Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
στο σηκουελ ε ?γαμαει στην σκηνη δελτα...ειναι υπεργαματη σκηνη με γκραν παρτουζα....ντιπι αναλ ολα....![]()
![]()
![]()
στο σηκουελ ε ?γαμαει στην σκηνη δελτα...ειναι υπεργαματη σκηνη με γκραν παρτουζα....ντιπι αναλ ολα....![]()
![]()
![]()
χυσακια αγαπης δεν εχει
μονο αγριας ενειπωτης καυλας
δεν ειχα πολλα λεφτα....εμενα γιατι με αφησες απεξω ρε συ ?
τον τσοπανη θα κανει που κυνηγαει τον νωνταγαμαει στην σκηνη δελτα...ειναι υπεργαματη σκηνη με γκραν παρτουζα....ντιπι αναλ ολα....![]()
![]()
![]()
σε οποια κατσει δεν ειμαι εγω ο σεναριογραφος ....δικιε μου εσυ σε ποια θα τον ριξεις ?
σε οποια κατσει δεν ειμαι εγω ο σεναριογραφος ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :<δεν μου βαλατε και καμια σκηνη με την βιλμα ομως ρε παιδαραδες....
με εχει καυλωσει που ειναι ετσι αγαπησιαρα η πουτανιτσα μου....
θελω να γλειψω αγαπησιαρικο μουνακι να το κανω
να χυσει χυσακια αγαπης....
αστα γαμησε τα σου λεω....τελικα την βρηκες την ντενιζα εσυ?![]()
![]()
![]()
![]()
ραψουμε και για τον μαυροσκυλο μια ταινιαδεν ειχα πολλα λεφτα....![]()
bilma θες να κανεις τον βοηθο σεναριογραφου;:< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :<
@σεναριογραφοι .... μετα θελω αγγαλιτσες σας παρακαλω θελω ν μου βρειτε ενα γλυκουλι γτ ειμαι μικρη κ δεν μπορω χωρις ...:'( ... ευχαριστω φιλοιιιι
![]()
χυσακια αγαπης δεν εχει
μονο αγριας ενειπωτης καυλας
για γραψε και συ ενα σεναριο να δουμε τι σοφτ γλυκαναλατο θα βγαλεις:< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :<
@σεναριογραφοι .... μετα θελω αγγαλιτσες σας παρακαλω θελω ν μου βρειτε ενα γλυκουλι γτ ειμαι μικρη κ δεν μπορω χωρις ...:'( ... ευχαριστω φιλοιιιι
![]()
Μπορει να εκπλαγειτε .....για γραψε και συ ενα σεναριο να δουμε τι σοφτ γλυκαναλατο θα βγαλεις![]()
Βιλμα φτιαξε ενα σεναριο μονη σου .....
αφηστε την βιλμα να φτιαξει ενα σεναριο μονη της να δουμε το ταλεντο....
ποσο αθωο αγορι ειναι...ο μαυροσκυλος θα παιξει σε αλλη ταινια.....τον ρολο του ιδιορυθμου καλλιτεχνη που συζει με ενα μιλφ την αλιντι και οργανωνουν εκκεντρικα παρτυ...εκει αποπλανουν μοντελα εσωρουχων που καλει η αλιντι για καστινγκ και τα παραδιδουν στις ακολαστες αμφισεξουαλικες τους ορεξεις....θα ειναι υπερπαραγωγη λεμε....με πολλα lingerie heels μαστιγια και σεξtoys.....ραψουμε και για τον μαυροσκυλο μια ταινια
ενος μεσηλικα τρελου ζωγραφου που ζει σε ενα φαρο μονος και διοργανωνει παρτουζες για να παιρνει ματι![]()
λοιπον επειδη βαριεμαι να διαβαζω 20 σελιδες,ενημερωστε με οταν τελειοποιηθει το σεναριο.
ααα και για τον παρτενερ μου θελω να μαθω,ευχαριστω.![]()