yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
o dopas σου την πεφτει. Νομιζω ειναι ο ιδιος που εβαλε την αγγελια που ψαχνει str8 αντρα να τον ξεφτιλιζει ;)
o dopas σου την πεφτει. Νομιζω ειναι ο ιδιος που εβαλε την αγγελια που ψαχνει str8 αντρα να τον ξεφτιλιζει ;)
ο πιτσι ειναι πομποδισ μιοδισ τερατοδισ χιστισ ειναι αλλο λεβελYou know, a disappearance is something you can never shake. Fleeing is a fast track toward death.
Γιατι τον κοροιδευετε; Οι αλλοι φιλοι σας οπως ο Πιτσιλιστης που φωναζει στο δρομο και μεσα στα μαγαζια ειναι καλυτεροι;
ο πιτσι ειναι πομποδισ μιοδισ τερατοδισ χιστισ ειναι αλλο λεβελ
τον ντοπα μεχρι και τσαρκα τον καλεσαμε . την εχει δει ομως πολυ βεντεττα και εμεις κατι τετοια δε τα σηκωνουμε
σιγα μη τον φαμε ρε τυπε , ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι που συνανταμε? σοβαρευτειτε επιτελους, εχετε ταυτιστει τοσο πολυ με το εικονικο προφιλ που στο τελος θα ζειτε εικονικες ζωεςΔεν την εχει δει βεντετα. Απλα ντρεπεται να συναντηθει με ανθρωπους προσωπο με προσωπο.
σιγα μη τον φαμε ρε τυπε , ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι που συνανταμε? σοβαρευτειτε επιτελους, εχετε ταυτιστει τοσο πολυ με το εικονικο προφιλ που στο τελος θα ζειτε εικονικες ζωες
Ειναι ανθρωπος που δεν εχει ουτε ενα φιλο. Ουτε ενα συναδελφο. Εξω βγαινει για φαι μονο. Ακομα και εδω μεσα προσεχει υπερβολικα να μην αποκαλυψει κατι προσωπικο. Κατα βαθος ντρεπεται για τον εαυτο του. Θα πενηνταρισει στο μπου και δε θα ξερουμε ουτε το ονομα του.
αφου δε μου μιλας πλεον ρε κωλοπαιδοσταρακο χαθηκαμε
μορφηΕτσι ημουν μικρος
![]()
αφου δε μου μιλας πλεον ρε κωλοπαιδο
τωρα που ηρθες σουιτ χοουμ, παρε κανα τηλ. να παμε σε κανα τζαδικο να μας τα παρουνε!
kala me eimai giorgo eyxaristo gia to endiaferonντοπα ολα καλα
μορφη
δε πιστευω να εχεις υποστει τραμπουκισμους
πυρφορος?
![]()
ο πατερας μου χαρτζηλικωνε τον θυρωρο να ερχεται ντυμενος αγιος βασιλης και να μας φερνει τα δωρα που μας ειχε παρει ο ιδιος ο φαδερ...Τραμπουκιζα τον αη βασιλη