dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αντε με το καλο να γινεις κοκκινος.
Ετσι ειναι ολοι οι χωριατες σαν τους κολλητους του βενζινα χαχαχαχα!
αντε με το καλο να γινεις κοκκινος.
Ετσι ειναι ολοι οι χωριατες σαν τους κολλητους του βενζινα χαχαχαχα!
ολη η ζωη σου ειναι το survivor...Ειμαι ο Μεγας Χανταμπακης, ο Darth Vader του Σωρβαιβορ. Ο δημιουργος και αρχηγος της πιο ισχυρης κλικας. Τα τσιρακια μου ετοιμα για τραμπουκισμο καθε ωρα, τα επαθλα χαμενα ή κερδισμενα οταν εγω αποφασιζα. Θα εφτανα στον τελικο αερα και θα επαιρνα τα φραγκα. Οποιος δε με υπακουε αποκεφαλιζοταν, το τυρογαλο θα πηγαινε για αποτριχωση στο χωριουδακι του. Αν δεν υπηρχε το γαμημενο κοινο...
χαχαχα τυπε τα ειπες πολυ γλαφυρα ωραιος..Ειμαι ο Μεγας Χανταμπακης, ο Darth Vader του Σωρβαιβορ. Ο δημιουργος και αρχηγος της πιο ισχυρης κλικας. Τα τσιρακια μου ετοιμα για τραμπουκισμο καθε ωρα, τα επαθλα χαμενα ή κερδισμενα οταν εγω αποφασιζα. Θα εφτανα στον τελικο αερα και θα επαιρνα τα φραγκα. Οποιος δε με υπακουε αποκεφαλιζοταν, το τυρογαλο θα πηγαινε για αποτριχωση στο χωριουδακι του. Αν δεν υπηρχε το γαμημενο κοινο...
χαχαχα τυπε τα ειπες πολυ γλαφυρα ωραιος..
ολη η ζωη σου ειναι το survivor...
αυτα που δεν καταφερες εσυ.Εσυ τι καταφερες στη ζωη σου;
Εσυ τι καταφερες στη ζωη σου; Παριστανεις τον εφηβο στο πουθενα.
Σου είπε με τρόπο οτι στο χωριό σου/σας είναι όλες ξεκωλιάρες.Ντοπα οταν ημουν 18 πηγα στο χωριο μονος μου καλοκαιρι 5 μερες. Φευγοντας ενας συγγενης με ρωτησε: Γαμησες καμια γκομενα; Απαντησα οχι. Γελασε χλευαστικα και μου ειπε: Καλα ρε Δουκα πεντε μερες και δε γαμησες ουτε μία γκομενα; Τζάμπα ηρθες!
Το πήρα βαρια τοτε. Οταν μεγαλωσα καταλαβα οτι πεντε μερες δεν ηταν τοσες πολλες. Ο συγγενης μου εκμεταλλευτηκε την αγνοια μου για να με κανει να αισθανθω ασχημα για τις διακοπες μου. Ενδιαφεροταν και για ενα κτημα μας αυτος.
Σου είπε με τρόπο οτι στο χωριό σου/σας είναι όλες ξεκωλιάρες.
πολυ χοντρο
εγω που ειμαιειδα παλι ονειρο..... πουλουσα με τον δουκα sisa στην φρανκφουρτη
την "στοφα" την εφερνε απο την ελλαδα ο τζιμης με το φορτηγο.....για να την κρυψουμε την τοποθετουσαμε μεσα στην κοιλια γουρουνιων(τα γουρουνια τα εφερνε απο χοιροστασιο της λαμιας.....η εντονη μυρωδια των γουρουνιων ειχε ως αποτελεσμα τα σκυλια της αστυνομιας να μη μπορουν να ανιχνευσουν την ουσια.....το κολπο με τα γουρουνια το σκεφτηκα εγω, τον τζιμη τον εβαλε στο παιχνιδι ο δουκας)