Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
καλο ε?πσσσσσσ αυτά είναι
τι σε κανει να το λες
χειμωνας, φυλαγα 12:00-02:00 σκοπος στον ορχο...την δευτερη ωρα μπηκα σ ενα σταγερ ν αραξω και με πηρε ο υπνος....εκανε εφοδο ο αυδμ, ενας τρελαμενος ανθιπιλαρχος, και περιεργως δεν μ εβγαλε στην αναφορα....ποτε δεν καταλαβα γιατι μου χαριστηκε
καλο ε?![]()
το σκεφτηκα κι αυτομπορεί να του είχες δώσει δικαιώματα και να σε ζαχάρωνε![]()
το σκεφτηκα κι αυτο
ηταν πολυ μισητος (σε πολλους) και εντελως ανισορροπως...
σημερα αν δεν συνεχιζει τη στρατιωτικη του καριερα μπορει να ειναι έγκλειστος σε κανα ψυχιατρειο
το σκεφτηκα κι αυτο
ηταν πολυ μισητος (σε πολλους) και εντελως ανισορροπως...
σημερα αν δεν συνεχιζει τη στρατιωτικη του καριερα μπορει να ειναι έγκλειστος σε κανα ψυχιατρειο
αντε ρε σαλτιμπαγκοσε ένα θρεντ εδώ στο μπου είχα διαβάσει πάντως ότι αν σε γάμησε κάποιος στο στρατό δεν μετράει και δεν θεωρείσαι πούστης
οπότε εκφράσου ελεύθερα, ξέρεις ότι εδώ δεν θα σε κατακρίνει κανείς
αγάπη πάνω απ όλα![]()
αντε ρε σαλτιμπαγκο
και ποιος πουσταρας τις λεει αυτες τις μλκ
εγω τα λεω ολα αλλοι ειναι οι κρυψινοι εδω μεσα...
σε ένα θρεντ εδώ στο μπου είχα διαβάσει πάντως ότι αν σε γάμησε κάποιος στο στρατό δεν μετράει και δεν θεωρείσαι πούστης
οπότε εκφράσου ελεύθερα, ξέρεις ότι εδώ δεν θα σε κατακρίνει κανείς
αγάπη πάνω απ όλα![]()
το καλυτερο χεσιμο στη ζωη μου το χω κανει υπηρετωνταςαπλα εφταιγες που σε πηρε ο υπνος
το καθηκον σου το πεταξες στα σκουπιδια αλλα η μαμα πατριδα φανηκε μεγαλοψυχη
εγώ μαν σε πιστεύω ότι δεν σε γάμησε ο ανθιπολοχαγός..
οι κακιές γλώσσες λέω τι θα λένε![]()
αυτο κανονικα παει στην ημερησια για χεσιμο να ξεςτο καλυτερο χεσιμο στη ζωη μου το χω κανει υπηρετωντας
ειχα να χεσω πολλες μερες, οντας αποκλεισμενος σ ενα φυλακιο με χαλασμενη χεστρα και χωρις ντουζ, και με πιανει σφοδροτατο χεσιμο την ωρα που φυλαγα σε μια υπερυψωμενη σκοπια διπλα σ μια αποθηκη πυρομαχικων......δεν αντεχα να κρατηθω, κι εχοντας παντα ενα κωλοχαρτο στην εξαρτηση κατεβαινω και παω πισω απ τη σκοπια οπου αμολαω μια κουραδα τεραστιων διαστασεων, σαν ανακοντα ηταν, δεν πιστευa οτι ειχα αυτο το πραγμα μεσα μου...τα σκεπασα με μια μεγαλη κοτρονα.....μετα απ λιγο εσκασε τζιπακι για εφοδο.....ολα καλα σκοπος; -ολα υπο ελεγχο(κυρ μαλακα μου).... υπεγραψε στο βιβλιο και εφυγε...
![]()
γεια σου φιλεGt den mou milate
xexe ε ναι!!!αυτο κανονικα παει στην ημερησια για χεσιμο να ξες
Gt den mou milate
θα το γαμησω το μαλακισμενο...Σταρ το παιδι τι κανει