Επισκέπτης
Ας βάλω και γω μια Αμερικανιά !
Άλλη μια ευκαιρία για bullying , ε ;
ερχονται ξανα
θα παω μετα απο 10 χρονια να τους δω... τι να δω πλεον, 60φευγα φτασανε,μονο με κοκες κρατιουνται
και αυτη η πολιτικη με τα εισητιρια, σε ανεργους δεν εχει εκπτωση? Αλλα ενταξει,η εταιρια τους κανει κουμαντο οχι το rockwave
θα βαλω το χερι βαθεια θα δωσω 80-90 αντι για 40 να τους βλεπω μπροστα,πισω δεν αξιζει πλεον ολοι τραβανε με τα κινητα σαν βλακες,χαθηκε η εννοια της ροκ συναυλιας..
μας λεει τις φαντασιωσεις του και τα απωθυμενα
και γαμώ τα θεματάκια
Κάνω λάικ στις κριτικές σου με κλώνο μου
Ενώ εδώ μας φορτώθηκε ο μιχαλάκης είδα. :S :S :SΣίχαμα έχει καταντήσει το νήμα του μάστερσεφ με τους χαζοβιόληδες σπάμμερ που μαζέυτηκαν εκεί μέσα.
Κάνε και κανά λάικ στο φόρουμ που έχω μείνει πίσω, στις κριτικές μου κάνουν κι άλλοι :S :S :S
Συγνωμη φιλε μου αλλα απο την στιγμη που πηρες χαμπαρι την πρωτη στραβη επρεπε να κοψεις ροδα μυρωμενα και μην τον ειδατε τον παναγη
κοτοσταμουλη σε χυνουμε
Σίχαμα έχει καταντήσει το νήμα του μάστερσεφ με τους χαζοβιόληδες σπάμμερ που μαζέυτηκαν εκεί μέσα.
Πόσες φορές πήγες σε τελευταία συναυλία των σκόρπιονς;
ποιος τυπε; :S :S :SΝου σου τυπε...μπορει να μπει ο αλλος που γραφει με σιελ χαρακτηρες και να σε αρχισει στα γαμωσταυριδια. :S :S :S
Ο νώντας είναι μια ιδέα που γεννήθηκε στο κεφάλι ενός καλού φίλου πριν χρόνια βλάχο, τον καιρό που εσύ ακόμα έπαιζες φίφα στο πι σι και βάραγες τα πλήκτρα σαν καθυστερημένο. Δεν έχεις ιδέα ποιος σου μιλάει τώρα, γι' αυτό άσε στην άκρη την τρέλα όταν θα μπει ο άλλος που λογκάρει με αυτό το νικ γιατί θα σου γεμίσω τ' άντερα με φρέσκο σκάτο και θα σ' τα κρεμμάσω λουκάνικα να τα τρυγήσει η πράσινη μύγα.
γκιλι γκιλιουτε ο ειρινικος ωκεανος τοσα ναυαγια οσο εδω