Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
[size=16pt]κραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακκκκκκκκκκκ.............[/size]
[size=16pt]κραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακκκκκκκκκκκ.............[/size]
ελα μαζεψε τα και πουλο εγινες ρομπα
παπαρακι μου θες κ εσυ γαμησι?
να διαβασει τον εστειλα ρε μαλακα και να ερθει τον σεπτεβρη με τον κηδεμονα του..και εγω θελω.. :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
ελα μαζεψε τα και πουλο εγινες ρομπα
στουρναρι μαν ε?...να διαβασει τον εστειλα ρε μαλακα και να ερθει τον σεπτεβρη με τον κηδεμονα του..
να διαβασει τον εστειλα ρε μαλακα και να ερθει τον σεπτεβρη με τονκηδεμοναγαμιά του..
ακου μωρη κοτα για να ξεμπερδευω μ εσενα μου ζαλισες την πουτσα.Μη ξαναπάς Μεταξουργείο δεν είναι για σένα μωρή λελέτα και να προσέχεις τα "φιλαράκια" σου που λένε τα "καλύτερα"
κλασσικη περιπτωση βλακα που λιωνει σολες στα δελα,τον κανουν πορνορεπορτερ,και νομιζει οτι κατι τρεχει στα γυφτικα
ουτε ενδιαφερον μαλακας ειναι..
και σου παει το ψωλοχυμααααα...μια ομορφια εισαι
πατας και ρουφιανοκουμπο ρε μπουρδα?Μωρή καρτακωλοτρυπίδα τραβελομούρα θυμάσαι ακόμη το μπανάκι που σε έστειλα;
Άντε φίλα μου τώρα εκείνη που σου γάμησα τότε και που έκλαιγες στον Άντι "μα μου βρίζει τη μανούλα δεν φταίω εγώ με φάγανε μπαμπέσικα" κι όλα αυτά τα κλαψομουνίστικά σου
ναι θυμαμαι καριολη...εισαι αντρακλας...Μωρή καρτακωλοτρυπίδα τραβελομούρα θυμάσαι ακόμη το μπανάκι που σε έστειλα;
Άντε φίλα μου τώρα εκείνη που σου γάμησα τότε και που έκλαιγες στον Άντι "μα μου βρίζει τη μανούλα δεν φταίω εγώ με φάγανε μπαμπέσικα" κι όλα αυτά τα κλαψομουνίστικά σου
το πιο αντρικο πραγμα που εχει κανει στην ζωη του ρε συ....πατας και ρουφιανοκουμπο ρε μπουρδα?
ναι θυμαμαι καριολη...εισαι αντρακλας...
μαζεψε τα και παρε πουλο γελανε και τα μπανερακια στο πλαι..Έτσι μπράβο βρωμόπουστρα