lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα
;)ειμαστεμια ωραια ατμοσφαιρααρρωστακια/ανωμαλακια ολοι μας
εγω μια χαρα ειμαι φιλε ;)
χειιιιιιιιιιιιιιιιιι νωντααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααεγω μια χαρα ειμαι φιλε ;)
χειιιιιιιιιιιιιιιιιι νωντααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααεγω μια χαρα ειμαι φιλε ;)
δε μου απανταει ο γλου παντως μου ηρθε ενα ωραιο σεναριοτα μελη του μπου θα εχουν δωρεαν διανομη ετσι?? και θελουμε και Backstages....
δε μου απανταει ο γλου παντως μου ηρθε ενα ωραιο σεναριο
εσυ θες να συμμετασχεις
Παρόν,μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο δέχομαι!!!δε μου απανταει ο γλου παντως μου ηρθε ενα ωραιο σεναριο
εσυ θες να συμμετασχεις
σε αυτη τη παραγωγη ολοι θα κανουμε τα παντα εχω θα ειμαι επι του φωτισμου αλλα παρ'ολα αυτα θα γυρισω και μια σκηνη ολοι θα συμμετασχουμε ενεργαθελω να ειμαι αμπιγιεζ ή να βαζω τη μουσικη σε παρακαλω
ειμαι καλλιτεχνικη φυση....
ρε μλκ δε θα γυρισουμε γκει ταινιαΠαρόν,μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο δέχομαι!!!
σε αυτη τη παραγωγη ολοι θα κανουμε τα παντα εχω θα ειμαι επι του φωτισμου αλλα παρ'ολα αυτα θα γυρισω και μια σκηνη ολοι θα συμμετασχουμε ενεργα
οχι αλλα το σεναριο που εχω σκεφτει συμπεριλαμβανει και ελλεηνιδες με τη συμπεριφορα τους και πιπα στην τουαλετα μεγαλουργο σημεραδηλαδη εκει που περναω τις κοπιτσες και τις καρφιτσες στο αουτφιτ μπορει να παιρνω και καμια πιπα στα μουλωχτα? χαχαχαχαχασ
εκει που ανεβαζω το φερμουαρ να νιωσω ενα χτυπηματακι στην πλατη απο ενα σφιχτο αναψοκοκκινισμενο πουτσοκεφαλο?
χαχαχαχαχαχαχαχα
οχι αλλα το σεναριο που εχω σκεφτει συμπεριλαμβανει και ελλεηνιδες με τη συμπεριφορα τους και πιπα στην τουαλετα μεγαλουργο σημερα
οχι ενας προς μια τωρα δε θα αναφερω ολο το σεναριο διχως να ειναι παρων ο υπευθηνος παραγωγης και βοηθος σεναριουτριπλετες να υποθεσω...γιατι ως γνωστον παμε δυο δυο στις τουαλετες
οχι ενας προς μια τωρα δε θα αναφερω ολο το σεναριο διχως να ειναι παρων ο υπευθηνος παραγωγης και βοηθος σεναριου
οχι βεβαια θα ειναι με τον γλου που τον ανεφερα θα συμμετεχει ο σταματης και θα εχουμε και ενα ρολο εκπληξη σαν του γιατρου που θα τον εμψυχωσει ο νωνταςεσυ δεν θα τα κανεις ολα αυτα?