Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η λέξη έρωτας έχει εξευτιλιστεί στις μέρες μας,βγαίνει τόσο έυκολα απο το στόμα διαφόρων τύπων αγαπούληδων,πιρφόρων,κλαρινογαμπρών,φαντασιόπληκτων ερωτίλων κλπ αυτή η αγνή λέξη που η αρχή της είναι απο τους αρχαίους Ελληνες έχει καταντήσει ένα ξέπλυμα στο στόμα των διαφόρων τυχάρπαστων και δυστυχώς χρησιμοποιήτε και στο παρόν ιστότοπο για περιγραφή ενός απλού γαμήσιου.
Τώρα για τις διάφορες γκόμενες που την λέξη την έχουν πιπίλα σαν πούτσα στο στόμα τους και απαιτούν και απο τους λίγους άνδρες με παντελόνια που σέβονται την λέξη να την κάνουν και αυτοί καραμέλα ένα έχω να πω
Οχι μωρή καριόλα δεν κάνουμε έρωτα ένα ξερό γαμήση κάνουμε και μόνο αει σιχτιρ.

:2funny: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
μπαρουλη δες τον αντιχριστο του φον τριερ  :)
:huh:
Είμαι παιδί της εκκλησίας και βαθιά θρησκευόμενος και μου απαγορέυει η συνειδησή μου να βλέπω τέτοια εκτρόματα που δεν συνάδουν με τα ορθόδοξα ιδεώδη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

Συνημμένα

• kr.jpg
    kr.jpg
    243,8 KB · Εμφανίσεις: 15

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
:huh:
Είμαι παιδί της εκκλησίας και βαθιά θρησκευόμενος και μου απαγορέυει η συνειδησή μου να βλέπω τέτοια εκτρόματα που δεν συνάδουν με τα ορθόδοξα ιδεώδη.
δεν θες να δοκιμασεις τη πιστη σου?

εχει και σκηνες πορνο!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Η λέξη έρωτας έχει εξευτιλιστεί στις μέρες μας,βγαίνει τόσο έυκολα απο το στόμα διαφόρων τύπων αγαπούληδων,πιρφόρων,κλαρινογαμπρών,φαντασιόπληκτων ερωτίλων κλπ αυτή η αγνή λέξη που η αρχή της είναι απο τους αρχαίους Ελληνες έχει καταντήσει ένα ξέπλυμα στο στόμα των διαφόρων τυχάρπαστων και δυστυχώς χρησιμοποιήτε και στο παρόν ιστότοπο για περιγραφή ενός απλού γαμήσιου.
Τώρα για τις διάφορες γκόμενες που την λέξη την έχουν πιπίλα σαν πούτσα στο στόμα τους και απαιτούν και απο τους λίγους άνδρες με παντελόνια που σέβονται την λέξη να την κάνουν και αυτοί καραμέλα ένα έχω να πω
Οχι μωρή καριόλα δεν κάνουμε έρωτα ένα ξερό γαμήση κάνουμε και μόνο αει σιχτιρ.
αλλο ενα τετοιο να γραψεις εχεις φυγει σουμπιτος για το θρεντ των παπουλιδων...γκεκγκε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
αλλο ενα τετοιο να γραψεις εχεις φυγει σουμπιτος για το θρεντ των παπουλιδων...γκεκγκε?
Παρεξηγήθηκες έλα πες μας σε ποιά κατηγορία ανήκεις?Σου πάτησα το κουμπάκι μήπως,επίσης δεν μπορείς να με διώξεις απο το σπίτι μου,στα δύσκολα χρόνια του ήμουν παρών έδω μέσα έχω τον δικό μου καναπέ και κάθομαι με πυζαμούλες και παντοφλίτσες χαζέυοντες τις φλόγες του ιστότοπου σαν να ήταν το τζάκι του σπιτιού μου.Επ'ισης τι θές να πείς και λές υποτιμητικά για το νήμα των παπούληδων?Μήπως είσαι ένας εξ αυτών και προσπαθείς με επίθεση και υποτίμηση να κρύψεις την αδυναμία σου?  :birdman:

τελευταια μ αρεσουν οι τσοντες που γαμικοι νεαροι γαμανε τις μαναδες των συμμαθητων-φιλων τους...
Κάτι σαν το Γάσπαρη δλδ που ξεκώλιασε την μουνάρα φίλη της μητέρας του.  :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
πιτζαμακια μεσα στη ψυχη σου θα πρπει να ντρεπεσαι πολυ, μπροστα στον κοσμο ομως φορας ενα επαισχυντο προσωπιο..

οι ωρες σου ειναι μετρημενες :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
πιτζαμακια μεσα στη ψυχη σου θα πρπει να ντρεπεσαι πολυ, μπροστα στον κοσμο ομως φορας ενα επαισχυντο προσωπιο..

οι ωρες σου ειναι μετρημενες :)
Θα σας σπάσω όλους σαν ξεραμένα κλαδάκια.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μουνηδες παω για ταινια...θα δω τι μλκ ειναι αυτο το σάιλενς  :birdman:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.