Να προσέχεις φίλε γιατί αυτό το νήμα είναι σοβαρό και αυστηρά για ενημέρωση των ανθρώπων.Ενταξει επειδη εγω το αρχισα το θεμα και βλεπω οτι εχει παρει σοβαρη τροπη θα θελα να πω οτι εκανα χιουμορ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
δεν κατάλαβες....Θα τρως πουτσα και ξύλο από τους εκεί χρυσαυγιτεςΤο προτιμω. Θα κοιταω την παρτη μου και δε θα με νοιαζει καμια πατριδα. Οτι θυσιες καναμε στη ζωη μας τις καναμε για την πατριδα και την οικογενεια. Αμα ειναι να τα κληρονομησουν ολα οι αλλοδαποι ποιος ο λογος να προσπαθουμε και να θυσιαζομαστε;
Οφείλουν και μπορούν.Αλλά πρέπει να δώσουν λεφτά στους φύλακες για να το κάνουν.Άρα,δεν πρόκειται.Οι ιδιοκτήτες κυττούν να βγάλουν από τη μύγα,ξύγκι και να κονομήσουν τσάτρα-πάτρα,διαχρονικά.Οι ιδιοκτήτες των Οίκων είναι αυτοί που αφενός οφείλουν και αφετέρου έχουν τη δυνατότητα να καταστείλουν την εγκληματικότητα στους δρόμους γύρω από τους Οίκους.
Εδώ κτυπούν ακομη την πόρτα η κάνουν σινιαλο για έξοδο τη κοπέλας από το δωμάτιο στα 7 λεπτά,χρονομετρώντας.
Δεν πιστεύω να δυσαρεστήσει κανέναν και αυτό το μήνυμά μου και να υποδείξει στους κυρίους διαχειριστές να το σβήσουν όπως σβήστηκαν κάποια προηγούμενα;;;
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
τι να παίχτηκε δλδ;Όλοι οι αποκαθηλωμενοι πρέπει να τρώνε πουτσα όταν χάνουν την εξουσία τους....δρυος πεσουσης πας ανήρ ξυλευεται....Για να μαθαίνουν πως είναι να μην έχεις πλέον ρουφιανοκουμπια στο πάνελ να σε προστατεύουνglitsa τι εχει παιχτει με τον ιπποτη
Θαρρεις ότι ξεχνάω που κάποτε το μαλακισμενο με μουταρε;Ο θεός συγχωρει ο gl ούτε ξέχνα ουτε συγχωρει αλλά όπου τον βρίσκει θα τον γαμαει και θα τόνε ξελωλιαζει
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Ειμαι ασήμαντη μονάδα εγώ που έβαλα πλάτη και είναι σημαντικός αυτός που έκανε τον μεγάλο μοντ για να κάνει επίδειξη στα κοριτσάκια πόσο μεγάλο είναι το πουλάκι του στο σάιτ μουταροντας εμένα πχ....Φάε τώρα πουτσα και μην μιλας σκουπιδι
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
χοντροΟ ντοπας στο στρατο ετρωγε τα μπιφτεκια αμασητα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε ποιος γουσταρει να κανει τσαρκα και διπλα να ειναι φουσκωτοι;και αν ειναι καποιου δουλεια ειναι της αστυνομιας να καθαρισει τηην περιοχη,ουσιαστικα να μεταφερει την πιατσα αλλου δηλαδη.περνεις τα μετρα αυτοπροστασιας και εισαι οκ.Οι ιδιοκτήτες των Οίκων είναι αυτοί που αφενός οφείλουν και αφετέρου έχουν τη δυνατότητα να καταστείλουν την εγκληματικότητα στους δρόμους γύρω από τους Οίκους.
eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Η Μαρινα που σε περνανε ολοι τσαμπα εισαι Ευα.....?
οριστε?οχι ο μητσος που με γαμαγανε σαν μπετη
χαχαχαχαχαχαχαα.... ελιωσααααααοριστε?οχι ο μητσος που με γαμαγανε σαν μπετη
eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
χαχαχαχαχαχαχαα.... ελιωσαααααα
δεν υπαρχει αυτο που ζω δλδ!το τι εχω ακουσει.προχθες μου εστειλε ενας και με ειχε πρηξει εισαι η ελενη απο καματερο???λεω ασε μας ρε φιλεεεε
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
τυπε ποιος γουσταρει να κανει τσαρκα και διπλα να ειναι φουσκωτοι;και αν ειναι καποιου δουλεια ειναι της αστυνομιας να καθαρισει τηην περιοχη,ουσιαστικα να μεταφερει την πιατσα αλλου δηλαδη.περνεις τα μετρα αυτοπροστασιας και εισαι οκ.
το μοναδικο μετρο αυτοπροστασιας που εχω παντα πανω μου ειναι τα ποδια μου
γιατι ως γνωστον
του φευγατου η μανα ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
;)
...Αυτο! Ολα τα αλλα πιπεςτο μοναδικο μετρο αυτοπροστασιας που εχω παντα πανω μου ειναι τα ποδια μου
γιατι ως γνωστον
του φευγατου η μανα ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
ου μωρη κουτσομπολα...η τασσω καββαδια του σαη εχεις γινειglitsa τι εχει παιχτει με τον ιπποτη