Επισκέπτης
Συνηθίζεται...Και πότε είπα οτι είμαι 40???Δεν είναι αυτό,απλά 40ρα με τέτοιο κώλο δεν συνηθίζεται!!!
Συνηθίζεται...Και πότε είπα οτι είμαι 40???Δεν είναι αυτό,απλά 40ρα με τέτοιο κώλο δεν συνηθίζεται!!!
Μην επιμένεις όσο φεύγει η ηλικία μεγαλώνει ο κώλος,αν δεν είναι εξαρχής μεγάλος!!!Συνηθίζεται...Και πότε είπα οτι είμαι 40???
Φίλε τέτοιος κώλος είναι για αρχοντικά γκαυλιά κατά εμένα!!!άσε τα πουστικα εγω δε πλησιαζω εκει που ακουμπανε οι αλβανοι. Βάστα όρεξη μεχρι να ξαναρθει ο πλακουτσοκέφαλος
Δεν έχω πηδηχτεί με κανέναν εδώ μέσα παλιοκαρακάξα ...Ουστάσε τα πουστικα εγω δε πλησιαζω εκει που ακουμπανε οι αλβανοι. Βάστα όρεξη μεχρι να ξαναρθει ο πλακουτσοκέφαλος
Δεν έχω πηδηχτεί με κανέναν εδώ μέσα παλιοκαρακάξα ...Ουστ
Αυτό πώς μπορείς να το αποδείξεις;!Δεν έχω πηδηχτεί με κανέναν εδώ μέσα παλιοκαρακάξα ...Ουστ
Αυτό πώς μπορείς να το αποδείξεις;!
Αυτό πώς μπορείς να το αποδείξεις;!
Συγγρού περίμενα να πεις!!!θα φωναζουμε ονοματα στην ομονοια και θα περιμενουμε πότε δε θα σηκωσει κανεις το χερι...will be a long night
Τι βλάκες που είστε?Πιστευετε οτι πέρα απο την πλάκα μου θα έψαχνα ποτέ γκόμενο να γαμηθω απο δω μέσα??Έλεος...
Σοβαρά τώρα: πλάκα γίνεται από όλους και αν δεν το κατάλαβες που δεν το κατάλαβες είσαι ούφο!!!Τι βλάκες που είστε?Πιστευετε οτι πέρα απο την πλάκα μου θα έψαχνα ποτέ γκόμενο να γαμηθω απο δω μέσα??Έλεος...
Και καλά κάνουν..(σάμπως μπορούν να κάνουν και τίποτα περισσότερο?)Για πλάκα σε εχουν...
Και καλά κάνουν..(σάμπως μπορούν να κάνουν και τίποτα περισσότερο?)
Σοβάρα έχεις πιθανότητες με τον Αβράμη,αν ξεχάσει την Bite!!!Και καλά κάνουν..(σάμπως μπορούν να κάνουν και τίποτα περισσότερο?)
Mπαα και για αυτό όλοι έχουν κάποια τσόντα ή περιοδικό σπίτι!!!Να τραβήξουν μια μαλακία...κ να σε αφήσουν στη μιζέρια σου ? Παίζει ?
Πάαααααααααλιιιιιιιι????Να τραβήξουν μια μαλακία...