troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
σε εχω ανετα μωρη κλανα....οταν τελειωνουν οι καθετηρες στους παππουληδες θα σε πηγαινω εκει να σε κατουρανεΈτσι μπράβο βρωμόπουστρα
σε εχω ανετα μωρη κλανα....οταν τελειωνουν οι καθετηρες στους παππουληδες θα σε πηγαινω εκει να σε κατουρανεΈτσι μπράβο βρωμόπουστρα
μαζεψε τα και παρε πουλο γελανε και τα μπανερακια στο πλαι..
πες οτι εχεις μια δουλεια θα σε πιστεψουμε :-*
σε εχω ανετα μωρη κλανα....οταν τελειωνουν οι καθετηρες στους παππουληδες θα σε πηγαινω εκει να σε κατουρανε
παιδια μην μαλωνετε στο μελι, γιατι φοβαται και δεν μπαινει ο φουκαρας ο δοπας.... :S
αυτο το σκουπιδι, το ναυαγιο, το αυτιστικο, ο ερεθιστης λαθρομεταναστων, αυτος που εχει κανει την κωλοτρυπιδα του δημοσια ουρητηρια για τα πακια, αυτος ο αναρχιδος, ο αυνανας, ο βρωμιλος, η κυλοτα με περιοδο...
παιδια μην μαλωνετε στο μελι, γιατι φοβαται και δεν μπαινει ο φουκαρας ο δοπας.... :S
αυτο το σκουπιδι, το ναυαγιο, το αυτιστικο, ο ερεθιστης λαθρομεταναστων, αυτος που εχει κανει την κωλοτρυπιδα του δημοσια ουρητηρια για τα πακια, αυτος ο αναρχιδος, ο αυνανας, ο βρωμιλος, η κυλοτα με περιοδο...
ψοφα ρε σκουπιδι, παλιοπετουγια, μην κανω κανα ντου στους καδους που συχναζεις και σε ξεφτυλισω σε ολο το μεταξι...μπουλη, ε μπουλη...γαμω το μουνι της μανας σου
:o χονδρο....ο φουκαρας
pou eisai vre satana?γαμω το μουνι της μανας σου
γαμω το μουνι της μανας σου
ψοφα ρε σκουπιδι, παλιοπετουγια, μην κανω κανα ντου στους καδους που συχναζεις και σε ξεφτυλισω σε ολο το μεταξι...μπουλη, ε μπουλη...
Ξέρω καλά να γλύφω τ'αρχίδια του Άντι σε πμ για να με κάνει Πορνορεπόρτερ.
γαμω το μουνι της μανας σου
Να μιλάς όμορφα μην τα πάρω.
egv den prokalo
ολοι ξερουν οτι ειμαι γλυκο κ καλοψυχο παλικαρακι
εχεις μεινει μονος σου...ησουν που ησουν μηδενικο ανεκαθεν, τωρα πια εισαι για λυπηση...egv den prokalo
ολοι ξερουν οτι ειμαι γλυκο κ καλοψυχο παλικαρακι