dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
ελα ρε σκύλε που είσαι
poios τον μπαναρε τον λουξ?
ελα ρε σκύλε που είσαι
ελα ρε σκύλε που είσαι
κριμα ηταν καλο παιδι ο λουξpoios τον μπαναρε τον λουξ?
στην στεριά δεν ζει το ψάρι τύπε...Μικρο η μεγαλο ψαρι τελικα?
Το εκοψα αυτο το επικινδυνο χομπυ λογω αιφνιδιου προβληματος υγειας. Αλλα να ξερεις οτι οι φοιτητριες πηγαινουν ΚΑΙ σε δασακια.καυλιδιο ολκης
ντουκ, τωρα ειδα το μνμ σου (22/8)...οχι δεν ξερω και υποθετω οτι ως φοιτητριες θα εχουν τους χωρους τους, οποτε δεν θα χρειαζεται να τρεχουν στα δασακια![]()
Χθες βγηκα με καποιους απο τους ελληνες του οροφου μου (οχι τη στανταρ παρεα μου δηλαδη), μεταξυ των οποιων ειναι κ ενα παιδι ο οποιος 2 φορες που ειχε πιει ειχε δειξει οτι ενδεχομενως να ενδιαφερεται (κ εγω θεωρω οτι οχι αλλα τεσπα :roll: ).
Πινουμε τις μπυρες μας σε ενα μαγαζι κ οι 4 συνεχιζουμε κ αλλου μετα, πινουμε κ εκει μια μπυρα κ εκει που λεγαμε να παρουμε κ αλλη ξαφνικα φευγουν οι 2 κ λενε ας μεινουν τα παιδια (εφυγαν διακριτικα για να μας αφησουν μονους μας για καποιο λογο .d :lol: ). Τεσπα, εκει που μιλουσαμε ορθιοι διπλα διπλα, σε καποια φαση λεει αυτος "δε γαμιεται" κ παει να με φιλησει :lol: :lol: Αλλα για καλη μου τυχη εγω ειχα ηδη προγραμματισει να στριψω απο την αλλη -μαλλον για να παρω τη μπυρα μου να πιω, δε θυμαμαι-, οποτε τη γλιτωσα κ του λεω κατσε καλα. Εκει που το προσπερασαμε πολυ κουλ κ συνεχιζαμε τη συζητηση, ερχεται ενας τυπος κ μας λεει "γνωριζοσαστε"? λεμε ναι. -Ειστε ζευγαρι? Λεω εγω οχι κ ο αλλος λεει οχι ακομη :lol: :lol: Κ μας λεει σας βλεπω κ φαινεται σαν να μην εχετε μερος να πατε οποτε αμα θελετε..., κ βγαζει κ μας δινει τα κλειδια του σπιτιου του :lol: :lol: :lol: :lol:
καταρχας να δηλωσω οτι δεν ειμαι καθολου πουριτανη αλλα δεν θα εκανα ποτε σεξ με καποιον που δεν νιωθω πραγματα ή που δεν γνωριζω.Αν εκανα σεξ ετσι για ενα βραδυ θα ηταν σιγουρα φιλος μου ο αλλος,θα ηταν καποιος που θα ειχε διεγειρει πρωτα εγλεφαλικα,θα ηθελα να ξερω οτι και εγω ειμαι κατι ξεχωριστο για αυτον και οχι ενα τυχαιο πηδημα και θα ηθελα να αισθανομαι πολυ ανετα μαζι του και η ελξη εννοειται.
πήγα ξανά στο gay club και γενικά χόρευα με όλους και με όλες ούτε που ξέρω με πόσους και πόσες συστήθηκα.
Όποτε κοντά στο τέλος της βραδιάς έρχεται ένας που χορεύαμε και μου λέει "ιτσυ i wanna eat you so bad", τον κοιτάω εγώ με ύφος τι φάση σε γκει μαγαζί δεν ειμαι, και του λεω "taught luck, i want to eat her , and her and her" και αρχίζει ο γλυκούλης "oh you are gay sorry και im sorry i didint know¨" και γελούσα εγω και μου λέει "tell me who you like¨" του δείχνω εγω την αθηναία που είχα τσιμπηθεί στην αθήνα και μου λέει
"οκκκ im cupiiiddd " και πάει χοροπηδώντας και μου την φέρνει μπροστά μου
εγώ να έχω λυθεί στα γέλια, και αυτός να της λέει "do you know itsy?" , και το συνεχίζει αυτή και να του λέει " no i dont" και κάνει οτι συστηνόμαστε.
και μας παίρνει και τις δυο αγκαλιά και μας φερνει κοντά και μας λέει ¨"im cupid, go home" χαχαχα και μας έσπρωχνε έξω απ το μαγαζί
γενικά πολύ σουρεάλ βραδιές εκεί μεσα, θα το κάνω 2 φορές τον μήνα γιατι καταρχήν όλο ξένους γνωρίζω, προσπαθούσε να με πασάρει και ένας στην ιταλίδα κολλητή του και εκεί γέλασαμε πολύ και γενικά πολύ χαλαρή φάση, πας και απλά χορεύεις μέχρι να ανάψουν τα φώτα.
οχι, δεν εχω...εχω νεκρωσει διαισθαντικα...καλη φαση ομως