Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
καποιοι ισως αυτοκτονουσανε υπο αυτες τις συνθηκες...καποιοι μετα θα βγαιναμε βιαστες....καποιοι θα γινομασταν οικογενειαρχες και αξιολογα προσωπα στην κοινωνια...(οπως στις ταινιες δλδ)

για πες σκηνικο που σας ειχαν βιασει μαζι με σλαβιανκα στο ντιβανι στο ιδρυμα
Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
η γκομενα του λεκτικου ειχε ξυρισμενο κεφαλι?

επισης τα καλα μουνια της εποχης ποιους επελαγαν?

πως μετρουσαν τους ψωλαραδες?
χωρις να μου ρχεται η εικονα νομιζω πως ναι...ο αντρεας φορουσε κλασικα φλαιτ μαρτινς και ηταν ξυρισμενος αλλα οχι τελειως γλομπε...ηταν πιο πολυ σε φλατ...οταν μπηκε μεσα ηταν λες και μπηκε ο δοικας για επιθεωρηση στο θαλαμο....κιχ δεν ακουγοταν...καποιοι κρυφτηκαν στις τουαλετς (οσοι φορουσαν φλάιτ)

οι γαμιολες της εποχης πηγαιναν με τους πιο μαγκες, τα αλανια, τους τσαμπουκαδες, τους μηχανοβιους! τωρα αν ηταν και πουτσαραδες δε το ξερω μπουχαχαχα!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εμενα πιστευετε θα καταφερναν να με βιασουν στο ιδρυμα οι νοσοκομοι;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τι να γιναν αυτες οι πουτανες; Θα παντρευτηκαν καναν κυριλε ματσωμενο και θα το παιζουν κυριες!
δουκα, πολυ θα ηθελα να συναντησω καποια απ τα τοτε τα ξεκωλακια της εποχης, και να της την πεσω για τη γαμησω, στα ισια...νομιζω οτι ακολουθωντας, τα σημεια των καιρων, τα προταγματα της εποχης (ελλεινιδισμος γαρ), μαλλον θα με απερριπτε πανηγυρικα και ισως και εξευτελιστικα!! ειρωνεια!!! τοτε βρωμοπουτανο που τσιμπουκε μαστουρια μηχανοβιους, τωρα καθως πρπει κιουρια!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ντοπα, λες στο ιδρυμα για παιχνιδι, να μας βαζανε να παιζαμε τυφλομυγα γυμνους?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
δουκα, πολυ θα ηθελα να συναντησω καποια απ τα τοτε τα ξεκωλακια της εποχης, και να της την πεσω για τη γαμησω, στα ισια...νομιζω οτι ακολουθωντας, τα σημεια των καιρων, τα προταγματα της εποχης (ελλεινιδισμος γαρ), μαλλον θα με απερριπτε πανηγυρικα και ισως και εξευτελιστικα!! ειρωνεια!!! τοτε βρωμοπουτανο που τσιμπουκε μαστουρια μηχανοβιους, τωρα καθως πρπει κιουρια!!!

Εχω πετυχει μια τετοια στο φεησμπουκ. Θα στο δωσω αν θες. Μου μαθε και το ιντερνετ το ζωντοβολο!

Ηταν ραγδαια η αλλαγη της κουλτουρας τα τελευταια 20 χρονια. Η τεχνολογια ημερεψε και τους χουλιγκανους.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
δεν μπορω τωρα ντοπα μου...παω να φτιαξω καμια αγγουροντοματα με ελιτσες και να δοκιμασω ενα κρασι χωρις αλκοολ που μου φερανε...

επειτα θα βαλω να δω καμια ταινια με τον τσακι τσαν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εχω πετυχει μια τετοια στο φεησμπουκ. Θα στο δωσω αν θες. Μου μαθε και το ιντερνετ το ζωντοβολο!

Ηταν ραγδαια η αλλαγη της κουλτουρας τα τελευταια 20 χρονια. Η τεχνολογια ημερεψε και τους χουλιγκανους.
δεν εχω φεις (μπεσα)...λεει τιποτα απο εμφανιση?

