο utube μουσικη.
σημεια των καιρων.
για πες ηλικια.
για να σε καταταξω σε ποια μεταλ γενια εισαι.

σποτιφάι
32
και γιουτουπ είναι γαμάτο αλλά προτιμώ σποτιφάι έχεις φυλαγμένα άλμπουμ κάνεις λίστες και ξέρω γω

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
:cool2:
γλιτωσες πολλα στερεοτυπα απο Χρονο... :grin:
δεν ηταν το πρωτο σου τευχος το χαμερ με εντι απο fear of the dark ας πουμε.

το πρώτο χάμμερ ήταν το 98 τότε που μεσουρανούσε το ποζέρι ο ντάνι φιλθ θυμάσαι που το χάμμερ προωθούσε σαν ταινιάρα τη μαλακία που έπαιζε ο ντάνι φιλθ κρέιντλ οφ φίαρ λες και ήταν ο νονός ΙΙ ενώ ήταμ μια φρικτή καλτ μαλακία

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
το πρώτο χάμμερ ήταν το 98 τότε που μεσουρανούσε το ποζέρι ο ντάνι φιλθ θυμάσαι που το χάμμερ προωθούσε σαν ταινιάρα τη μαλακία που έπαιζε ο ντάνι φιλθ κρέιντλ οφ φίαρ λες και ήταν ο νονός ΙΙ ενώ ήταμ μια φρικτή καλτ μαλακία
ναι το θυμαμαι,ειχαν βγαλει κ τρειλερ τρομαρα τους
αλλα δεν βγαλω την ουρα μου απ εξω,ακουγα κ ειχα ηδη στην συλλογη το βεμπαιρ κ το κρουελτυ απο τον σιχαμενο Ντανι φιλθ...μετα κατανοησα την ανωτεροτητα των Νορβηγων Ντιμου (στο ιδιο μηκος περιπου) κ εγκατελειψα τους Αλλαζονες Βρετανους για χαρη των δευτερων.Βεβαι η αρχη εγινε με Ροτινγκ το 95 κ νον σερβιαμ.τοτε ηταν που εμπλεξα στην ουσια με το μπλακ...σημερα σπανια να ακουσω απο ροτινγκ...ειδικα ο τελευταιο τους το θεωρω βαρετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom