Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
γιατι μισεις τους ταριφες τυπε?
Εσυ γιατι τραβας καζανακι οταν χεσεις;
γιατι μισεις τους ταριφες τυπε?
υπαρχουν και χειροτερα επαγγελματα παντως...πχ μοντΕσυ γιατι τραβας καζανακι οταν χεσεις;
υπαρχουν και χειροτερα επαγγελματα παντως...πχ μοντ
όχι αλλα είναι στανταρ σε σοβαρη σχεση...με ψιλοναυαγιο γκομενα, αλλα στανταρ σοβαρη σχεση...ηταν σοβαρο παιδι...Ο Αχαχουχας λες να παντρευτηκε;
τα πρεζακια δεν πληρωνονταιΟ ντοπας ποσα πληρωνεται σαν μοντ-ανιματερ;
Μεγαλοι πουσταραδες! Μου πηγαν τα συμπληρωματα μου τελωνειο για να παρουν προμηθεια και μετα εκλεισαν για διακοπες και μου χρεωσαν φυλακτρα για τις μερες που δε μπορουσα να τα παραλαβω. Ποτε UPS!
η ακριβοτερη ισωςUps
Η καλυτεεη
Μεγαλοι πουσταραδες! Μου πηγαν τα συμπληρωματα μου τελωνειο για να παρουν προμηθεια και μετα εκλεισαν για διακοπες και μου χρεωσαν φυλακτρα για τις μερες που δε μπορουσα να τα παραλαβω. Ποτε UPS!
η ακριβοτερη ισως
η καλυτερη ειναι η fedex,αρκει να την χρησιμοποιησεις επι Ευρωπαικου εδαφους κ οχι υπερατλαντικα.
στην fedex δεν βουλευε το τομ Χανκς που επεσε στο νησι και πηγε το γαμωδεμα τοσο καιρο μετα?η ακριβοτερη ισως
η καλυτερη ειναι η fedex,αρκει να την χρησιμοποιησεις επι Ευρωπαικου εδαφους κ οχι υπερατλαντικα.
proteineis elta
στην fedex δεν βουλευε το τομ Χανκς που επεσε στο νησι και πηγε το γαμωδεμα τοσο καιρο μετα?
ναι αλλα το πηγε στο τελος κ αυτο μετραει.στην fedex δεν βουλευε το τομ Χανκς που επεσε στο νησι και πηγε το γαμωδεμα τοσο καιρο μετα?
den θελω φεντεξ γτ εχω δει τον ναυαγο
η ακριβοτερη ισως
το utube ειναι θυσαυρος παντως...βρισκεις τα παντα.φτιαχνω μια συλλογη με παλια hard rock k pozer