Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειμαι ο Μεγας Χανταμπακης, ο Darth Vader του Σωρβαιβορ. Ο δημιουργος και αρχηγος της πιο ισχυρης κλικας. Τα τσιρακια μου ετοιμα για τραμπουκισμο καθε ωρα, τα επαθλα χαμενα ή κερδισμενα οταν εγω αποφασιζα. Θα εφτανα στον τελικο αερα και θα επαιρνα τα φραγκα. Οποιος δε με υπακουε αποκεφαλιζοταν, το τυρογαλο θα πηγαινε για αποτριχωση στο χωριουδακι του. Αν δεν υπηρχε το γαμημενο κοινο...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ειμαι ο Μεγας Χανταμπακης, ο Darth Vader του Σωρβαιβορ. Ο δημιουργος και αρχηγος της πιο ισχυρης κλικας. Τα τσιρακια μου ετοιμα για τραμπουκισμο καθε ωρα, τα επαθλα χαμενα ή κερδισμενα οταν εγω αποφασιζα. Θα εφτανα στον τελικο αερα και θα επαιρνα τα φραγκα. Οποιος δε με υπακουε αποκεφαλιζοταν, το τυρογαλο θα πηγαινε για αποτριχωση στο χωριουδακι του. Αν δεν υπηρχε το γαμημενο κοινο...
ολη η ζωη σου ειναι το survivor... :zombie:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.315
Πόντοι
5.097
Είσαι ο ένας και μοναδικός,ο ανεπανάλιπτος,το εάρινο φάντασμα του σαη,το νικνειμ με τα χίλια πρόσωπα,ο μέγας διδάκτωρ των κλώνων είσαι ο Αβράμης της καρδιάς μας.  :happy:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
χαχαχα τυπε τα ειπες πολυ γλαφυρα ωραιος..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ντοπα οταν ημουν 18 πηγα στο χωριο μονος μου καλοκαιρι 5 μερες. Φευγοντας ενας συγγενης με ρωτησε: Γαμησες καμια γκομενα; Απαντησα οχι. Γελασε χλευαστικα και μου ειπε: Καλα ρε Δουκα πεντε μερες και δε γαμησες ουτε μία γκομενα; Τζάμπα ηρθες!

Το πήρα βαρια τοτε. Οταν μεγαλωσα καταλαβα οτι πεντε μερες δεν ηταν τοσες πολλες. Ο συγγενης μου εκμεταλλευτηκε την αγνοια μου για να με κανει να αισθανθω ασχημα για τις διακοπες μου. Ενδιαφεροταν και για ενα κτημα μας αυτος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.315
Πόντοι
5.097
Ντοπα οταν ημουν 18 πηγα στο χωριο μονος μου καλοκαιρι 5 μερες. Φευγοντας ενας συγγενης με ρωτησε: Γαμησες καμια γκομενα; Απαντησα οχι. Γελασε χλευαστικα και μου ειπε: Καλα ρε Δουκα πεντε μερες και δε γαμησες ουτε μία γκομενα; Τζάμπα ηρθες!

Το πήρα βαρια τοτε. Οταν μεγαλωσα καταλαβα οτι πεντε μερες δεν ηταν τοσες πολλες. Ο συγγενης μου εκμεταλλευτηκε την αγνοια μου για να με κανει να αισθανθω ασχημα για τις διακοπες μου. Ενδιαφεροταν και για ενα κτημα μας αυτος.
Σου είπε με τρόπο οτι στο χωριό σου/σας είναι όλες ξεκωλιάρες.  :idiot:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506

ειδα παλι ονειρο..... πουλουσα με τον δουκα sisa στην φρανκφουρτη

την "στοφα" την εφερνε απο την ελλαδα ο τζιμης με το φορτηγο.....για να την κρυψουμε την τοποθετουσαμε μεσα στην κοιλια γουρουνιων(τα γουρουνια τα εφερνε απο χοιροστασιο της λαμιας.....η εντονη μυρωδια των γουρουνιων ειχε ως αποτελεσμα τα σκυλια της αστυνομιας να μη μπορουν να ανιχνευσουν την ουσια.....το κολπο με τα γουρουνια το σκεφτηκα εγω, τον τζιμη τον εβαλε στο παιχνιδι ο δουκας)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ειδα παλι ονειρο..... πουλουσα με τον δουκα sisa στην φρανκφουρτη

την "στοφα" την εφερνε απο την ελλαδα ο τζιμης με το φορτηγο.....για να την κρυψουμε την τοποθετουσαμε μεσα στην κοιλια γουρουνιων(τα γουρουνια τα εφερνε απο χοιροστασιο της λαμιας.....η εντονη μυρωδια των γουρουνιων ειχε ως αποτελεσμα τα σκυλια της αστυνομιας να μη μπορουν να ανιχνευσουν την ουσια.....το κολπο με τα γουρουνια το σκεφτηκα εγω, τον τζιμη τον εβαλε στο παιχνιδι ο δουκας)
εγω που ειμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom