Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 506
ειναι επικινδυνη η μηχανηΠιστευεις οτι με μηχανακια σκοτωνονται οι ηλιθιοι;
ειναι επικινδυνη η μηχανηΠιστευεις οτι με μηχανακια σκοτωνονται οι ηλιθιοι;
δε διαφωνω, ουτως ή άλλως αυτα ειναι και λιγο υποκειμενικα....Φιλε χωρις παραξηγηση δεν ηταν τρομερα πετυχημενο το αστειο σου.
Aυτο ηταν το λαθος σου. Δεν πρεπει να εισαι απλοχερος με τις γυναικες γιατι αυτοματα σε κατατασουν στο 85% των ανδρων.δε διαφωνω, ουτως ή άλλως αυτα ειναι και λιγο υποκειμενικα....
αλλα νομιζω οτι δεν ηταν τοσο χαλια ωστε να στραβωσει και πολυ περισσοτερο δεν ηταν προσβλητικο...
ενα χαμογελο γαμω το χρηστο της δε βλαπτει, οταν μαλιστα το εισπρατεις "απλοχερα" απ την αλλη πλευρα
Μακη οταν πηγαινα σχολειο λεγανε οτι χωρις ροδα (παπι) δε γαμας.ειναι επικινδυνη η μηχανη
συμφωνω σ αυτο και το χω μαλιστα εις γνωσιν μου (θεωρητικα ομως τελικα, οπως αποδεικνυεται στη πραξη)Aυτο ηταν το λαθος σου. Δεν πρεπει να εισαι απλοχερος με τις γυναικες γιατι αυτοματα σε κατατασουν στο 85% των ανδρων.
Τα ανελυσα και στο νημα για τους ματακηδες.
μυθικο τερας των τσαρδιων και του ιστοτοπου μαςre paidia ο νωντας ποιος ειναι??
συμφωνω σ αυτο και το χω μαλιστα εις γνωσιν μου (θεωρητικα ομως τελικα, οπως αποδεικνυεται στη πραξη)
Μας κανουν ο,τι θελουν οι καργιολες.
Μετα πηγαινουν και γαμιουνται στα δασακια. Ουτε τους αστεγους δε σεβονται που κοιμουνται διπλα. Στο μουνι τους.
Αν γαμουσαν οι αστεγοι και χορευαν οι αναπηροι, αν οι κουφοι ακουγαν το θροισμα των φυλλων και οι τυφλοι εβλεπαν το φως της μερας. Θα ειχαμε νικησει τη ζωη.Toυλαχιστον να τις γαμανε και οι αστεγοι
Αν γαμουσαν οι αστεγοι και χορευαν οι αναπηροι, αν οι κουφοι ακουγαν το θροισμα των φυλλων και οι τυφλοι εβλεπαν το φως της μερας. Θα ειχαμε νικησει τη ζωη.
Αν γαμουσαν οι αστεγοι και χορευαν οι αναπηροι, αν οι κουφοι ακουγαν το θροισμα των φυλλων και οι τυφλοι εβλεπαν το φως της μερας. Θα ειχαμε νικησει τη ζωη.
Διδαχτηκα απ τα ζωα.α ρε δουκα κατι τετοια γραφεις και δεν εισαι ο τραμπουκος που δειχνεις
αγαθος κυριος με καρδια μικρου παιδιου
Γαμανε οι αστεγοι αλλα οχι στην Ελλαδα
α ρε δουκα κατι τετοια γραφεις και δεν εισαι ο τραμπουκος που δειχνεις
αγαθος κυριος με καρδια μικρου παιδιου
Εγω τους εχω ραψει και ρολο για μεξικανικο σηριαλ
Θα ειναι ο σοφος οικονομος μιας ευπορης οικογενειας που ολοι τον αγαπανε και τον σεβονται παρα την ταπεινη καταγωγη του
Στο τελος θα πεθανει απο καρδια η κατι παρομοιο και ολοι θα ειναι μαζι του στις τελευταιες του στιγμες στο νοσοκομειο
Ως μεξικανικο σηριαλ θα ανατρεψει και το αμερικανικο ''All the good die young''
Αυτο με ενδιαφερει αν το εχεις δει καπου.