Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
καλα ειναι ντοπαμινα...ασχολειται με το σκυλο...πρωι, μεσημερι, βραδυ το βγαζει βολτα...

θα του προτεινω μια μερα να βγουμε...

σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
Παρτε και το σκυλο μαζι. Εχω δει τωρα που παιρνουν τα σκυλια σε μπαρακια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
διαβαζα το πρωι το θρεντακι της ελβιρας και εβλεπα να μοστραρει συνεχεια φωτο με στραπονια και πουτσες απο καοτσουκ....τι στο πουτσο λεω, πρεπει να παιζει τελικα πολυ πισωγλεντιά ναουμ, κι απο ατομα που δεν δειχνουν τοιούτοι....εχει αποπουτσωθει (κατα το αποκεντρωση) η ηδονη
Ουτε εγω δειχνω τοιουτος αλλα μ' αρεσει λιγο στραπον. :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
δουκα τελευταια εχω πολυ πεσμενη λιμπιντο, παρολο που προσεχω διατροφη, και παιρνω και συμπληρωματα (βιταμινες, ιχνοστοιχεια, αμινοξεα)....κι απο ψυχολογικα δεν ειμαι πεσμενος.......

μηπως υποσυνειδητα ζηταω κατι αλλο; (δεν υπονοω πουστριλικι, ξεκολλατε...)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Παρτε και το σκυλο μαζι. Εχω δει τωρα που παιρνουν τα σκυλια σε μπαρακια.
xaxa ναι, με τιποτα δεν θα το κανα...θελω ανεση, και ευκολια κινησεων...επισης δεν θελω να τραβαω προσοχες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Ουτε εγω δειχνω τοιουτος αλλα μ' αρεσει λιγο στραπον. :think:
χαχα, αμα ειναι λιγο νταξ τοτε  :grin: αλλα και παραπανω να ηταν, "γουστο σου καπελο σου"

εγω μονο κατα το μπιντέ πλησιαζω το χερι στην περιοχη, μεχρι εκει ομως....δεν νιωθω καποια "ελκτικη δυναμη" για τετοιου ειδους ηδονη

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
δουκα τελευταια εχω πολυ πεσμενη λιμπιντο, παρολο που προσεχω διατροφη, και παιρνω και συμπληρωματα (βιταμινες, ιχνοστοιχεια, αμινοξεα)....κι απο ψυχολογικα δεν ειμαι πεσμενος.......

μηπως υποσυνειδητα ζηταω κατι αλλο; (δεν υπονοω πουστριλικι, ξεκολλατε...)

Σου λειπει η κοινωνικη επαφη μαλλον. Ειμαστε φτιαγμενοι για να καβλωνουμε μετα απο κοινωνικη αλληλεπιδραση με γυναικες. Τα οπτικα ερεθισματα αρκουν για τους νεανιες, αλλα οπως διαπιστωνεις μεγαλωνοντας κατι λειπει. Δυστυχως δε μπορουμε να εχουμε μερικες φιλες να βγαινουμε, να γελαμε, να ανοιγομαστε, να ξεφαντωνουμε και μετα να κανουμε και σεξ. Και αυτο γιατι τα θηλυκα οντα θελουν να εχουν εξουσια επανω μας δια του μουνιου τους.

Εχεις σκεφτει τι ωραια θα ηταν να ζουσαμε στην αρχαια Ελλαδα; Καθε μερα θα ημασταν γυμναστηριο, λουτρο, ιπποδρομειες, συμποσια με πορνες και εταιρες και διονυσιακα ξεφαντωματα!

xaxa ναι, με τιποτα δεν θα το κανα...θελω ανεση, και ευκολια κινησεων...επισης δεν θελω να τραβαω προσοχες

Μικρος ηθελα εναν παπαγαλο που να καθεται στον ωμο μου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
χαχα, αμα ειναι λιγο νταξ τοτε  :grin: αλλα και παραπανω να ηταν, "γουστο σου καπελο σου"

εγω μονο κατα το μπιντέ πλησιαζω το χερι στην περιοχη, μεχρι εκει ομως....δεν νιωθω καποια "ελκτικη δυναμη" για τετοιου ειδους ηδονη

Οι δονητες και το χαρνες που εχει δεν κανουν για τετοια δουλεια αλλα φορεσε κατι ωραια εσωρουχα η καργιολα. Για δεσιμο και σφαλιαρες ειναι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
8085ecb69b79f98979e1c195f05e7b13.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ρε σεις τι τρελο ονειρο ειδα!

