peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
;)...Αυτο! Ολα τα αλλα πιπες
νομιζω ειναι αυτονοητο αυτο το πραγμα πλεον
;)...Αυτο! Ολα τα αλλα πιπες
Αν όμως υπήρχε ενα σωστό καθεστώς θα έκανες μια καταγγελία στην εκάστοτε ΕΑΤ - ΕΣΑ θα έσκαγαν μύτη με τα 4Χ4 και μετά θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδαςΌποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.... και όχι μόνον.
Το πρόβλημα είναι υπαρκτό παντού. Ακόμα και έξω από studio την στήνουν. Έχουν αναφερθεί περιστατικά.
Εν πάσει περιπτώσει αν κάποιος δεν πάθει δεν βάζει μυαλό! Απαντήσεις την πιτζάμα σου και νάνι δεν είναι μαγκιά.
Όπως μαγκιά δεν είναι και τα ακάποτα. Την επιλογή την κάνει ο καθένας με αυτά που βλέπει, ακούει διαβάζει.
Μην εθελοτυφλούμε. Ουδείς άτρωτος.
Σε κάθε περίπτωση λίγη προσοχή χρειάζεται. Παλιά είχαμε τους κράχτες πέριξ της Ομονοίας που σου υπόσχονταν πολλά με ένα ποτάκι στο μπαρ
και σε δέκα λεπτά μέσα σε είχαν μαδήσει κανονικά. Αν δεν είχες φράγκα σε ξυλοφόρτωναν. Άντε μετά να καλέσεις την αστυνομία και να πεις ξέρεις μου είπε ο νταβατζής ότι θα γαμήσω με 500 δρχ και...μέσα το άλλαξε το παραμύθι. Το σκηνικό ήταν κάπως διαφορετικό.
Τώρα δεν έχει τέτοια! Άμεσα μπορείς να βρεθείς σε φρεάτιο ξενοδοχείου ή φορέας του aids με το κάρφωμα της κώλο σύριγγας.
τυπε θα καταθέσω υπόμνημα μεθαύριο στην επιτροπή του τσατ να μην ζαλίζουμε το κοινοtziel πες κιαλλα για την υποθεση
ψοφατσιμι με το φορτηγο για τα μπαζα που ειχες εκανες μαλακιες στο δρομο
τυπε ποιος γουσταρει να κανει τσαρκα και διπλα να ειναι φουσκωτοι;και αν ειναι καποιου δουλεια ειναι της αστυνομιας να καθαρισει τηην περιοχη,ουσιαστικα να μεταφερει την πιατσα αλλου δηλαδη.περνεις τα μετρα αυτοπροστασιας και εισαι οκ.
αυτοκτονα ρε σκουπιδι του σαητυπε θα καταθέσω υπόμνημα μεθαύριο στην επιτροπή του τσατ να μην ζαλίζουμε το κοινο
Ειμαι ασήμαντη μονάδα εγώ που έβαλα πλάτη και είναι σημαντικός αυτός που έκανε τον μεγάλο μοντ για να κάνει επίδειξη στα κοριτσάκια πόσο μεγάλο είναι το πουλάκι του στο σάιτ μουταροντας εμένα πχ....Φάε τώρα πουτσα και μην μιλας σκουπιδι
Για ρουφιανεψε σε ποιες την εχει πεσει.
μην με ξανακανεις παραθεση ρε σκουπιδι, αποβρασμα, αρρωστο κατασκευασμα, αυτιστικεκολον κανσερ θα παθεις