gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Ωχ εσένα έπιασαν τα βουντού;;; :oΑς μου πεί τώρα ποιος με εχει γκαντεμιάσει...![]()
![]()
μη με λες μαναρι ανεβαζω θερμοκρασιαγτ μαναρι μου ?αστον μωρε ... για να τον βρισουμε τα λεει και να φτιαχτει η ανωμαλαρα ...
![]()
Ας μου πεί τώρα ποιος με εχει γκαντεμιάσει...![]()
![]()
μη του δινεις σημασια ... αστον να πηξει το μουνακι του απ το κακο τουΜας λες πούστηδες(εμένα κ την βίλμα) ή μου φαίνεται;;;![]()
γτ μαναρι μου ?αστον μωρε ... για να τον βρισουμε τα λεει και να φτιαχτει η ανωμαλαρα ...
![]()
Aλλάξε το μότο κάτω από τον κώλο που έχεις για avatar,δεν κολλάει...Α πα να γαμηθήτε...![]()
![]()
Σιγά μην έχει,αγχείριστο παλιό κομπλεξικό-κακιασμένο τραβέλι είναι...μη του δινεις σημασια ... αστον να πηξει το μουνακι του απ το κακο του!
φιλεεεεεε .... το εχω ετοιμο ....μη με λες μαναρι ανεβαζω θερμοκρασια
κατι μας; εχεις ταξει αλλα δε σε βλεπω![]()
παμε ξενια να σου περασει καυλιαρηΑ πα να γαμηθήτε...![]()
![]()
Aλλάξε το μότο κάτω από τον κώλο που έχεις για avatar,δεν κολλάει...![]()
το ασχημο αβαταρ φιλεεεεε .... σορρυ αλλα ειναι αθλιο :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
Οταν θα χω κανα φραγκοπαμε ξενια να σου περασει καυλιαρη![]()
Σιγά μην έχει,αγχείριστο παλιό κομπλεξικό-κακιασμένο τραβέλι είναι...![]()
οχι φιλεεεεε απλα δεν μ αρεσει ...ζηλιαααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα περιμενω να πιασεις το στοιχημα θα χρειαζομαι βιαγκραΟταν θα χω κανα φραγκο![]()
Με κοροιδευεις ?αμα περιμενω να πιασεις το στοιχημα θα χρειαζομαι βιαγκρα![]()
κερναει ο μεντορας μας η μαλλον μεντορας σου ο δικος μου ειναι το μαυροσκυλο![]()
Με κοροιδευεις ?
Οταν θα εχω ματσο λεφτα και θα γαμω πορνοσταρ και εσυ θα μου γλείφεσε να σε κεράσω να δω τι θα λες μετα...![]()
![]()
![]()
Ένας πλατωνικός έρωτας γεννήθηκε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... φιλεεεε σε αγαπωωωω και ασε την κομπλεξαρα να χτυπιεται :-* :-* :-* !!