Ημουνα λεει σε μια γειτονια με πολλους αριστερους.

Ειμαι καπου σε μια πλατεια. Στη μια μερια εχει καφετεριες. Πιο μεσα ειναι σκοτεινα. Περπαταω προς το σκοταδι και απο πισω μου ερχεται ενας μαυρος. Ανοιγω το βημα μου για να μεγαλωσω την αποσταση. Επιταχυνει και αυτος και ερχεται παραλληλα με μενα. Παω πιο αργα για να με προσπερασει, πηγαινει πιο αργα και αυτος. Ωχ λεω, ωρα για δραση. Κανω να την κοπανησω με αναποδο βηματισμο και μου βγαζει μαχαιρι. Τρεχω προς τις καφετεριες και μου βγαζει μαχαιρι ενας λευκος αλλοδαπος. Προσπαθουσαν να με μαχαιρωσουν.

Μετα καπως ξεφυγα και λεω στους σερβιτορους παρτε το 100. Αλλα αυτοι επειδη ηταν αριστεροι ηθελαν να καλυψουν τους αλλοδαπους που μου επιτεθηκαν και δεν τηλεφωνουσαν.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Σου λειπει η κοινωνικη επαφη μαλλον. Ειμαστε φτιαγμενοι για να καβλωνουμε μετα απο κοινωνικη αλληλεπιδραση με γυναικες. Τα οπτικα ερεθισματα αρκουν για τους νεανιες, αλλα οπως διαπιστωνεις μεγαλωνοντας κατι λειπει. Δυστυχως δε μπορουμε να εχουμε μερικες φιλες να βγαινουμε, να γελαμε, να ανοιγομαστε, να ξεφαντωνουμε και μετα να κανουμε και σεξ. Και αυτο γιατι τα θηλυκα οντα θελουν να εχουν εξουσια επανω μας δια του μουνιου τους.

Εχεις σκεφτει τι ωραια θα ηταν να ζουσαμε στην αρχαια Ελλαδα; Καθε μερα θα ημασταν γυμναστηριο, λουτρο, ιπποδρομειες, συμποσια με πορνες και εταιρες και διονυσιακα ξεφαντωματα!

Μικρος ηθελα εναν παπαγαλο που να καθεται στον ωμο μου.
nice post

στην Κρητη σ ενα χωριο ηταν ενας διμετρος αγροικος με μουσια σα του Βελουχιωτη και ειχε στον ώμο ενα γερακι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λεει ο αλλος

σημερα θα κανω το μπανακι μου θα ξυριστω θα παρφουμαριστω θα βαλω το πουκαμισακι μου το σενιο το παπουτσι το δερματινο το περναει και ενα κερωμα και θα κατεβω πιατσα να γαμησω κανα καλο μουνακι :headbang: :headbang:

ξερετε τι του λεω εγω αυτουνου

οπα τυπε για κατσε και ακου λιγο κρατα το εικοσαρικο και πηγαινε σε καποιο μπαρακι παρε το ουισκακυ σου και ξεκινα να παιζεις με αλλες

τα μουνακια τυπε μου θα τα ευχαριστηθεις καλυτερα ετσι
και οταν με ακουει μου λεει ναι αλλα οι γυναικες ριχνουν χυλοπιτες και ειναι μαλακισμενες και οι ελληνιδες ειναι αγενεις
και τοτε γυρναω και του λεω οχι φιλε μου δεν ειναι οι γυναικες μαλακισμενες εσυ εισαι σαν το ντοπαμινα καραγκιοζη που θες και να γαμησεις ουστ λερα και γαμα σε κανα μπουρδελο παρεα με τις κοτες

οπωτε διαλεγετε τα μπαρακια εξω η τις κοτες
απλα τα πραματακια

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πριν λιγες μερες ειδα οτι γαμουσα εναν παλιο μου φιλο

Στο τελος μου ειπε να προσεχω κατι ψαρακια που ειχε στο σπιτι αλλα του ειπα οτι μπορει να τα φανε οι γατες

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
λεει ο αλλος

σημερα θα κανω το μπανακι μου θα ξυριστω θα παρφουμαριστω θα βαλω το πουκαμισακι μου το σενιο το παπουτσι το δερματινο το περναει και ενα κερωμα και θα κατεβω πιατσα να γαμησω κανα καλο μουνακι :headbang: :headbang:

ξερετε τι του λεω εγω αυτουνου

οπα τυπε για κατσε και ακου λιγο κρατα το εικοσαρικο και πηγαινε σε καποιο μπαρακι παρε το ουισκακυ σου και ξεκινα να παιζεις με αλλες

