mamma mia xxx parody......αυτο κι αν ειναι ιδεα....και δεν εχει γυριστει στανταρ ....μιλαω ως ειδημων......
[youtube=202,175]]
tωρα που σε πετυχα,ταινιες τυπου νεμο-μαδαγασκαρη μεταγλωτισμενες που βρισκω να κατεβασω?
θελω για το ανηψακι μου..
mamma mia xxx parody......αυτο κι αν ειναι ιδεα....και δεν εχει γυριστει στανταρ ....μιλαω ως ειδημων......
[youtube=202,175]]
και θα το βαζει και σε καναν κωλο στο ενδιαμεσο να του το κραταει.....θα γαμει και θα δερνει θα τον τσιμπουκωνουν και θα πινει καφεδες και θα καπνιζει πουρο![]()
ο νωντας θα κανει το πουροσταχτοδοχειοκαι θα το βαζει και σε καναν κωλο στο ενδιαμεσο να του το κραταει.....![]()
tωρα που σε πετυχα,ταινιες τυπου νεμο-μαδαγασκαρη μεταγλωτισμενες που βρισκω να κατεβασω?
θελω για το ανηψακι μου..
ρε μλκ παλι πηγες να ζμπρωξειςΚαι μην ξεχνάτε το καρότο μπρος πίσω...![]()
![]()
![]()
Ποτε ρε ονειρα βλέπεις?ρε μλκ παλι πηγες να ζμπρωξεις![]()
ο γλου ρε σε βαλε να γαμας κιολας εμενα που με εβαλε να αυνανιζομαι με τον σταματηΒλέπω με γράψατε στα @@ σας,από το να τρέχω πίσω από τον κώλο του Νώντα είναι μία πρόοδος!!!![]()
Καθείς εφ'ω ετάχθη...ο γλου ρε σε βαλε να γαμας κιολας εμενα που με εβαλε να αυνανιζομαι με τον σταματη![]()
![]()
![]()
![]()
το διαβασες το σεναριοΚαθείς εφ'ω ετάχθη...
Ντάξει το σενάριο του gl κρατάμε!!!![]()
δεν λες που δεν σας εβαλα να τριβεστε και μεταξυ σας;ο γλου ρε σε βαλε να γαμας κιολας εμενα που με εβαλε να αυνανιζομαι με τον σταματη![]()
![]()
![]()
![]()
πες στον παπασαλια τι ρολο εχειδεν λες που δεν σας εβαλα να τριβεστε και μεταξυ σας;![]()
Περιττό αφού γαμάω κ συ παίζεις το πουλί σου καλό είναι!!!το διαβασες το σεναριο![]()
Μαλάκα με πιάσανε οι κομουνιστές στη σχολη και μου ζαλίσανε τα αρχίδια...Περιττό αφού γαμάω κ συ παίζεις το πουλί σου καλό είναι!!!![]()
ατμομηχανη στο τρενακι....πες στον παπασαλια τι ρολο εχει![]()
![]()
Είναι πρήχτες μεγάλοι γεγονός,στα αρχίδια μου τους γράφω τελευταία...Μαλάκα με πιάσανε οι κομουνιστές στη σχολη και μου ζαλίσανε τα αρχίδια...
Ρε τι πράμα ειναι αυτο ρε? Με το ζόρι να τους ψηφήσω?![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλάκα με πιάσανε οι κομουνιστές στη σχολη και μου ζαλίσανε τα αρχίδια...
Ρε τι πράμα ειναι αυτο ρε? Με το ζόρι να τους ψηφήσω?![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κομουνίστριες ρε?Είναι πρήχτες μεγάλοι γεγονός,στα αρχίδια μου τους γράφω τελευταία...
Αναρωτιέμαι οι κνίτισσες πώς πέφτουνε,με τα απομνημονεύματα του Λένιν(αριστερός-αριστερός αλλά μία αριστερή ποτέ δεν);;;
![]()