Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Ενταξει επειδη εγω το αρχισα το θεμα και βλεπω οτι εχει παρει σοβαρη τροπη θα θελα να πω οτι εκανα χιουμορ...
Να προσέχεις φίλε γιατί αυτό το νήμα είναι σοβαρό και αυστηρά για ενημέρωση των ανθρώπων.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Το προτιμω. Θα κοιταω την παρτη μου και δε θα με νοιαζει καμια πατριδα. Οτι θυσιες καναμε στη ζωη μας τις καναμε για την πατριδα και την οικογενεια. Αμα ειναι να τα κληρονομησουν ολα οι αλλοδαποι ποιος ο λογος να προσπαθουμε και να θυσιαζομαστε;
δεν κατάλαβες....Θα τρως πουτσα και ξύλο από τους εκεί χρυσαυγιτες

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Οι ιδιοκτήτες των Οίκων είναι αυτοί που αφενός οφείλουν και αφετέρου έχουν τη δυνατότητα να καταστείλουν την εγκληματικότητα στους δρόμους γύρω από τους Οίκους.
Οφείλουν και μπορούν.Αλλά πρέπει να δώσουν λεφτά στους φύλακες για να το κάνουν.Άρα,δεν πρόκειται.Οι ιδιοκτήτες κυττούν να βγάλουν από τη μύγα,ξύγκι και να κονομήσουν τσάτρα-πάτρα,διαχρονικά.
Εδώ κτυπούν ακομη την πόρτα η κάνουν σινιαλο για έξοδο τη κοπέλας από το δωμάτιο στα 7 λεπτά,χρονομετρώντας.
Δεν πιστεύω να δυσαρεστήσει κανέναν και αυτό το μήνυμά μου και να υποδείξει στους κυρίους διαχειριστές να το σβήσουν όπως σβήστηκαν κάποια προηγούμενα;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
glitsa τι εχει παιχτει με τον ιπποτη

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
glitsa τι εχει παιχτει με τον ιπποτη
τι να παίχτηκε δλδ;Όλοι οι αποκαθηλωμενοι πρέπει να τρώνε πουτσα όταν χάνουν την εξουσία τους....δρυος  πεσουσης πας ανήρ ξυλευεται....Για να μαθαίνουν πως είναι να μην έχεις πλέον ρουφιανοκουμπια στο πάνελ να σε προστατεύουν

Θαρρεις ότι ξεχνάω που κάποτε το μαλακισμενο με μουταρε;Ο θεός συγχωρει ο gl ούτε ξέχνα ουτε συγχωρει αλλά όπου τον βρίσκει θα τον γαμαει και θα τόνε ξελωλιαζει

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Ειμαι ασήμαντη μονάδα εγώ που έβαλα πλάτη και είναι σημαντικός αυτός που έκανε τον μεγάλο μοντ για να κάνει επίδειξη στα κοριτσάκια πόσο μεγάλο είναι το πουλάκι του στο σάιτ μουταροντας εμένα πχ....Φάε τώρα πουτσα και μην μιλας σκουπιδι

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Η Μαρινα που σε περνανε ολοι τσαμπα εισαι Ευα.....?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οι ιδιοκτήτες των Οίκων είναι αυτοί που αφενός οφείλουν και αφετέρου έχουν τη δυνατότητα να καταστείλουν την εγκληματικότητα στους δρόμους γύρω από τους Οίκους.
τυπε ποιος γουσταρει να κανει τσαρκα και διπλα να ειναι φουσκωτοι;και αν ειναι καποιου δουλεια ειναι της αστυνομιας να καθαρισει τηην περιοχη,ουσιαστικα να μεταφερει την πιατσα αλλου δηλαδη.περνεις τα μετρα αυτοπροστασιας και εισαι οκ.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
tziel πες κιαλλα για την υποθεση

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
τυπε ποιος γουσταρει να κανει τσαρκα και διπλα να ειναι φουσκωτοι;και αν ειναι καποιου δουλεια ειναι της αστυνομιας να καθαρισει τηην περιοχη,ουσιαστικα να μεταφερει την πιατσα αλλου δηλαδη.περνεις τα μετρα αυτοπροστασιας και εισαι οκ.

το μοναδικο μετρο αυτοπροστασιας που εχω παντα πανω μου ειναι τα ποδια μου
γιατι ως γνωστον
του φευγατου η μανα ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

Stories