gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λιγες μπατσουλες θα ριχνω ναι....μην πονεσει και το χερι μας...χαχαχαχαχαχαχαχ
Θελουμε ταπεινωση και εξεφτελισμοοοοοοοοοοοοοοοοοο
λιγες μπατσουλες θα ριχνω ναι....μην πονεσει και το χερι μας...χαχαχαχαχαχαχαχ
Θελουμε ταπεινωση και εξεφτελισμοοοοοοοοοοοοοοοοοο
εσυ θα κανεις τον μαυρο στο φοντο.....και γω θα γαμησω και αν δε με θελεται στη ταινια θα το κανω μπακστειτζ
απο δημοτικα εχεις γνωσεις;θελω να ειμαι αμπιγιεζ ή να βαζω τη μουσικη σε παρακαλω
ειμαι καλλιτεχνικη φυση....
ρε μλκ αφου δε ξερεις το σεναριο αλλα εχεις το ελευθερο να κανεις την οποιαδηποτε αλλαγη εσυ πιστευειςεσυ θα κανεις τον μαυρο στο φοντο.....
για να ριξεις μπουτζον 100 ευρω και ενα σαντουιτς με γυρο ......για να φας ειναι 500....εσυ αποφασιζεις.....Ο μισθός;;;
Αααχ λεφτά,το ευασθήτο σημείο κ είναι μειον μου,είναι μείον μου!!!για να ριξεις μπουτζον 100 ευρω και ενα σαντουιτς με γυρο ......για να φας ειναι 500....εσυ αποφασιζεις.....
λιγες μπατσουλες θα ριχνω ναι....μην πονεσει και το χερι μας...
εγω εχω το σεναριο ειπαμεπφφφφφφφφ αρνουμαι να συμμετασχω
απο δημοτικα γνωριζω....βουκολικο θα ειναι το σκηνικο??
παντα....η τσοντα θα γυριστει στην φαρμα μου μακρια απο παπαρατσι και ανεπιθυμητα βλεμματα διπλα στην φυση και τα προβατακια....πφφφφφφφφ αρνουμαι να συμμετασχω
απο δημοτικα γνωριζω....βουκολικο θα ειναι το σκηνικο??
δεν εχεις ακουσει την λεγομενη βοιδοπουτσα;εγω εχω το σεναριο ειπαμε
σιγα να μην γυρισουμε τσοντα διπλα σε αρνια και βοδια
πρεπει να βρω αλλο συνεργατη με σενα απατοι θα παμεπαντα....η τσοντα θα γυριστει στην φαρμα μου μακρια απο παπαρατσι και ανεπιθυμητα βλεμματα διπλα στην φυση και τα προβατακια....
τα γυρισματα θα γινουν καλοκαιρι για να μαστε ζεστα και μετα το μπουκακε εχει και βουτια αλλα οχι σε πισινα αλλα σε στερνα με νερο.....
παντα....η τσοντα θα γυριστει στην φαρμα μου μακρια απο παπαρατσι και ανεπιθυμητα βλεμματα διπλα στην φυση και τα προβατακια....
τα γυρισματα θα γινουν καλοκαιρι για να μαστε ζεστα και μετα το μπουκακε εχει και βουτια αλλα οχι σε πισινα αλλα σε στερνα με νερο.....
εμας θα ειναι και 4d αμα λαχει να πουμε.....πρεπει να βρω αλλο συνεργατη με σενα απατοι θα παμε
ο τιτλος θα ειναι ελλεηνιδες στα κρεβατια σαςεμας θα ειναι και 4d αμα λαχει να πουμε.....
ο τιτλος θα ειναι ελλεηνιδες στα κρεβατια σας
ειναι παραλλαγη του πουτανες στα κρεβατια σαςΠιο καλλιτεχνικο δεν ειναι το "την πιπα σου και σκασε..."
οπως το ανεκδοτο....
Πιο καλλιτεχνικο δεν ειναι το "την πιπα σου και σκασε..."
οπως το ανεκδοτο....