The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.970
- Πόντοι
- 25.467
εγραψες συμπεθερα !!
Χαριεντίζεσαι με ανήλικα ρε μουνόπανο παιδόφιλε;
Θα σου γαμήσω ό,τι σου έχει μείνει αγάμητο σκατομπινέ.
εγραψες συμπεθερα !!
άγιε εκτιμούσες άλντο μόρο;
Τζίμι ο σετ έαρ είναι ο στάρνταστ και ανασταίνει πιτζαμοήρωες από το παρελθόν γιατί νοσταλγεί τις παλιές καλές μέρες που έμπαινε ο δούκας και έλεγε για μαθηματικά όνειρα με κάτι καμπύλες που γίνονταν τετράγωνα.
Πολύ.
Αλλά πιο πολύ εκτιμούσα την Φεντερίκα Μορο.
τζίμι το ευρωπαϊκό μέταλ εκτός αγγλίας + σκανδιναβίας + κριέιτορ ήταν είναι και θα είναι ένα μάτσο σκατά. Γνώμη
Πως τους καταλαβαινετε δεν μπορω να το εξηγησω
+ ντεφ λέπαρντ;
Βρε ολο το φασμα ακουγαΦλώρε όταν εμείς ακούγαμε βένομ και βαγγέλη γερμανό εσύ κουνούσες το κωλαράκι σου με σιντερέλλα μότλι κρου και τους άλλους που λένε το ειτίν εντ λαιφ και ποτέ δεν κατάλαβες πώς είναι να είσαι πραγματικός τρου μεταλάς που αγοράζει ό,τι του προτείνει το μέταλ χάμμερ και ξεχωρίζει από το πλήθος γιατί δεν βρίσκει γκόμενα.
Βρε ολο το φασμα ακουγα
Απο σιντερελα μεχρι destruction
Αλλα ημουν ποζερας κατα κυριο λογο
Εγώ ήμουν Τουρκία τέλη δεκαετίας 70 ανταποκριτής εφημερίδας. Βία σκοτωμοί γκρίζοι λύκοι έπιναν το αίμα αριστερών.
Τζίμι νομίζω όποιοι άκουγαν σόντομ τότε ασχέτως εμφάνισης δύσκολα έβγαζαν γκόμενα και είχαν για φίλους μόνο άλλους που ακούγανε και αυτοί σόντομ γιατί αυτή η μουσική ήταν τόσο βάρβαρη που δηλητηρίαζε το αίμα σου σε έκανε καμπούρη και σου γαμούσε την αυτοπεποίθηση δηλαδή σε έβγαζε στο περιθώριο και σε έκανε αντικοινωνικό γιατί τότε γαμούσε η ντίσκο και όσοι άκουγαν ντίσκο γαμούσανε κιόλας.
Ω ναι
Τους ειχα δει κ λαιβ το 91
Για δύο περίπου ώρες, γλύτωσα από την "Σφαγή της Μπολόνια"