dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
λεφτα υπαρχουν τσιμυΚριση ξεκριση γιοματο εφυγε το αεροπάνο απο αθηνα για βουδαπεστη
98% ελληνες
λεφτα υπαρχουν τσιμυΚριση ξεκριση γιοματο εφυγε το αεροπάνο απο αθηνα για βουδαπεστη
98% ελληνες
αυτοι θα καουν στην κολασηΔε φταίει αυτή, μέσα σε μια εβδομάδα τα βόιδια-πιρφοροι την έκαναν έτσι.
Με έξτρα χρήματα μέσα στο δωμάτιο κτλ.
Οτι θες να στέλνεις πμσεταρακο το ιδιο και εγω χθες
:S
αλλα εγω δε γαμησα καμια διοτι δεν υπηρξε οχι μονο χημεια αλλα ουτε φυσικη
η τριτη βαρδυα ειναι δυσκολη τελικα απευθυνεται σε μεθυσμενους ξενυχτιδες
Αν έβλεπες κάτι τύπους θα γέλαγες.αυτοι θα καουν στην κολαση
κ αυτη θα παρει πουλο
κατα τας γραφας.
Αν έβλεπες κάτι τύπους θα γέλαγες.
Οτι θες να στέλνεις πμ
ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ πιο παλιός στην πιάτσα να ξες.
λεφτα υπαρχουν τσιμυ
Αν έβλεπες κάτι τύπους θα γέλαγες.
Από προβοσκίδες τι έλεγε η Βουδαπέστη;Κριση ξεκριση γιοματο εφυγε το αεροπάνο απο αθηνα για βουδαπεστη
98% ελληνες
κάτι αγάμητοι 40+ που δεν συχνάζουν στην περιοχή
Από προβοσκίδες τι έλεγε η Βουδαπέστη;
απο κανα θρεντ με φωτο γυναικων/γκομενων θα ναι αυτο...
χαχα εννοειται..εγω τα μισουσα..ακομη κ το αφιερωμα με την σκηνη του black ελλιπεστατο ηταν...θυμάσαι που ο χρονόπουλος έγραφε στο χάμμερ ότι αγαπάμε όλοι μας τα αφιερώματα που κάνει το χάμμερ κάθε αύγουστο μιας και μένουν μέσα στον χρόνο και μας κάνουν όλους σοφότερους;
χαχα εννοειται..εγω τα μισουσα..ακομη κ το αφιερωμα με την σκηνη του black ελλιπεστατο ηταν...
ο Χρονοπουλος εχει διαπραξει εγκληματα κατα της ανθρωποτητας μ αυτα που εγραφε.
ο γουότερς είναι υπεύθυνος για το δε γουόλ αυτό τον ακραίο καλλιτέχνη να λούσετε όπως συνηθίζετε με τα μυροβόλα χημικά σας σε αυτάκια το ακραίο
ποιος το έγραψε και πού
τζιμυ τζιμ θυμασαι ολοι τρεχαμε να φορεσουμε levis στα 90ς ,καθε μερα η τιβι μας επαιζε τον μορφονιο για τα τζιν
υπηρχε κ μια αντιστοιχη διαφημιση με τζανις τζοπλιν με το piece of my heart παλι για levis.
ημασταν θυματα του μαρκετινγκ.