Επισκέπτης
Γαμιέται η BAYERNNNNNNNNNN (και όχι η Bayer)
Γαμιέται η BAYERNNNNNNNNNN (και όχι η Bayer)
Τι βλάκες που είστε?Πιστευετε οτι πέρα απο την πλάκα μου θα έψαχνα ποτέ γκόμενο να γαμηθω απο δω μέσα??Έλεος...
Ζωγραφισέ το καλύτερα!!!Άμα τραβούσαν...δεν θα την έπαιζαν με την φωτο σου...3:42 το ξημέρωμα...
Ε δεν πιστευω πια οτι ειναι και τοσο αγάμητοι να την παιζουν με μια φωτογραφία..αλλα αν ειναι ετσι να τους βαλω καμια καλυτερηΆμα τραβούσαν...δεν θα την έπαιζαν με την φωτο σου...3:42 το ξημέρωμα...
Ε δεν πιστευω πια οτι ειναι και τοσο αγάμητοι να την παιζουν με μια φωτογραφία..αλλα αν ειναι ετσι να τους βαλω καμια καλυτερη
Ε δεν πιστευω πια οτι ειναι και τοσο αγάμητοι να την παιζουν με μια φωτογραφία..αλλα αν ειναι ετσι να τους βαλω καμια καλυτερη
:o :o :o :o
λοιπον αν δε βγει νομος να στειρωθεις δε βλεπω μελλον στην ανθρωποτητα. Κάπου παρακάτω θα φτάσει απόγονός σου να γρυλλίζει
Αυυτό είναι κορμί για πολλές αμαρτίες..κολάστηκα πάλικαλα παικτο προς το παρον με την δικη μου και μετα οταν ξεθολωσεις ποσταρε
Της χέστρας έρχεται πιο κοντά στα πιστευω μου για σένα..βάλε μια του νεροχύτη σου....τουλαχιστον να με φτιαξει η προσωπικοτητα
Αυυτό είναι κορμί για πολλές αμαρτίες..κολάστηκα πάλι
Το τραγικό είναι οτί δεν σκάς με την μία λαλακία που πέταξες αλλά συνεχίζεις,όπως όλες οι γυναίκες ποτέ άδικο και πρήξιμο!!!Της χέστρας έρχεται πιο κοντά στα πιστευω μου για σένα..
Δεν πιστεύω να φαντάζεσαι οτί η φωτογραφία του κώλου της είναι ψεύτικη;! :oΣε προκαλω...of course...εγώ παίζω με στοιχεία...όχι με στοιχειά...;)
Κάπως πιο λογικόοο!!!ενώ με γδυτό...
Ψάχνει στο google!!!ετοιμάζει τη φωτο η αλιντισσα
Πάντα επι τόπου..φρεσκιες τις βάζω...τώρα θα την τραβηξει ? χα χα χα !!!!
Θες να γραψω κατι πανω μου να πειστεις γιατι και καποιος άλλος απιστος έλεγε πολλά...Ψάχνει στο google!!!
Οκ αλλά εγώ θα στο υπαγορέψω!!! ;)Πάντα επι τόπου..φρεσκιες τις βάζω...Θες να γραψω κατι πανω μου να πειστεις γιατι και καποιος άλλος απιστος έλεγε πολλά...