ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
εχω μια απο την σχολη αλλα την βαριεμαι την εχω κερατωσει
δεν θελω να εκθετω προσωπικα δεδομενα για να μην με ταυτοποιησουν...
με συγχωρεις
χωρισε την και κρατα την για κανα ξεμπουκωμα εναλλακτικοεχω μια απο την σχολη αλλα την βαριεμαι την εχω κερατωσει
λιγα πραγματα δουκα...και δεν εμπαινα πολυ τοτε, καθοτι ειχα ψιλοκοψει για ενα διαστημα, και δεν ημουν στο πνευματικο επιπεδο που ειμαι τωρασταρ με βατραχο τι συζητησεις κανατε;
αν εμπαινε τωρα θα γινοσουν φιλος του;λιγα πραγματα δουκα...και δεν εμπαινα πολυ τοτε, καθοτι ειχα ψιλοκοψει για ενα διαστημα, και δεν ημουν στο πνευματικο επιπεδο που ειμαι τωρα
πες της: "αν θες να εισαι αλλο ενα απο τα πουτανακια μου, εχε καλως, αλλιως, τον (μ)πουλοπουλο"αυτο κανω την εχω διωξει αλλα δεν θελει να το δεκτει γαμαω και εκεινη και α λλες απο σχολη και τανες
θα καναμε καλες συζητησεις πιστευω...για φιλο δεν ξερω, δεν ηταν για τετοια γλυκαναλατα ο βατραχοςαν εμπαινε τωρα θα γινοσουν φιλος του;
ήταν εμμονικόςθα καναμε καλες συζητησεις πιστευω...για φιλο δεν ξερω, δεν ηταν για τετοια γλυκαναλατα ο βατραχος
χανουν πολυ αβαφτες...δεν υπαρχουν καλυτερα...για πετσωμα ολες καλες ειναι αλλα μου φαινονται ολες ιδια....αντε να ξεχωριζει λιγο η κολιδαH καλλεργη εχει σιλικονη στα βυζια;
Σταρ πες τα 2 καλυτερα μουνια του σερβαιβορ
θα καναμε καλες συζητησεις πιστευω...για φιλο δεν ξερω, δεν ηταν για τετοια γλυκαναλατα ο βατραχος
θα καναμε καλες συζητησεις πιστευω...για φιλο δεν ξερω, δεν ηταν για τετοια γλυκαναλατα ο βατραχος
η ελισαβετ η ψηλη ηταν τούμπανο και η Μαριάνναχανουν πολυ αβαφτες...δεν υπαρχουν καλυτερα...για πετσωμα ολες καλες ειναι αλλα μου φαινονται ολες ιδια....αντε να ξεχωριζει λιγο η κολιδα
κ εγω ετσι ειμαιΕγω για γλυκαναλατο τον ειχα. Αλλο που δεν εμπιστευοταν κανενα και ηταν μονοχνωτος.
κ εγω ετσι ειμαι
ναι...ειχε τις δικες του αληθειες και δενοταν μ αυτες δογματικα....ήταν εμμονικός
συμφωνουμε, αλλα νομιζα απ αυτες που ειναι μεσα τωραη ελισαβετ η ψηλη ηταν τούμπανο και η Μαριάννα