dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μου ρθε invoice απο το discogs να τους πληρωσω...dimm??
πουλησα κ ζηταν την προμηθεια τους τωρα...σκατο-Ολλανδοι
μου ρθε invoice απο το discogs να τους πληρωσω...dimm??
ο πατερας μου χαρτζηλικωνε τον θυρωρο να ερχεται ντυμενος αγιος βασιλης και να μας φερνει τα δωρα που μας ειχε παρει ο ιδιος ο φαδερ...
οταν μετα απο λιγα χρονια ειχα καταλαβει την αληθεια, πηγαμε με κατι φιλαρακια, ριξαμε οινοπνευμα στο χαλι της εξωπορτας του, το αναψαμε, αφου πρωτα χτυπησαμε το κουδουνι του, και εχοντας ηδη το βαλει στα ποδια!!
μου ρθε invoice απο το discogs να τους πληρωσω...
πουλησα κ ζηταν την προμηθεια τους τωρα...σκατο-Ολλανδοι
χορτασες ψωμακι στο νησι...επρεπε να τους φιλας τα ποδια του Αγγλους.σαρεσει η υπογραφη μου?
ο πατερας μου χαρτζηλικωνε τον θυρωρο να ερχεται ντυμενος αγιος βασιλης και να μας φερνει τα δωρα που μας ειχε παρει ο ιδιος ο φαδερ...
οταν μετα απο λιγα χρονια ειχα καταλαβει την αληθεια, πηγαμε με κατι φιλαρακια, ριξαμε οινοπνευμα στο χαλι της εξωπορτας του, το αναψαμε, αφου πρωτα χτυπησαμε το κουδουνι του, και εχοντας ηδη το βαλει στα ποδια!!
χορτασες ψωμακι στο νησι...επρεπε να τους φιλας τα ποδια του Αγγλους.
οντως...το Μοναστηρακι αγοραζει τζαμπα κ πουλα ακριβα...ενα βινυλιο πηρα πριν κανα 2 χρονια απο αυτους στην στοα,αλλα δεν ξαναπαταω...αγενεις κ πολυ ακριβοι...ε ναι
δεν το ξερες?
8% προμηθεια
αλλα καλυτερα απ το να πουλας στο μοναστηρακι με 2 ευρω το κομματι
;)οντως???
ου γεα!dimm??
ολα σε θυμιζουνσαρεσει η υπογραφη μου?
οντως...το Μοναστηρακι αγοραζει τζαμπα κ πουλα ακριβα...ενα βινυλιο πηρα πριν κανα 2 χρονια απο αυτους στην στοα,αλλα δεν ξαναπαταω...αγενεις κ πολυ ακριβοι...![]()
ολα σε θυμιζουν
για να τα δινεις 20 αρικο παιζει να ναι σπανια...αλλιως δεν βγαινει η εξισωσηπουλησα 10 καλα cd discogs 20 ευρα το ενα
στο ζαχαρια μου διναν 3 μαξ
οποτε κ 15 προμηθεια μια χαρα ηταν
για να τα δινεις 20 αρικο παιζει να ναι σπανια...αλλιως δεν βγαινει η εξισωση
εχω ενα διαμαντακι τωρα rare αρκετα,μαλλον θα παει στο 30 αρι...
δουκαντοπα, απεναντι απ το μπαλκονι μου εχει ερθει (τελευταια το πηρα χαμπαρι) μια νεαρα φοιτητρια-μουνιτσα-...λεω να βγω με τη πουτσα εξω να απλωσω τα σωβρακα οταν ειναι κι αυτη εξω...αλλα κανει πολυ κρυο τωρα για κατι τετοιο
ζαχαρια ειχα παρει το βινυλιο...το ενα το χω παρει στο ζαχαρια 5 ευρω κ το δωκα 20 στο discogs
ζαχαρια ειχα παρει το βινυλιο...
καλα εκανες μαν...αργουν βεβαια γενικα να φυγουν
ελα να κοψεις κανα κουτσουρο στο δασος,να σου φυγει το σκαρπελο.παω πολυτεχνιουπολη για τρεξιμο
νιωθω μια εξαψη
σι για