Επισκέπτης
ναι τελικα ακρη δε βρηκαμε χαχαΑμφιβάλλεις τσούπρα;!
σκατα βοηθεια προσεφερες
ναι τελικα ακρη δε βρηκαμε χαχαΑμφιβάλλεις τσούπρα;!
χαχαχαχαχα
να σου απαντησω εγω για το βελβονι χωρις φοβο και παθος!!!Τελικά εσύ τι μουσική ακούς?
παρτα μη στα χρωσταω! δεν εχει μουτζα εδω μεσααααααααανα σου απαντησω εγω για το βελβονι χωρις φοβο και παθος!!!
ALTERNATIVE!!!!!!
παρτα μη στα χρωσταω! δεν εχει μουτζα εδω μεσααααααααα
alternative ειναι πολυ γενικο.
πιο συγκεγκριμενα
industrial, ebm, post, rock, goth, punk(υπαρχει μια συγχηση εδω) nu metal, κι αλλα πολλααα
Με -υ!!!παρτα μη στα χρωσταω! δεν εχει μουτζα εδω μεσααααααααα
πιο συγκεγκριμενα
industrial, ebm, post, rock, goth, punk(υπαρχει μια συγχηση εδω) nu metal, κι αλλα πολλααα
ναι ρε πστ! και κατι δε μου κολλαγε. αλλα το εγραψα και με υ και δε μου αρεσεΜε -υ!!!
καλα ρε αντρα μου φυλακα της νεοελληνικης σε βαλανε?Με -υ!!!
Δεν θα τα χαλάσουμε στην ορθογραφία μάτια μου!! :-* :-*ναι ρε πστ! και κατι δε μου κολλαγε. αλλα το εγραψα και με υ και δε μου αρεσε
Ο Κ.Μπαμπινιώτης!!!καλα ρε αντρα μου φυλακα της νεοελληνικης σε βαλανε?
παρτα μη στα χρωσταω! δεν εχει μουτζα εδω μεσααααααααα
πιο συγκεγκριμενα
οχι καλα εκανε, γτ αλλιως θα το ξανακανακαλα ρε αντρα μου φυλακα της νεοελληνικης σε βαλανε?
οχου τοοο! σμουτς κι απο μενα!Δεν θα τα χαλάσουμε στην ορθογραφία μάτια μου!! :-* :-*
Και εγώ θέλω διορθώσεις για να νευριάζω με το λάθος μου και από εγωισμό να μην το ξανα κάνω!!! ;)οχι καλα εκανε, γτ αλλιως θα το ξανακανα
οχου τοοο! σμουτς κι απο μενα!
Κυκλοφορείς με volcom ρούχα, αλυσίδα από την κωλότσεπη μέχρι μπροστά, αλλάζεις χρώμα στα μαλλιά σου ανά τρίμηνο και έχεις τουλάχιστον 3 ζευγάρια All-Stars? Επίσης όταν πήγαινες σχολείο, η eastpack σου ήταν όλη γραμμένη στίχους & σύμβολα και ήσουν ερωτευμένη με τον Kurt Cobain?
μες την γκρινια εισαι, σουτ πια.Αυτό το κραγιόν σου κοπελιά πολύ λεκιάζει!!!
Κανέ με !!!μες την γκρινια εισαι, σουτ πια.
Δεν θα τα χαλάσουμε!!!προτιμω κατι τετοιο αν συνεχισεις
μια φορα δαρμενος θα φυγεις! χαχαχαΔεν θα τα χαλάσουμε!!!
Όταν ο βιασμός καθίσταται αναπόφευκτος, τότε ξαπλώστε χάμω και κοιτάχτε να μορφωθείτε.μια φορα δαρμενος θα φυγεις! χαχαχα