τα μουνακια τυπε μου θα τα ευχαριστηθεις καλυτερα ετσι
και οταν με ακουει μου λεει ναι αλλα οι γυναικες ριχνουν χυλοπιτες και ειναι μαλακισμενες και οι ελληνιδες ειναι αγενεις
και τοτε γυρναω και του λεω οχι φιλε μου δεν ειναι οι γυναικες μαλακισμενες εσυ εισαι σαν το ντοπαμινα καραγκιοζη που θες και να γαμησεις ουστ λερα και γαμα σε κανα μπουρδελο παρεα με τις κοτες

οπωτε διαλεγετε τα μπαρακια εξω η τις κοτες
απλα τα πραματακια

Χαχα Ντοπας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οταν ημουν πιο νεος γουσταρα μια φιλη μου αλλα με εβλεπε φιλικα
την ειχα καψουρα για μερικα χρονακια αλλα αυτη τιποτα

ενα καλοκαιρι τους εφερα για μονοημερη στο νησι που εκανα τις διακοπες μου
ειχαμε κανονισει να παμε με σκαφος θειων μου οχι πολυ μεγαλο στα ανοικτα για να περασουμε τη μερα

εγω λοιπον ειχα μια εξοικιωση παραπανω και μπορουσα ευκολα να κινουμαι
οι δυο φιλες λοιπον δεν ειχαν ξαναμπει τοτε και εγω τις βοηθουσα πως θα μπουν πως θα ανεβουν δηδαδη απο το λιμανι
εδωσα το χερι μου και μπηκαν της κρατησα κτλπ

επισης οταν επρεπε να δεσουμε στην επιστροφη παλι εκανα τα δικα μου αυτα που μου ειχανε μαθει και βγηκα και εκανα τις κινησεις μου για να δεσει

η τυπισσα λοιπον οση ωρα με εβλεπε να κινουμαι ετσι ειπε μετα και στη παρεα αλλα και σε μενα οτι της εβγαλα κατι οταν με εβλεπε να κινουμαι και καλα μια ωριμοτητα μια σιγουρια και με ειδε εστω για πολυ λιγο με διαφορετικο ματι
φυσικα δεν εγινε τιποτα

αλλα σκεφτειται οι γυναικες τελικα με τι μαλακιες εντυπωσιαζονται

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
οταν ημουν πιο νεος γουσταρα μια φιλη μου αλλα με εβλεπε φιλικα
την ειχα καψουρα για μερικα χρονακια αλλα αυτη τιποτα

ενα καλοκαιρι τους εφερα για μονοημερη στο νησι που εκανα τις διακοπες μου
ειχαμε κανονισει να παμε με σκαφος θειων μου οχι πολυ μεγαλο στα ανοικτα για να περασουμε τη μερα

εγω λοιπον ειχα μια εξοικιωση παραπανω και μπορουσα ευκολα να κινουμαι
οι δυο φιλες λοιπον δεν ειχαν ξαναμπει τοτε και εγω τις βοηθουσα πως θα μπουν πως θα ανεβουν δηδαδη απο το λιμανι
εδωσα το χερι μου και μπηκαν της κρατησα κτλπ

επισης οταν επρεπε να δεσουμε στην επιστροφη παλι εκανα τα δικα μου αυτα που μου ειχανε μαθει και βγηκα και εκανα τις κινησεις μου για να δεσει

η τυπισσα λοιπον οση ωρα με εβλεπε να κινουμαι ετσι ειπε μετα και στη παρεα αλλα και σε μενα οτι της εβγαλα κατι οταν με εβλεπε να κινουμαι και καλα μια ωριμοτητα μια σιγουρια και με ειδε εστω για πολυ λιγο με διαφορετικο ματι
φυσικα δεν εγινε τιποτα

αλλα σκεφτειται οι γυναικες τελικα με τι μαλακιες εντυπωσιαζονται

Για να γλυτωσεις χρονο χρημα και φαια ουσια μπορεις να τις χτυπας κουτουλιες μεχρι να πεσουν κατω

Οι γυναικες στην προιστορια εκτιμουσαν τετοιου ειδους συμπεριφορες απο τα αρσενικα

Γιατι οχι και οι σημερινες

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
eida αγγλιδα πιτσιρικα με αξυριστες μασχαλες χτες το πρωι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σκυλε τι πρεπει να πω σε μια πουτανα για να την πιασω γκομενα. Καποια παιδια απ το σαι το εχουν καταφερει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

Stories

Νέο!