jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αλλωστε εκανα κ γω δικα μου ξεφτυλικια παρομοια,οποτε δεν δικαιουμε να μιλαω.
ετσι εγκυκλοπεδικα το ανεφερα.
για πε για ξεφτυλικια σου
αλλωστε εκανα κ γω δικα μου ξεφτυλικια παρομοια,οποτε δεν δικαιουμε να μιλαω.
ετσι εγκυκλοπεδικα το ανεφερα.
αλλη φορα ...κ μαλλον σε πμ θα τα πουμε αυταγια πε για ξεφτυλικια σου
o the Greek απλα ηταν δηκτικός προς τους προμοτορες και τις μουφες που εχουν κυριευσει το σαη αλλα οι μονδς κανουν τα στραβα ματια, γιαυτο και επρεπε να "εξουδετερωθει". Αλλωστε για τον ιδιο λογο δεν εφαγε μπαν απο ip κιολλας ο lux.tux? επειδη ξεβρακωσε μια διαφημιζομενη αλυσιδα που κοροϊδευει τους πελατες αποκρυπτοντας στοιχεια για το φυλο των "κοριτσιων"?
Οταν η "ηγεσια" ενος φορουμ αδυνατει να κρατησει ισσοροπιες και επιλεγει παντα και μονο το εφημερο συμφερον της, τοτε δυστυχως ο μονοδρομος ειναι το λουκετο...
Αναρρωτηθηκε κανεις που εχουν παει ολες οι τεραστιες μορφες που εκαναν γνωστο το σαη επειδη ακριβως ειχαν χαρακτηρα και οι οποιες αποτελουσαν και λογο ενασχολησης δημοσιογραφων με το σαη και αρα δωρεαν διαφημισης?
Σκεφτηκε κανεις απο τους υπευθυνους οτι το σαη πλεον δεν αποτελει πηγη ενημερωσης αλλα ουτε και ψυχαγωγιας αλλα ενα λουμπεν καφενειο καμμενων που πλακωνονται επι παντος επιστητου?
Δικο σας ειναι το μαγαζι και δικα σας τα κουμαντα, καντε οτι καταλαβαινετε, δεν θα ειστε ουτε η πρωτη ουτε η μοναδικη "αυτοκρατορια" που καταστρεφεται στην ιστορια...
αλλη φορα ...κ μαλλον σε πμ θα τα πουμε αυτα
ζιμι σε εχει χεσει ποτε γκομενα
η απο κοντα συνοδεια τσικνιστου κρεατος κ ερυθρου οινου
ευχαριστως γιωργο.δημητρη πρεπει να συναντηθουμε αν ερθεις αθηνα
τσιφτετέλικ τρανς,τα λέγαμε εμείςοχι καμια σχεση
psybient ειναι αργη goa trance
πατα στο tube αυτο
astral projection - electronic
τι καλυτερο psybient κομματι για μενα
αμα κατεβω Αθηνα φετος θα σε ενημερωσω.
οπως κ καποια επισης εκλεκτα τιμημενα μελη Απο αθηνα που τους το χρωσταω χρονια τωρα.
Ξερουν αυτοι.
τσιφτετέλικ τρανς,τα λέγαμε εμείς
σε ουδετερο εδαφος κανα Τρικαλο,γτ Ελατη πεφτει μακρυα απο μενα...βασικα καμμια σχεση ειμαι αναποδα τελειως.μια κ δεν βλεπω να πηγαινω εξω
παιζει γεναρη τελη ν ανεβω τρικαλα ελατη με εναν φιλο
οποτε συναντηση επιβαλεται
εχουν θρεντ για Βολο? :o
θα μπω να δω,αν κ δεν θελω να μπαινω διπλα...
θσε ουδετερο εδαφος κανα Τρικαλο,γτ Ελατη πεφτει μακρυα απο μενα...βασικα καμμια σχεση ειμαι αναποδα τελειως.
εχω αλλαξει τηλεφωνο,να ξες
αμα κατεβω Αθηνα φετος θα σε ενημερωσω.
οπως κ καποια επισης εκλεκτα τιμημενα μελη Απο αθηνα που τους το χρωσταω χρονια τωρα.
Ξερουν αυτοι.
to mail μου το ξερεις. ;)εχω αλλαξει τηλεφωνο,να ξες
μου στειλε κ μενα περυσι ενας για αλληλομαλακιαΔείτε τι μου έστειλε....πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!