The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.769
- Πόντοι
- 25.467
πιο καλο,εχει διαβασει κρητικες μου αυτος..........................
Από ξενοδοχεία της Κρήτης
πιο καλο,εχει διαβασει κρητικες μου αυτος..........................
ωρα τις ειδα μολις εντελως τυχαια , αληθειαπιο καλο,εχει διαβασει κρητικες μου αυτος..........................
εχε εσυ 39.8 πυρετο και γραφε να δουμε τι θα γραψεις ξερολα........................................................Από ξενοδοχεία της Κρήτης
θα ανεβασω και αλλο,για καινουργιο χοτελ....................
Περαστικα σου Μαριαννα.... ευχομαι γρηγορη αναρρωσηεχε εσυ 39.8 πυρετο και γραφε να δουμε τι θα γραψεις ξερολα........................................................
γεια...εφυγα παιδες ....
καλη συνεχεια
ο τομμυ θελω ............στο πριβε χοτελ...................
ανεβασε και εσυ κανενα,η καθεσαι σπιτι
ελα μην μου το παιζεις δυσκολος........εισαι και ωραιος ,αλλα σε φανταζομαι πολυ βιαιο.........Σήμερα είμαι κλεισμένος
εχε εσυ 39.8 πυρετο και γραφε να δουμε τι θα γραψεις ξερολα........................................................
ευχαριστω...........Περαστικα σου Μαριαννα.... ευχομαι γρηγορη αναρρωση
με ποια ομως;;;;;Σήμερα είμαι κλεισμένος
ελα μην μου το παιζεις δυσκολος........εισαι και ωραιος ,αλλα σε φανταζομαι πολυ βιαιο.........
μπα,δε νομιζω μαλλον ριχνω παρα αρπαζωγουσταρεις ξαναστροφες μαριαννα? αυτες μπορεις να τις εχεις και χωρις σεξακι και μαλιστα χωρις να το ψαξεις και πολυ
θα ανεβασω και αλλο,για καινουργιο χοτελ....................
γουσταρεις ξαναστροφες μαριαννα? αυτες μπορεις να τις εχεις και χωρις σεξακι και μαλιστα χωρις να το ψαξεις και πολυ
στη σαλονικη εισαι συ,εγω γραφω νοτια..............αααα ολα κι ολα , δε θα μας φας και την δουλεια ...
σ αγαπαω σε πηδαω σε θερμομετραω .. αλλα την κριτικη εγω θα την γραψω ...
θα βαλω και αναμνηστηκη φωτο ;)