Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δουκα πιστευεις οτι το κορανι και ο εξτρεμισμος ειναι μια λυση για τους αποκληρους και τους κατατρεγμενους???

μηπως οι ελληνες οπως ειναι στα σκατα θα μπορουσαν να στρεφονταν στον ισλαμικο ριζοσπαστικο πιο ευκολα??

θα μπορουσε το ιστορικο υποβαθμισμενο κεντρο μαζι με τα μπουρδελα μεσα να γινει η νεα ρακα??

τετοια ερωτηματα με απασχολουν τωρα τελευταια

βασικα ενας φανατικος δεν μπορει να στραφει στον χριστιανισμο ευκολα η λυση ειναι η το κορανι η οι ποδοσφαιρικες ομαδες να γινει χουλιγκανος δηλαδη

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Tο πρωτο ισχυει σιγουρα αν σκεφτεις οτι αυτοι που εκαναν τις βομβιστικες επιθεσεις στην Ευρωπης ηταν 2ης ή 3ης γενιας μεταναστες που δεν γαμουσαν.

Τωρα πως θα εξελιχθει το κεντρο της Αθηνας δεν εχω καταληξει. Σε 10 χρονια θα εχουν πεθανει ολοι οι γεροι και θα εχουν μεινει σχεδον μονο ξενοι. Οι συμμοριες θα κυβερνανε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Tο πρωτο ισχυει σιγουρα αν σκεφτεις οτι αυτοι που εκαναν τις βομβιστικες επιθεσεις στην Ευρωπης ηταν 2ης ή 3ης γενιας μεταναστες που δεν γαμουσαν.

Τωρα πως θα εξελιχθει το κεντρο της Αθηνας δεν εχω καταληξει. Σε 10 χρονια θα εχουν πεθανει ολοι οι γεροι και θα εχουν μεινει σχεδον μονο ξενοι. Οι συμμοριες θα κυβερνανε.

θα αναγκαστουμε να διαλεξουμε πλευρες καποια στιγμη

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οταν ήρθαν να πάρουν τον Lux δεν αντέδρασα
Όταν ήρθαν να πάρουν τoν Skylo δεν αντεδρασα
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειναι πολλοι οι Ελληνες που προδοσαν.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σκυλε ακομα θυμαμαι σε βολτες μου στην αθηνα το βραδυ να σκανε σακουλες σκουπιδιων πανω σε αμαξια

βγαιναν τα ζωα οι ελληνες κ τις πεταγανε απο το μπαλκονι επειδη βαριοντουσαν να πανε να τις πεταξουν στα σκουπιδια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σκυλε ακομα θυμαμαι σε βολτες μου στην αθηνα το βραδυ να σκανε σακουλες σκουπιδιων πανω σε αμαξια

βγαιναν τα ζωα οι ελληνες κ τις πεταγανε απο το μπαλκονι επειδη βαριοντουσαν να πανε να τις πεταξουν στα σκουπιδια

αγγλια μενεις φιλε?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

ε καλα εισαι :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

ακομα γινεται :vomit:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Σκεψου να σκασει σακουλα με σκουπιδια στο Μαντσεστερ (γεματη πλαστικες πουτσες και σφηνες για κωλο)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
η Κυπρια φοιτητρια στην Σαλονικα τα εβγαζε σε διαφανη σακουλα τα σκατοχαρτα για να τα πεταξει,με ειδε μια φορα που τα προσεξα την ωρα που τα κατεβαζε κ εγινε ρομπα το βρωμομουνο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σκεψου να σκασει σακουλα με σκουπιδια στο Μαντσεστερ (γεματη πλαστικες πουτσες και σφηνες για κωλο)

τι εννοεις οτι τα αγορια στο μαζεστερ τρωνε σουσελ?

για ποιο λογο πολλα αγορια απο ελλαδα διαλεγουν το γιουνι του μαντσεστερ για μεταπτυχιακο? κ κοιτανε φωτογραφιες απο τα σπιτια με κοινοχρηστο μπανιο με αλλα αγορια φλατμειτς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom