You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)
Επισκέπτης
o aristeros
https://[URL unfurl="true"]www.thescottishsun.co.uk/[/URL]
[/quote]not
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
aytods επαιζε στις νεανικες ανησυχιες
Ηρθε η ωρα να αλλαξεις αβαταρ
Επισκέπτης
Joshua Jacksonaytods επαιζε στις νεανικες ανησυχιες
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πολυ επιστημονικο.κάποια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μας σχηματίζονται κατά τους πρώτους μήνες της γέννησης μας
οπότε κάποιος που γεννιέται Ιούνιο περνάει τους πρώτους μήνες της ζωής του το καλοκαίρι και έχει τα ανάλογα ερεθίσματα ... κτλ κτλ το πιάσατε το νόημα
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πολυ επιστημονικο.
Χαχαχα τον σκουπιδιασες τον σαλτιμπαγκο
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Θα ανοιξω θεμα στο φορουμ υγεια με τιτλο το "βαρομετρο του Δουκα". Εκει θα δινω συμβουλες για τροφιμα και συνηθειες που ενισχυουν τη στυση μας. Διπλα θα βαζω την πουτσα μου καβλωμενη. Αντιστοιχα για τροφιμα και συνηθειες που δεν κανουν καλο θα βαζω την πουτσα μου ξεκαβλωτη.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ειμαι προγραμματιστης.nvntas θυμασαι στο τραινσποτινγκ που ειχαν παει στο κλαμπ στο λονδινο κ φασωθηκε ο ψυχακιας με ενα τραβελι
κ οταν του επιασε το πουλι τρελαθηκε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Ειμαι προγραμματιστης.
telika αγγλια σε ποια πολη σπουδασες
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Εσυ πρωτα.telika αγγλια σε ποια πολη σπουδασες
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Εσυ πρωτα.
birmingham
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Εγω λουτον.birmingham
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Εγω λουτον.
ti etroges ekei k poy evgaines
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Μαγειρευα στην εστια ο,τι μαγειρευω και στην Ελλαδα. Ψωνιζα απο τεσκο. Αυτη ηταν η βασικη εξοδος μας ως φοιτητες. Πηγαιναμε ολοι μαζι μετα το μαθημα και μετα κλεινομασταν σπιτι.ti etroges ekei k poy evgaines
Μετα απο λιγο ομως σιχαθηκα αυτον τον τροπο ζωης και τους μονοχνωτους συμφοιτητες μου και αρχισα να πηγαινω μονος μου για ψωνια και να αναμιγνυομαι με τους Αγγλους. Το βραδυ πηγαινα στα μπαρακια αλλα δεν εμπαινα μεσα γιατι ντρεπομουν. Δεν ειχα καν κανονικα παπουτσια (δεν σε αφηνουν σε μπαρ με αθλητικα). Ειχα παει και σινεμα μια φορα. Μια αλλη εφαγα παγωτο σε ενα γαλλικου τυπου καφε. Πηγαινα σε γοτθικου ρυθμου εκκλησιες και εβγαζα φωτογραφιες τα γκαργκουλ. Ολες οι πολεις εχουν αξιοθεατα. Κυριως ομως εβρισκα καποια ησυχα μερη για να αγναντευω (το βραδυ) ή να διαβαζω λογοτεχνια (τη μερα).
Ειχα γραφτει και στο γυμναστηριο του πανεπιστημιου αλλα πηγα μονο μια φορα λογω μαλακιων που καναν οι συνεργατες μου στην εργασια. Το γυμναστηριο ειχε γηπεδο βολευ και μπαντμιντον. Μπαντμιντον επαιζαν πολυ οι κινεζουλες. Θα μπορουσα να ειχα παιξει και εγω, να διασκεδασω και σιγα σιγα να τις γνωρισω. Οι κινεζες φοιτητριες στην Αγγλια ειναι πολυ προσεγγισιμες. Με ενα γεια τις εβγαλες για καφε. Θα μπορουσε ολη η ζωη μου να ηταν διαφορετικη ντοπα, αν ειχα επιμεινει να κανω αυτο που μου αρεσε και αυτο που ηθελα.
Στη ζωη νικαει ο πιο επιμονος ντοπα. Δεν υπαρχει δικαιοσυνη.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ντοπα ριξε μια ματια αν κυκλοφορουν ακομα μακαρονι buttoni.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.253
- Πόντοι
- 506
δουκα γιατι δεν τις πλησιασες; γιατι δεν ειπες αυτο το γαμημενο το "γεια σας" στις κινεζουλες και εκατσες στα αυγα σου κ απλως τις κοιταζες;;;Ειχα γραφτει και στο γυμναστηριο του πανεπιστημιου αλλα πηγα μονο μια φορα λογω μαλακιων που καναν οι συνεργατες μου στην εργασια. Το γυμναστηριο ειχε γηπεδο βολευ και μπαντμιντον. Μπαντμιντον επαιζαν πολυ οι κινεζουλες. Θα μπορουσα να ειχα παιξει και εγω, να διασκεδασω και σιγα σιγα να τις γνωρισω. Οι κινεζες φοιτητριες στην Αγγλια ειναι πολυ προσεγγισιμες. Με ενα γεια τις εβγαλες για καφε.
---
στη σχολη εχουμε πολλες ρωσιδες
ο κολλητος μου ειναι ρωσος κ δεν εχει κοπελα
καθε φορα του λεω: τις βλεπεις τις μουναρες; σηκω και πηγαινε να τις μιλησεις
ενα πριβιετ ειναι, ενα απλο πριβιετ, τιποτα αλλο
δεν σηκωνεται, καθεται μονο και τις κοιταει……