Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δουκα ειναι γλυκο....γλυκο!!!!
Ετσι φιλε μου εμεις μεροκαματο και οι αλλοι απ'το πρωι στα καπηλεια
δν πειραζει
ολα οκ
Ετσι φιλε μου εμεις μεροκαματο και οι αλλοι απ'το πρωι στα καπηλεια και στα πορνεία
eidate
eidate ti egine
σαλονικα
κανανε κοντρες με τα μηχανακια κ εστριψε ενα γερμανος χωρις φλας κ τους εκοψε
3 νεκροι πατερας γιος ενας 22χρονος κ η γκομενα του εντατικη
πες την αληθεια οτι χαιρεσαι οταν ακους για γκομενες που παθαινουν ατυχηματαeidate ti egine σαλονικα
θα προσέθετα, Κύνα.
γενικευω τωρα,
αλλα εχω την αισθηση οτι, στη Μυκονο παιζει να εχει πιο πολλες εκδιδομενες απο τους -αμοιγως- τουριστες
το "εκδιδομενες" και "τουριστες" σε αυτακια -φυσικα-
γενικευω τωρα,
αλλα εχω την αισθηση οτι, στη Μυκονο παιζει να εχει πιο πολλες εκδιδομενες απο τους -αμοιγως- τουριστες
το "εκδιδομενες" και "τουριστες" σε αυτακια -φυσικα-
eidate ti egine σαλονικα
Βρηκαν την αγελαδα κι αρμεγουνε
Ο καθενας οπως μπορει
Ειχα κατι γνωστους νεοχιπηδες που πηγαν Μυκονο και πουλουσαν πετρες που ζωγραφιζαν επανω διαφορες μαλακιες
Τα ξεφτιλιζει τα πουτανακια.Δουκα ειναι γλυκο....γλυκο!!!!
Φιλε χωρις παραξηγηση δεν ηταν τρομερα πετυχημενο το αστειο σου.γενικευω παλι, αλλα...
αυτες οι γκομενες εχουν γινει τελειως βαριες κι ασηκωτες, μηδεν αισθηση του χιουμορ και φουλ ξυνιλα...
χθες πηγα να δω ενα θεατρικο αρχαιας τραγωδιας και πριν ξεκινησει, λεω για πλακα σε μια διπλα "τι ωρα βγαινει ο σεφερλης;", και με κοιταζε παγωμενα λες κι ειπα κατι για τι μανα της λεγοντας μου χωρις ιχνος χαμογελου "να ρθεις εσυ μονος την αλλη βδομαδα"....
αφου τη σιχτίρισα απο μεσα μου, σκεφτηκα οτι "καλα να παθεις μλκ που απευθυνεις το λογο στην καθε δηθεν κουλτουριαρα μπαχλοτσα που τρομαρα της σηκωνει μονο δραματικη σατυρα του Ευριπίδη"