Eπιδημία οι κότες και όπως πάμε μας βλέπω για πανδημία
κοοοοοοοοο κο κοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eπιδημία οι κότες και όπως πάμε μας βλέπω για πανδημία
Από το κοκορίκοοοο φτάσαμε στο κοοοο κο κοοοοο!!!κοοοοοοοοο κο κοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από το κοκορίκοοοο φτάσαμε στο κοοοο κο κοοοοο!!!![]()
Δεν έπιασες το νόημα,οι άντρες τα κοκόρια και κάποτε λαλούσαμε και τώρα άρχισαν να ακούγονται τα κακαρίσματα από τις κότες.....κοτα ειμαι, κυριε. οχι κοκορακι!
βαριεμαι... και δεν μπορω να κοιμηθω!!! ααα λουκ ελπιζω να το δεις... ακυρο για αυριο! εχμμμ... το 1/2 εχει μια δουλεια...:'(
Δεν έπιασες το νόημα,οι άντρες τα κοκόρια και κάποτε λαλούσαμε και τώρα άρχισαν να ακούγονται τα κακαρίσματα από τις κότες.....![]()
Μην νομίζεις και εγώ που δεν έχω πιει δεν βγάζω νόημα.....αααα οκ!
αλλη μια χαζη απορια ακολουθει.....
ειδα ενα τοπικ για τρανς........ σε αυτους που αρεσουν οι τρανς (και οχι οι εγχειρισμενες) δεν τους χαλαει το μαλαπερδακι? η δεν θελουν να ειναι 100% γυναικα και αυτο τους φτιαχνει???????
μπορειτε και να με αγνοησετε... εχω πιει 3 κρασακια....![]()
σε αυτους που αρεσουν οι τρανς (και οχι οι εγχειρισμενες) δεν τους χαλαει το μαλαπερδακι?
xαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχ μαρή, άμα δε θέλουν εγχειρισμένες πάει να πει ότι θέλουν το μαλαπερδάκι (ή τον μαλαπέρδαρο, ανάλογα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχχαχχ μαρή, άμα δε θέλουν εγχειρισμένες πάει να πει ότι θέλουν το μαλαπερδάκι (ή τον μαλαπέρδαρο, ανάλογα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αααα καταλαβα... πωπω... τελικα πραγματικα ξερω τοσα λιγα.... πολυ [size=10pt]αθωο [/size]πλασμα...![]()
Λέγε αθώοοο πλάσμα ( 0σουυυυς!![]()
:-* :-*
χαχαχαχαχαΠαπατσόλο έλα στο εμπορικό vs έντεχνο γιατί μας την πέσανε αναρχοκομμούνες και θέλουμε κάποιον που να τις ξέρει από μέσα.
Δασκάλα μου εσύ!!!![]()
![]()