Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Νωντα δεν σε βλεπω να διακινδυνευεις το νικ σου για χαρη του φιλου σου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ωραιο;
Ωραιο!

Που ανηκει ο διαλογος;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
1200_1200_adeccdd73a0aea30c15384202a52dc57_big.jpg

Star

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
καυλιδιο ολκης

ντουκ, τωρα ειδα το μνμ σου (22/8)...οχι δεν ξερω και υποθετω οτι ως φοιτητριες θα εχουν τους χωρους τους, οποτε δεν θα χρειαζεται να τρεχουν στα δασακια  :afro:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
πολυ μυγιαγγιχτοι εχουν γινει οι μοντ  :thubsdown:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
καυλιδιο ολκης

ντουκ, τωρα ειδα το μνμ σου (22/8)...οχι δεν ξερω και υποθετω οτι ως φοιτητριες θα εχουν τους χωρους τους, οποτε δεν θα χρειαζεται να τρεχουν στα δασακια  :afro:
Το εκοψα αυτο το επικινδυνο χομπυ λογω αιφνιδιου προβληματος υγειας. Αλλα να ξερεις οτι οι φοιτητριες πηγαινουν ΚΑΙ σε δασακια. :)

Ηθελα να σε ρωτησω: Εχεις τιποτα περιεργες διαισθησεις να μου αναφερεις;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ισως τελικα εσυ να γνωριζεις περισσοτερα επι του θεματος....

οχι, δεν εχω...εχω νεκρωσει διαισθαντικα...καλη φαση ομως

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Χθες βγηκα με καποιους απο τους ελληνες του οροφου μου (οχι τη στανταρ παρεα μου δηλαδη), μεταξυ των οποιων ειναι κ ενα παιδι ο οποιος 2 φορες που ειχε πιει ειχε δειξει οτι ενδεχομενως να ενδιαφερεται (κ εγω θεωρω οτι οχι αλλα τεσπα  :roll: ).
Πινουμε τις μπυρες μας σε ενα μαγαζι κ οι 4 συνεχιζουμε κ αλλου μετα, πινουμε κ εκει μια μπυρα κ εκει που λεγαμε να παρουμε κ αλλη ξαφνικα φευγουν οι 2 κ λενε ας μεινουν τα παιδια (εφυγαν διακριτικα για να μας αφησουν μονους μας για καποιο λογο .d  :lol: ). Τεσπα, εκει που μιλουσαμε ορθιοι διπλα διπλα, σε καποια φαση λεει αυτος "δε γαμιεται" κ παει να με φιλησει  :lol:  :lol: Αλλα για καλη μου τυχη εγω ειχα ηδη προγραμματισει να στριψω απο την αλλη -μαλλον για να παρω τη μπυρα μου να πιω, δε θυμαμαι-, οποτε τη γλιτωσα κ του λεω κατσε καλα. Εκει που το προσπερασαμε πολυ κουλ κ συνεχιζαμε τη συζητηση, ερχεται ενας τυπος κ μας λεει "γνωριζοσαστε"? λεμε ναι. -Ειστε ζευγαρι? Λεω εγω οχι κ ο αλλος λεει οχι ακομη  :lol:  :lol: Κ μας λεει σας βλεπω κ φαινεται σαν να μην εχετε μερος να πατε οποτε αμα θελετε..., κ βγαζει κ μας δινει τα κλειδια του σπιτιου του  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

καταρχας να δηλωσω οτι δεν ειμαι καθολου πουριτανη αλλα δεν θα εκανα ποτε σεξ με καποιον που δεν νιωθω πραγματα ή που δεν γνωριζω.Αν εκανα σεξ ετσι για ενα βραδυ θα ηταν σιγουρα φιλος μου ο αλλος,θα ηταν καποιος που θα ειχε διεγειρει πρωτα εγλεφαλικα,θα ηθελα να ξερω οτι και εγω ειμαι κατι ξεχωριστο για αυτον και οχι ενα τυχαιο πηδημα και θα ηθελα να αισθανομαι πολυ ανετα μαζι του και η ελξη εννοειται.

πήγα ξανά στο gay club και γενικά χόρευα με όλους και με όλες ούτε που ξέρω με πόσους και πόσες συστήθηκα.

Όποτε κοντά στο τέλος της βραδιάς έρχεται ένας που χορεύαμε και μου λέει "ιτσυ i wanna eat you so bad", τον κοιτάω εγώ με ύφος τι φάση σε γκει μαγαζί δεν ειμαι, και του λεω "taught luck, i want to eat her , and her and her" και αρχίζει ο γλυκούλης "oh you are gay sorry και im sorry i didint know¨" και γελούσα εγω και μου λέει "tell me who you like¨" του δείχνω εγω την αθηναία που είχα τσιμπηθεί στην αθήνα και μου λέει
"οκκκ im cupiiiddd " και πάει χοροπηδώντας και μου την φέρνει μπροστά μου
εγώ να έχω λυθεί στα γέλια, και αυτός να της λέει "do you know itsy?" , και το συνεχίζει αυτή και να του λέει " no i dont" και κάνει οτι συστηνόμαστε.
και μας παίρνει και τις δυο αγκαλιά και μας φερνει κοντά και μας λέει ¨"im cupid, go home" χαχαχα και μας έσπρωχνε έξω απ το μαγαζί

γενικά πολύ σουρεάλ βραδιές εκεί μεσα, θα το κάνω 2 φορές τον μήνα γιατι καταρχήν όλο ξένους γνωρίζω, προσπαθούσε να με πασάρει και ένας στην ιταλίδα κολλητή του και εκεί γέλασαμε πολύ και γενικά πολύ χαλαρή φάση, πας και απλά χορεύεις μέχρι να ανάψουν τα φώτα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
οχι, δεν εχω...εχω νεκρωσει διαισθαντικα...καλη φαση ομως

Πιστευω οτι καποιοι ανθρωποι ειναι κατι σαν συμπαντικο βαρομετρο και μπορουν να διαισθανονται πραγματα οχι μονο για τους ιδιους αλλα και για αλλους με τους οποιους ερχονται σε επαφη.

Απλα τα μηνυματα μπορει να ειναι μπερδεμενα ή να χανονται μεσα στο θορυβο της καθημερινοτητας. Πρεπει να αυτοσυγκεντρωθεις για να τα ακουσεις

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ισως υπαρχουν κι αυτα...εγω δεν εχω τετοια χαρισματα...οποτε και δε μ ενδιαφερουν τετοια θεματα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Θελω βροχη

Stories