+1 για το δευτερο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ντοπα σεναριο: Παιδι απ το μελι αυτοκτονει. Οι γονεις του κανουν αιτηση για αρση του τηλεφωνικου απορρητου. Ταυτοποιουν τα ατομα με τα οποια συνομιλουσε εδω. Χτυπαει το τηλεφωνο και ειναι η μανα του παιδιου. Θελει να πειτε δυο κουβεντες τηλεφωνικα για να γνωρισει το φιλο του νεκρου παιδιου της.

Τι κανεις;

Λεγε ντοπα. Θα επιανες στα χερια σου το ακουστικο; Θα μιλουσες για πρωτη φορα με σοβαροτητα και προσωπικοτητα στη χαροκαμενη μανα; Ή θα το επαιζες αυτιστικη τρελιτσα;

δεν μπορω τωρα ντοπα μου...παω να φτιαξω καμια αγγουροντοματα με ελιτσες και να δοκιμασω ενα κρασι χωρις αλκοολ που μου φερανε...

επειτα θα βαλω να δω καμια ταινια με τον τσακι τσαν

Αν ειναι απ το ΙΚΕΑ μην το πιεις.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
Για πες καμιά καλή ταινία να δώ γιατί εδώ το γαμήσατε το νηματάκι ψυχοπαθητικά ανώμαλοδιαστροφικά σκουπίδια.Πότε θα μας το κλείσουν δεν ξέρω το νήμα με έσας που το έχετε καταντήσει μιά εμετική παρένθεση του σοβαρότατου ιστότοπου που μας φιλοξενεί με τόση ανοχή και ευγένεια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Για πες καμιά καλή ταινία να δώ γιατί εδώ το γαμήσατε το νηματάκι ψυχοπαθητικά ανώμαλοδιαστροφικά σκουπίδια.Πότε θα μας το κλείσουν δεν ξέρω το νήμα με έσας που το έχετε καταντήσει μιά εμετική παρένθεση

Εκει που δεν τολμαει να παει το 4chan συνεχιζει περηφανο το μελι.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Για πες καμιά καλή ταινία να δώ γιατί εδώ το γαμήσατε το νηματάκι ψυχοπαθητικά ανώμαλοδιαστροφικά σκουπίδια.Πότε θα μας το κλείσουν δεν ξέρω το νήμα με έσας που το έχετε καταντήσει μιά εμετική παρένθεση του σοβαρότατου ιστότοπου που μας φιλοξενεί με τόση ανοχή και ευγένεια.

μου κατεβασε το the lion ο αδερφος μου αλλα θα το δω αυριο αν δεν παω για ερωτα!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
μου κατεβασε το the lion ο αδερφος μου αλλα θα το δω αυριο αν δεν παω για ερωτα!!
Η λέξη έρωτας έχει εξευτιλιστεί στις μέρες μας,βγαίνει τόσο έυκολα απο το στόμα διαφόρων τύπων αγαπούληδων,πιρφόρων,κλαρινογαμπρών,φαντασιόπληκτων ερωτίλων κλπ αυτή η αγνή λέξη που η αρχή της είναι απο τους αρχαίους Ελληνες έχει καταντήσει ένα ξέπλυμα στο στόμα των διαφόρων τυχάρπαστων και δυστυχώς χρησιμοποιήτε και στο παρόν ιστότοπο για περιγραφή ενός απλού γαμήσιου.
Τώρα για τις διάφορες γκόμενες που την λέξη την έχουν πιπίλα σαν πούτσα στο στόμα τους και απαιτούν και απο τους λίγους άνδρες με παντελόνια που σέβονται την λέξη να την κάνουν και αυτοί καραμέλα ένα έχω να πω
Οχι μωρή καριόλα δεν κάνουμε έρωτα ένα ξερό γαμήση κάνουμε και μόνο αει σιχτιρ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μπαρουλη δες τον αντιχριστο του φον τριερ  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom