baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
θα σε σκισω ρε παλι εφυγες χωρις να μιλησειςΤι εγεινε ? Δεν με εβρισκες τωρα?![]()
![]()
![]()
![]()
θα σε σκισω ρε παλι εφυγες χωρις να μιλησειςΤι εγεινε ? Δεν με εβρισκες τωρα?![]()
![]()
![]()
![]()
επεφταν βροχη τα μπαν!!!!!!!!!!!!!βροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!10 μπαν το λεπτο.
λιγοι επεζησαν....
ο ακορ ειχε κανει γκεστ εμφανισει προ διμηνουΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σωπα ρε... ολοι ολοι? και πλεζουρες?
Και ακορεστοι και βυζολαγνοι?
ΧΑΧΑΧΑ φανταζομαι ακορεστο και πλεζουρα στο κοσμοπολιταν ο μεν ενας
"Ρε παλιομαλακισμενες τραγουδηστε οσο θελετε και περαστικα"
και τον αλλον
" ΠΟια θα ερθει αποψε μαζι μου για μπουρδελοτσαρκα?"
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ κορυφαιοι.
θα χε μπει και κανας μαυρος θανατος εκει ε?
ολο το σκυλολοι το φοβερο![]()
![]()
![]()
Καλα επειδη εχεις κάψει φλάντζα την επομενη πριν φυγω θα σου στείλω πμ...θα σε σκισω ρε παλι εφυγες χωρις να μιλησεις![]()
ο ακορ ειχε κανει γκεστ εμφανισει προ διμηνου![]()
χαχαχχαα για πες λιγο ποιοι ειχανε μπει
να πας αυριο με το μπολτ τσαρκα εγω απαξιω πλεον προς το προσωπο σουΚαλα επειδη εχεις κάψει φλάντζα την επομενη πριν φυγω θα σου στείλω πμ...![]()
![]()
![]()
![]()
Με προσβαλεις.... :'( :'( :'( :'(να πας αυριο με το μπολτ τσαρκα εγω απαξιω πλεον προς το προσωπο σου![]()
να πας αυριο με το μπολτ τσαρκα εγω απαξιω πλεον προς το προσωπο σου![]()
λεω με αυτα που θα διαβασει απο εδω μεσα
θα γινει πιο υποψιασμενη μετα για ολους τους αντρες...
και εκτος ιντερνετ
ειχε μπει διδυμο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρα μιλας? Και μιλουσε με τις γκομενες εκει? απιστευτο
oloi!!!απο τον περσονα και τον πλε μεχρι ατομα γαματα που δε τα ξερεις....ο μπεβις,ο ζιγκμουντ ο μπαικερ ο βοθρος...και αλλοι πολλοι!!!
αααααααααα ..... ναι ισχυει ...
αλλα παιδια οκ ειμαι απο σωστη οικογενεια δν σημαινει δν εχω παρει πρεφα τι παιζει ... εξαλλου συν της αλλης ειναι πολυ ανοιχτομυαλοι και παντα ειχα ελευθεριες ...
δατς ολ ... οπως καταλαβατε τους αγαπω πολυ!