stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
![]()
![]()
![]()
λεφτα υπαρχουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λεφτα υπαρχουν![]()
![]()
γαμησε μας καμια 500αρα ειναι να δωσω αυτη τη βδομαδα
Γιατη? Δεη και τηλ?γαμησε μας καμια 500αρα ειναι να δωσω αυτη τη βδομαδα![]()
αυτα ειναι πληρωμενα αλλα εξοδαΓιατη? Δεη και τηλ?![]()
Σε λιγο σε βλέπω να παρακαλας να γαμησεις της μαυρες στην ομόνοιααυτα ειναι πληρωμενα αλλα εξοδα![]()
θα σκασουν τωρα και τα τελη αλλα 500
ερχονται απο πισω και οι ασφαλειες με![]()
Κουφάλααα καλά περνάς,ελπίζω μόνο στον κορυδαλλό να έχουνε ίντερνετ μην σε χάσουμε!!!αυτα ειναι πληρωμενα αλλα εξοδα![]()
θα σκασουν τωρα και τα τελη αλλα 500
ερχονται απο πισω και οι ασφαλειες με![]()
μα ρε πουστη μου ολα μαζεμενα τα γαμημεναΣε λιγο σε βλέπω να παρακαλας να γαμησεις της μαυρες στην ομόνοια![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μλκ τα καλυπτω αυτα τα εξοδα παλι καλα αλλα δωρο και μισθος θα φυγουν αεραΚουφάλααα καλά περνάς,ελπίζω μόνο στον κορυδαλλό να έχουνε ίντερνετ μην σε χάσουμε!!!![]()
Δοκίμασε να ζητάς λεφτά για να μην τους πηδήξεις!!!και δεν πιανω και τιποτα αν βγω στη συγγρου![]()
Αυτο απο του χρονου καντου bye bye με μαντίλιρε μλκ τα καλυπτω αυτα τα εξοδα παλι καλα αλλα δωρο και μισθος θα φυγουν αερα![]()
να πα να γαμηθεις εγω θα εξακολουθω να παιρνω δωροΑυτο απο του χρονου καντου bye bye με μαντίλι![]()
![]()
![]()
150 φουλ πρόγραμμανα πα να γαμηθεις εγω θα εξακολουθω να παιρνω δωρο
ουτε ενα στουντιο δε συγκινηθηκε να μου κανει μια φρι προσφορα σ'ενα φτωχο πλην τιμιο παληκαρι![]()
ειχανε μπει κατι μουναρες νεα μελη και ποσταραν γυμνες φωτογραφιες τους με τακουνιανα μαι πάλι.... έχασα τίποτα?? ...![]()
![]()
δεν ξεχνα τον κωλο με το στριγκAλλάξε το μότο κάτω από τον κώλο που έχεις για avatar,δεν κολλάει...![]()
Που ρε νώντα?ειχανε μπει κατι μουναρες νεα μελη και ποσταραν γυμνες φωτογραφιες τους με τακουνια
αλλα μετα τις εσβησαν :-
ειχανε μπει κατι μουναρες νεα μελη και ποσταραν γυμνες φωτογραφιες τους με τακουνια
αλλα μετα τις εσβησαν :-