ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
προσεχεις και περνας καλα
Έχει και σταυρό Γιώργη.δεν παω σε τεοια
διαφημιση ειναι οχι δυσφημιση, ξερεις ποσοι μερακληδες υπαρχουνε τελικα? διαβαζα σε μια κριτικη που στο μεταξι ητανε μια κοπελα που εκανε παραπονο οτι της λειπει το σεξ γιατι ολοι πανε να τους γαμαει εκεινη :SΔυσφημίζεται το μαγαζί,ένταξει είχε ενα ολόκληρο δωμάτιο με οτι ανωμοαλία ήθελε ο καθένας αλλά τα παραλέτε.
διαφημιση ειναι οχι δυσφημιση, ξερεις ποσοι μερακληδες υπαρχουνε τελικα? διαβαζα σε μια κριτικη που στο μεταξι ητανε μια κοπελα που εκανε παραπονο οτι της λειπει το σεξ γιατι ολοι πανε να τους γαμαει εκεινη :S
αμα κοζαρεις κ ολες τις σελιδες ερωτικων αγγελιων εκει να δεις τι gay-ιλικι εχει πεσει.διαφημιση ειναι οχι δυσφημιση, ξερεις ποσοι μερακληδες υπαρχουνε τελικα? διαβαζα σε μια κριτικη που στο μεταξι ητανε μια κοπελα που εκανε παραπονο οτι της λειπει το σεξ γιατι ολοι πανε να τους γαμαει εκεινη :S
Δηλαδή στραπονάρεται ο Γιώργος και μετά το παίζει ότι γαμάει και μας φλομώνει στη μούφα;;; :thubsdown:
Εδω δεν παντρευομαδτε εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι. Σοβαρολογειτε;κι εγω αυτο πιστευω....ομως κι αλλοι ειναι παντρεμενοι αλλα μπαινουν στο σαιτ...
θα βρηκε καμια ελλεηνιδα και θα του εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι...πανε και οι μισογυνισμοι του και οι φαλοκρατισμοι του...θα τους του εβαλε στον πατο...
εκτος κι αν αφησε τον ματαιο τουτο κοσμο
πιστευεις δεν ειμαι καλα στα μυαλα μου?
μπεσα ομως
Εδω δεν παντρευομαδτε εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι. Σοβαρολογειτε;
σοτ βγαλανε το warned κ πηρες τα πανω σου τσουτσουνακο
όλα οκ τυπε...η αφανα απορροφησε την περισσοτερη ορμηχτυπησανε με σφυρι τον ροπαου στην κεφαλα...
το σφυρι μπορει να ειναι κ του Γκιωργου.
όλα οκ τυπε...η αφανα απορροφησε την περισσοτερη ορμη