Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επαθε ζημια ο ανθρωπος απο το πουθενα

τυπε εμεις απο εδω θα κανουμε οτι μπορουμε να βοηθουσουμε

ΚΟΠΕΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ελεγε τα καλυτερα για σενα

σε ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΕΙ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
εγινε τσαμπουκας αλλα δεν πτοειται, συνεχιζει τη γκρινια...να την κοπανησω, δεν μπορω, παει πολυ...  ή καταλαβαινει απο μονη της που να χωνει ή οχι τη μυτης της...ή αστα βραστα....

απο συζητησεις που καναμε για τανες ειναι τελειως καθετη....μου λεγε οτι οι αντρες που πανε με τανες ειναι για λυπηση και κατι τετοια...οποτε καταλαβαινετε τι σοου εχει να γινει αν διαβασει διαφορα ποστ μου....θα με ξεφτιλισει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
σταρακο κακως επραξες  :tickedoff:

μαθε οτι:

---> Πρόκειται για μια δραστηριότητα που ακόμα και τα μωρά κάνουν από την ώρα που είναι ακόμα μέσα στη μήτρα της μητέρας τους!
---> Η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2
---> H αυτοϊκανοποίηση μπορεί να μειώσει την αϋπνία μέσω της απελευθέρωσης ορμονών της έντασης
---> H αυτοϊκανοποίηση επίσης αυξάνει την αντοχή του πυελικού δαπέδου μέσα από τις συστολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του οργασμού.
---> Η αυτοϊκανοποίηση βοηθάει ακόμα και στην πρόληψη του καρκίνου. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που έχουν σεξ σε τακτική βάση μπορεί να έχουν χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. Αυτό ίσως οφείλεται στην απελευθέρωση των τοξινών από τον αδένα του προστάτη. Οι δρ Santella και Cooper υποστηρίζουν ότι και ο αυνανισμός επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα.
---> Η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της κατάθλιψης, λόγω των ενδορφινών που παράγονται κατά τον οργασμό και να οδηγήσει σε μια μικρή αύξηση στα επίπεδα της κορτιζόλης, που με τη σειρά της βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Anthony Santella από το πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και η συνεργάτιδά του, Spring Chenoa Cooper, δημοσίευσαν πριν από μερικούς μήνες ένα άρθρο στην επιστημονική σελίδα The Conversation, σχετικά με τα οφέλη του αυνανισμού στον άνθρωπο.
oρθη η ερευνα...απλα να συμπληρωσει ότι με την αυτοϊκανοποίηση φευγουν και τα χοντρα... :hi:

Επισκέπτης
εγινε τσαμπουκας αλλα δεν πτοειται, συνεχιζει τη γκρινια...να την κοπανησω, δεν μπορω, παει πολυ...  ή καταλαβαινει απο μονη της που να χωνει ή οχι τη μυτης της...ή αστα βραστα....

απο συζητησεις που καναμε για τανες ειναι τελειως καθετη....μου λεγε οτι οι αντρες που πανε με τανες ειναι για λυπηση και κατι τετοια...οποτε καταλαβαινετε τι σοου εχει να γινει αν διαβασει διαφορα ποστ μου....θα με ξεφτιλισει
χειρότερο είναι αν δει ότι έχεις συνομιλίες με τον ντοπα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγινε τσαμπουκας αλλα δεν πτοειται, συνεχιζει τη γκρινια...να την κοπανησω, δεν μπορω, παει πολυ...  ή καταλαβαινει απο μονη της που να χωνει ή οχι τη μυτης της...ή αστα βραστα....

θα σε βοηθησουμε τυπε
πες της οτι γραφεις στα πολιτικα και αθλητικα μονο και τα υπολοιπα απλα τα διαβαζεις να γελας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επαθα χοντρη ζημια ο σταρακος στα καλα καθουμενα

στο παρελθον αντιμετωπισα κατι παρομοιο αλλα ειχα την ιδεα να πω οτι η σελιδα ειναι ιος και ανοιγει αυτοματα στον firefox με το που ανοιγω το ιντερνετ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
θα σε βοηθησουμε τυπε
πες της οτι γραφεις στα πολιτικα και αθλητικα μονο και τα υπολοιπα απλα τα διαβαζεις να γελας
μου λεει τι δουλεια εχεις σ ενα τετοιο σαιτ; den eisai ikanopoihmenow me th sejoyalikh maw zvh (εδω με το ζορι συγκρατηθηκα να μη γελασω)...

της ειπα οτι εχει ποικιλα θεματολογια, οχι μονο για πουτανες και τετοια...

αν κοιταξει στο ιστορικο μηνυματων του λογαριασμου μου, θα δει τι εχω γραψει και θα της ερθει ταμπλαζ...μονο τους καμμενους που γραφων εδω, την κατσαμε τη βαρκα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
θα δω πως θα παει και στη τελικη ισως απευθυνθω στον αντι να μου αλλαξει νικ νειμ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
μου λεει τι δουλεια εχεις σ ενα τετοιο σαιτ; den eisai ikanopoihmenow me th sejoyalikh maw zvh (εδω με το ζορι συγκρατηθηκα να μη γελασω)...

της ειπα οτι εχει ποικιλα θεματολογια, οχι μονο για πουτανες και τετοια...

αν κοιταξει στο ιστορικο μηνυματων του λογαριασμου μου, θα δει τι εχω γραψει και θα της ερθει ταμπλαζ...μονο τους καμμενους που γραφων εδω, την κατσαμε τη βαρκα

Καμενους?? :think:
μια χαρα τυποι ειμεθα :sunglasses:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
αχαχαχα τωρα τα ειδα αυτα...ρεντικολο τον καναν μεσα στο θρεντ του

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
επαθα χοντρη ζημια ο σταρακος στα καλα καθουμενα

στο παρελθον αντιμετωπισα κατι παρομοιο αλλα ειχα την ιδεα να πω οτι η σελιδα ειναι ιος και ανοιγει αυτοματα στον firefox με το που ανοιγω το ιντερνετ

ντροπη σας βρε
απαρνειστε το μελι για ενα φουστανι

ναι κυρα μου
γουσταρω να μπαινω να διαβαζω κ να γελαω με τις ψηφοφιριες :happy:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571