st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 366
εχεις βαλει και τη φωτογραφια μαν?Γιατι δεν εχω λαικ στο τιντερ;
εχεις βαλει και τη φωτογραφια μαν?Γιατι δεν εχω λαικ στο τιντερ;
ποιος πιστευετε θα φυγει νυχτα απ το μελι, ειτε σαν κυνηγημενος, ειτε απο μονος του
naiεχεις βαλει και τη φωτογραφια μαν?
Συμβουλεψε με να μην παθω το ιδιοπρεπει να ελεγχουμε τα παθη μας...καμια φορα τυφλωνομαι απ τη καυλα και κανω ρισκοκινδυνευμενα πραγματα...η λογικη δεν μπορει να επιβληθει με τιποτα...ουκ ολιγες φορες εχω συρθει στους δερματολογους εκθετοντας τα γενετικα μου οργανα σε θεα
οι ψυχακηδες κανουν μπαμ απο χιλιομετρα..δεν φταις εσυ, απλα ετσι ειναι...Γιατι δεν εχω λαικ στο τιντερ;
ε γι αυτο...βαλε μια πριν σου πεσει το μαλλι και με τριμαρισμενο μουσι...
ουτε χαρηκα αλλα ουτε λυπηθηκα...
ενιωσα ομως συμπονια για τον καραφλα
Αυτος ειμαι δεν κρυβομαιε γι αυτο...βαλε μια πριν σου πεσει το μαλλι και με τριμαρισμενο μουσι...
τι να σε συμβουλεψω ρε μαν αφου και γω μερικες φορες γινομαι ερμαιο των ορεξεων της καυλας μου...Συμβουλεψε με να μην παθω το ιδιο
ναι μιλησα ντοπα...θα κανονισουμε καμια τσαρκαμε το παιδι θα ξαναμιλησεις?
οκ αμα περιμενεις να γαμησεις απο τιντερ γραψε μουΑυτος ειμαι δεν κρυβομαι
τι αλλο θεωρεις επικινδυνο; Οι γριες πορνες ειναι πιο επικινδυνες;τι να σε συμβουλεψω ρε μαν αφου και γω μερικες φορες γινομαι ερμαιο των ορεξεων της καυλας μου...
πρεπει να σκεφτεσαι εντονα εκεινη τη στιγμη τις συνεπειες....μονο τοτε θα συγκρατηθεις....
εγω πχ δεν θελω να δινω ακαποτα τσιμπουκια σε τανες οικων, αλλα πολλες φορες υποκυπτω στον πειρασμο...οταν μετα εισαι στο συγγρος και ειναι πανω απ το καυλι σου 3-4 μαθητευομενοι τοτε το σκεφτεσαι
Μέσα.ναι μιλησα ντοπα...θα κανονισουμε καμια τσαρκα
να φωναξουμε και το γασπαρη το φιλο μου
Θελω να διαπιστωσω αν και ποσο αρεσωοκ αμα περιμενεις να γαμησεις απο τιντερ γραψε μου
σωστο σκεπτικο...Θελω να διαπιστωσω αν και ποσο αρεσω
σωστο σκεπτικο...