ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
γεια σου δημητρη
να σου πω ποιος απο εμας θα εχει περισσοτερο απηχηση σε γυναικες η συμπαθουν
Νυφίτσα.να σου πω ποιος απο εμας θα εχει περισσοτερο απηχηση σε γυναικες η συμπαθουν
γυναικες με νοιαζουν μονο μπαρος και τα λεφτα
Εχώ σκεφτεί 2,θα σας τις αναλύσω σ'ενα μπρίφινγκ όταν επιστρέψω και θα αποφασίσω δημοκρατικά μόνος μου.
ησουν τη μεγαλη τεταρτη στα VICKO λαρισας και αγορασες μια γαστρα. σου ειπα τη γνωμη μου. βγηκα να σε προλαβω,αλλα βρηκες καποιον αντρα. αν δεις την αγγελια, στειλε μου σε παρακαλω γιατι εχω χασει το μυαλο μου!!
καλημερα μητσαρα
Τι ψηφοφορία θα γούσταρε η ψυχή σου?
Γιώργη,όλες καλές είναι,ο ανόητος τα βλέπει ανόητα.να ειναι καλες ψηφοφοριες μπαρος οχι βλακειες
αν βαλεις ψηφοφορια με σκοπο να ξεεφτιλισεις το ΓΙΩΡΓΗ θα σε λιωσει ολη η νωντοπαρεα....τονουσουΓιώργη,όλες καλές είναι,ο ανόητος τα βλέπει ανόητα.
κ ενα κετσαπ που εγλειψα κ το κουτακι
τον λακι κι ας ηταν φασιστακι...τον χρειαζεται το σαηΠοιος μπανιαρισμένος θα θέλατε να αναστηθεί;
ο νωντας ειναι γιγαντας...ο μονος που θα μπορουσε να κουμανταρει το -βοδι- πενταγκιο στο κρεβατισου βάζει τασκς η Πενταγκιό αγορίνα;
Εξασκείσαι;
τον λακι κι ας ηταν φασιστακι...τον χρειαζεται το σαη
ο νωντας ειναι γιγαντας...ο μονος που θα μπορουσε να κουμανταρει το -βοδι- πενταγκιο στο κρεβατι
ο νωντας γαμαει....δεν παιζει....γαμαει.....ο νωντας ειναι γιγαντας...ο μονος που θα μπορουσε να κουμανταρει το -βοδι- πενταγκιο στο κρεβατι