marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τι πληρωμενα,απο μενα΄΄΄΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;Aν είναι όλα πληρωμένα έρχομαι μαζί κ με 4-5 φίλους να διαλέξεις!!
τι πληρωμενα,απο μενα΄΄΄΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;Aν είναι όλα πληρωμένα έρχομαι μαζί κ με 4-5 φίλους να διαλέξεις!!
εντελως ομως....νιτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στραβομάραααααααα
Το σκέφτομαι σοβαρά!!!αφου στα ειπα εγω .. ξυρισε αρχιδι και τραβα ρεβεκκα
ξεχαστε το................εσυ για το κανονικο;;;;;;;;Την ψήνετε για ομαδικό αγαπητέ μου ή κάμνω λάθος ?
Εεε τί από τον gl;;;τι πληρωμενα,απο μενα΄΄΄΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;
Nαι,αλλά εσύ μόνο του Νώντα!!!γ πουτσους λετε ακομα;!
νιτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στραβομάραααααααα
εντιτ: όχι για το ποστ
στα αρχιδια σου ...εγω αμα παω πινω και καφε.....Το σκέφτομαι σοβαρά!!!
Ελπίζω να μην έχει κίνηση το μπουγατσάδικο!!!
ναι μωρη βαραω πολυ.........το ξερς εσυ εισαι παλια.....................αυτη βαραει λεει ρε.....θα φας ή θα δωσεις?
τσικενφαιττττττττττ
ξεχαστε το................εσυ για το κανονικο;;;;;;;;
γ πουτσους λετε ακομα;!
Nαι αλλά εγώ είμαι διασημότητα δεν μπορώ να εκτίθεμαι!!!στα αρχιδια σου ...εγω αμα παω πινω και καφε.....
δεν περναν κνιτες απο κει....και απεναντι εχει ωραια πανσετα σελφ σερβις....Nαι αλλά εγώ είμαι διασημότητα δεν μπορώ να εκτίθεμαι!!!
αντιγραφεις την κριτικη μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΓραφω κριτικη ..... για χοτελ αυτη τη φορα
χαλια ξενοδοχειο,ο χωρος ασχημος το δωματιο μυριζε λιγο,μας εδωσαν ενα στο ισογειο γενικα δεν εμεινα ευχαριστημενος,
υπαρχουν πολυ καλυτερα και με λιγοτερα χρηματα,γενικα πολλα τα 25 για μια ωρα...........
ειχα και μια χαζη γκομενα , μου ζαλισε τα @@ , μη μου πιανεις τα μαλια , βαλε μου θερμομετρο , και τετοια ..
ασε χαλια ...
πως σας φαινετε ?
δεν σε παιζει κανεις κλωνε....κλαψεεεεεεεεεεεεεε22 μελη και 6 επισκεπτες σκεφτονται τι αρρωστακια ειστε
ενας προς εναν.....................Κανονικό ? Τι είναι αυτό ?