Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μου εδωσε η μανατζερ μου 300 ποντους για επιδειξη προσωπικου ενδιαφεροντος  .b  .b
Τωρα εχω μαζεψει 600 κ μ'αυτους μπορω ν'αγορασω διαφορα πραγματα απο το amazon νομιζω, εχει επιλογη απο ρουχα κ αρωματα μεχρι σερβιτσια κ χορτοκοπτικα  :lol: . Επισης μπορω να τους χρησιμοποιησω για να κλεισω ακομη κ αεροπορικα κ δωματια αλλα νομιζω πως δε συμφερει γιατι το ταξιδιωτικο δεν εχει την ραιανερ πχ.
Κ προβληματιζομαι, να αγορασω κατι? Κ αν ναι, τι? Ή να περιμενω μπας κ μαζεψω κ αλλους κ παρω τιποτα καλυτερο?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μου εδωσε η μανατζερ μου 300 ποντους για επιδειξη προσωπικου ενδιαφεροντος  .b  .b
Τωρα εχω μαζεψει 600 κ μ'αυτους μπορω ν'αγορασω διαφορα πραγματα απο το amazon νομιζω, εχει επιλογη απο ρουχα κ αρωματα μεχρι σερβιτσια κ χορτοκοπτικα  :lol: . Επισης μπορω να τους χρησιμοποιησω για να κλεισω ακομη κ αεροπορικα κ δωματια αλλα νομιζω πως δε συμφερει γιατι το ταξιδιωτικο δεν εχει την ραιανερ πχ.
Κ προβληματιζομαι, να αγορασω κατι? Κ αν ναι, τι? Ή να περιμενω μπας κ μαζεψω κ αλλους κ παρω τιποτα καλυτερο?

αμα δουλευε στην αθηνα αντι για ποντους θα μαζευε παναγιες απο την μανατζερ

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
o dopamina γαμησε πριν απο 8 χρονια  :o :new_shocked: *P :crazy:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
[move][size=80pt]o dopamina γαμησε πριν απο 8 χρονια[/size]   :o  *P :crazy: :new_shocked: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :boff: :boff: :boff: :boff: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [/move]

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
αποκλειστικο βιντεο της νωντοcia απο τις επισημες δοκιμες του νεου updated μοντελου slavianka delicatessen.

[facebook] ]

το νεο μοντελο εχει εξελιγμενη θωρακιση, νεο γυροσκοπικο συστημα τελευταιας τεχνολογιας, δεκαπλασια δυναμη σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο και νεο software επιθεσης με γροθιες.

Λογω ελλειψης κονδυλιων, οπως φαινεται αλλωστε και στο βιντεο, το νεο μοντελο προς το παρον δεν διαθετει εγκεφαλικες λειτουργιες ομιλιας, σκεψης και συναισθηματων

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
                [size=80pt] .[/size]Παρακλώ να μην χρησιμοποιήτε ρατσιστικούς χαρακτιρισμους.
                          Τούρκοι είναι τα Μπαόκια,χανούμια είναι οι μοιρολογίστρες.
μπαναρε τε τον να ησυχασουμε επιτελους

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
ντοπα το αβαταρ μου με δειχνει προβληματικο και θα τ αλλαξω

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
αναλογα τα κεφια ντοπα...δεν ειναι στανταρ αυτο...μπορει να μεινω απομονωμενος και μερες

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αναλογα τα κεφια ντοπα...δεν ειναι στανταρ αυτο...μπορει να μεινω απομονωμενος και μερες

το ανωτερο που εχεις μεινει σπιτι ποσο ηταν

εγω μηνας νομιζω

ουτε μια μερα εξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom