dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ωριμοτητα και ποστ ουσιας απο το γιωργο τον γασπαρη...τιμη μου που αυτος ο φέρελπις νέος ειναι ενας απο τους "φιλους" μου εδω μεσα
μονος μου τους πολεμαω
ειμαι δυνατος
ωριμοτητα και ποστ ουσιας απο το γιωργο τον γασπαρη...τιμη μου που αυτος ο φέρελπις νέος ειναι ενας απο τους "φιλους" μου εδω μεσα
Σου βγαινει ο αληθινος ντοπας οταν μιλας με ραο.
δεν αρκει να σε δυνατος...πρεπει να σαι και κακος...το κακο παντα επικρατει, ειναι στη φυση του να κατατροπωνειμονος μου τους πολεμαω
ειμαι δυνατος
βαζω ποτε τονισμο?
διακρινω μια ψυχικη φορτιση στον χρηστη ντοπαμινα...θελε μηπως παραπεμπτικο για τον "μεγαλο"...εχει το "φαρμακο"
σορυ που στο λεω ρεπροτεινε ονλινε παιχνιδια να παιζω το βραδυ
εχω αργο λαπτοπ
καταλαβαινεις ποσο γαματη ειναι η ζωη μου εδω
σορυ που στο λεω ρε
αλλα και "γρηγορο" λαπτοπ να να ειχες παλι γαμησε τα θα ηταν η ζωη σου
ο μισογυνισμος μου με τα χρονια μεγαλωνει...σημερα εμαθα για μια περιπτωση οπου μια ξεκωλη εκανε καταγγελια για σεξιστικη σεμπεριφορα απεναντι της απο μερους του δ/ντη της (ο οποιος δεν υπεγραψε ανανεωση της συμβαση της0.... τελικα τον διωχνουν και παιρνουν πισω αυτη....εξοργιστηκαΣταρ πολυ ξινιλα σημερα οι ελλεινιδες. Την ορεξη τους ειχα νομιζουν.
καταλαβαινεις ποσο γαματη ειναι η ζωη μου εδω
ο μισογυνισμος μου με τα χρονια μεγαλωνει...σημερα εμαθα για μια περιπτωση οπου μια ξεκωλη εκανε καταγγελια για σεξιστικη σεμπεριφορα απεναντι της απο μερους του δ/ντη της (ο οποιος δεν υπεγραψε ανανεωση της συμβαση της0.... τελικα τον διωχνουν και παιρνουν πισω αυτη....εξοργιστηκα
δν μπορω να σε βοηθησω λυπαμαιναι αλλα δεν βλεπω να προτεινεις παιχνιδια
Ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και ζωα. Τις σιχαινομαι.
δεν αρκει να σε δυνατος...πρεπει να σαι και κακος...το κακο παντα επικρατει, ειναι στη φυση του να κατατροπωνει