Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Δεν περιμενα απο εσενα να εισαι χρηστης ναρκωτικων ουσιων. :S

Ειχα παει πνυκα χτες και ειχε κατι ζευγαρακια. Μια ελλεινιδα γκρινιαζε ακαταπαυστα στο γκομενο της. Καλυτερα η μοναξια απο την τυραννια! Κοιταζα για καμια τουριστρια στην Πλακα αλλα μηδεν ευκαιριες.
πριν 20 χρονια αυτα δουκα...εκανα και κατι πειραματα διεύρυνσης της συνειδησης με ψυχεδελικες ουσιες...στοχος επισης ηταν η επιτευξη της εκστασης...τωρα αυτα ανοικουν στο παρελθον, εχουν βεβαια εν μερει συμβαλει στη διαμορφωση της νοητικης μου αντιληψης και της ψυχοσυνθεσης μου...πλεον θελω να ειμαι ο εαυτος μου, ο,τι ειμαι, δηλαδη ο σταρνταστ...

ειναι πιο αδυναμα πλασματα και το δειχνουν με διαφορους τροπους συνηθως εις βαρος μας, εξωτερικευοντας τα......αν δεν υπηρχε το σεξουαλικο και αναπαραγωγικο κομματι δεν θα υπηρχε λογος ασχολιας μαζι τους

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Καποιοι αρχαιοι φιλοσοφοι θεωρουσαν την ομοφυλοφιλια ανωτερη γιατι απαλλασει τον αντρα απο την ενασχοληση με το αθλιο γυναικειο φυλο.

Εχεις διαβασει τις πυλες της αντιληψης του Αλντους Χαξλευ;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
δουκα γαμησες ποτε υπο την επηρεια ναρκωτικων η αλκοολ;

ειχα ελληνιδα φοιτητρια που ετριβε παντα λιγη κοκα πανω στο μουνι της....μετα αναβε ασχημα...εχανε τα λογικα της πανω στο γαμησι και φωναζε κανε με οτι θες 

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
πριν 20 χρονια αυτα δουκα...εκανα και κατι πειραματα διεύρυνσης της συνειδησης με ψυχεδελικες ουσιες...στοχος επισης ηταν η επιτευξη της εκστασης...τωρα αυτα ανοικουν στο παρελθον, εχουν βεβαια εν μερει συμβαλει στη διαμορφωση της νοητικης μου αντιληψης και της ψυχοσυνθεσης μου...πλεον θελω να ειμαι ο εαυτος μου, ο,τι ειμαι, δηλαδη ο σταρνταστ...
τώρα κανείς πειραματα με την διαστολή της σουφρας σου;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καποιοι αρχαιοι φιλοσοφοι θεωρουσαν την ομοφυλοφιλια ανωτερη γιατι απαλλασει τον αντρα απο την ενασχοληση με το αθλιο γυναικειο φυλο.

Εχεις διαβασει τις πυλες της αντιληψης του Αλντους Χαξλευ;
χυνανε κ εντερο πατροκλου αφου δεν ειχαν κοντομς

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
«Στρώσε ύστερα του υποταχτικούς της Δήμητρας να λιχνίσουν τ’ άγιο σιτάρι, μόλις πρωτοφανεί ο μέγας και φοβερός Ωρίωνας, σε τόπο που να το πιάνη καλά ο αέρας και σε καλοστρωμένο αλώνι. Κι αφού προσεχτικά μετρήσεις όλο σου το βιός, σιγούρεψε το σε αγγεία. Κι όταν τους καρπούς θα έχεις πια αποθηκέψει με ασφάλεια στο σπιτικό σου μέσα, τότε σου λέω να προμηθευτείς έναν εργένη υπηρέτη και δούλα οικονόμο δίχως παιδί γιατί η γυναίκα που έχει γίνει μά­να είναι επικίνδυνη. Να βρεις και σκύλο με δόντια κοφτερά και να τον τρέφεις δίχως τσιγκουνιές στο φαΐ του, μην τύχη και σου πάρει κάποια στιγμή κανείς το βιός σου, απ’ αυτούς που κοιμούνται την ημέρα. Σύναξε σανό και άχυρα, για να ‘χουν όλη τη χρονιά τα βόδια και τα μουλάρια σου. Κι ύστερα άφησε τους υποταχτικούς σου να χαλαρώσουν πια τα γόνα­τα και λύσε και τα βόδια.»
(Ησιόδου: Έργα και Ημέραι, στ. 597-608

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
καθε μερα τα ιδια λεμε

Πέρασαν 24 χρόνια από τότε που ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς χτύπησε το κεφάλι του στη μπασκέτα του κλειστού της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος μέχρι το τέλος της ζωής......
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/5_254.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]gqsU-a6UlIE[/MEDIA]

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
o αλβερτης την ειχε κανει την μαλακια

Stories

Νέο!