Επισκέπτης
Καλά,τί γνώμη έχεις για άντρες που πάνε χορό,είναι αδερφές;;;hello παιδια.... τι λέει???
Καλά,τί γνώμη έχεις για άντρες που πάνε χορό,είναι αδερφές;;;hello παιδια.... τι λέει???
εε σαββατο βραδυ αντι να γλενταμε ξεμειναμε :'(hello παιδια.... τι λέει???
Καλά,τί γνώμη έχεις για άντρες που πάνε χορό,είναι αδερφές;;;![]()
καλα εδω....ετοιμαζομαστε να κανουμε φατουρο στην λουκρητια....hello παιδια.... τι λέει???
πες μου πως και αυριο θα εισαι ετσι και δεν θα σε πιασει εκεινη η μαλακια να γραφεις σεντονια πλιιιιιιζ!
Mην επηρεάζεις!!!
ειναι ο μπαρισνικωφ αδερφη ρε????????????????
εγω θα ελεγα οχι..κατι το σακχαρο κατι τα αρθριτικα μη μας μεινεικαλα εδω....ετοιμαζομαστε να κανουμε φατουρο στην λουκρητια....![]()
![]()
γτ εχει πλακα ... και επειδη ειμαι σπιτι φετος πολλες ωρες ειναι καλη συντροφια και εχει μεγαλο ευρος θεματων ...
επισης εχει ενδιαφερον γτ διαβαζεις καποια πραγματα που δε τα λενε ευκολα οι αντρες καταμουτρα ...
τελος εγκυκλοπαιδικες γνωσεις![]()
Η αδερφή τον χορό τοτέ λογικά...δε κανει ο χοροσ την αδερφη.
ανησυχω,δεν με εχεις βρισει ακομα.χαχαχαχα ανυποφορο ε?
το παιδακι που γραφει σεντονια χαχαχαχα
η αδερφη και αν δε τα ξερει τα ταιριαζει.Η αδερφή τον χορό τοτέ λογικά...![]()
δεν ειναι αδερφη....απλα εχει ευλυγιστο καρπο.....ειναι ο μπαρισνικωφ αδερφη ρε????????????????
δε κανει ο χοροσ την αδερφη.
Καλά,τί γνώμη έχεις για άντρες που πάνε χορό,είναι αδερφές;;;![]()
εε σαββατο βραδυ αντι να γλενταμε ξεμειναμε :'(
ανησυχω,δεν με εχεις βρισει ακομα.
ποιος εισαι και τι εκανες στον μπολντ?
λεγε!
ο τζιελ ειμαι ....ελα τωρα που τον εχω δεσει να καυλαντισουμε και να πουμε μαλακιες....ανησυχω,δεν με εχεις βρισει ακομα.
ποιος εισαι και τι εκανες στον μπολντ?
λεγε!
επρεπε να εβλεπες πριν 2 χρονια τι γινοταν οταν εκλεισαν το μπου και μπουκαραν ολοι εκει...και αμα κατσεις και σε κανεναν μετα απο αυτα σφυρα μου![]()
![]()
![]()
![]()
γενικα τυπισσες που μπηκαν εδω μεσα και τις ειδα και στο κοσμοπολιταν σε συγκριση με τις αλλες
ειναι πιο .... υποψιασμενες![]()
Ντάξει δεν είμαι!!!