dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
καλα οι δικοι του δεν τον βλεπουνε να τον πανε να τον δει ενας γιατρος? εστω σε εναν παπα να τον διαβασει
μονο εμενα εχει κ τον μπομπ πολσον
καλα οι δικοι του δεν τον βλεπουνε να τον πανε να τον δει ενας γιατρος? εστω σε εναν παπα να τον διαβασει
δεν αντεξες να το παρεις κανονικα το μπουρι;ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ??????
παιζει να ειναι και χακερ τυπε :SΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟ??????
σε αυτα τα αναγνωστηρια οπως αυτο που ανεφερε ο λακης, κυκλοφορουν και κατι τυποι που περνανε ολη τους τη μερα εκει, διαβαζοντας εφημεριδες και αρλεκιν, πιανοντας την κουβεντα σε αθωους φιλοδοξους νεαρους φοιτητες και προσπαθωντας να πεισουν τον εαυτο τους οτι σε μια αλλη ζωη θα μπορουσαν και αυτοι να σπουδασουν μια επιστημη και να βιωσουν την χαρα της μαθησης...
Σου θυμιζουν κατι;;;;;;;;
nonta anoikses polemo me douka
μηπως ηταν καμια στραπονιαραη αδερφη παλιας γκομενας με ειδε στο σουπερ μαρκετ και κόλλησε απο πισω μου στο ταμειο
μπορουσε να παει στο διπλα που ειχε λιγο κοσμο
γνωμες
Ναι μαν εννοείταιξερω να φυλαω τον γκωλο μου
αυτη που δε σου δωσε κωλο, εκανε φουλ προγραμμα;
ναι, η αληθεια ειναι οτι δεν τα χεις ολα αυτα, κι ετσι μπορεις να εισαι πιο συγκεντρωμενος και με περισσοτερη ενεργεια σ αυτο που κανεις...Α ρε Νωντα, δεν ξερεις τι ομορφο ειναι να σπουδαζεις εχοντας ολα τα προβληματα σου λυμενα. Ουτε εργασιακη ανασφαλεια, ουτε αφραγκιες, ουτε ερωτικες στενοχωριες, ουτε στρατος, ουτε μαναδες, ουτε σπιτονυκοκοιρηδες. Η ελλειψη του υποσυνειδητου αγχους που προκαλουν ολα αυτα σε κανει αλλο ανθρωπο, εχεις μια ηρεμια, σαν να εχει παγωσει ο χρονος, και μονο εσυ να κινεισαι.![]()
έχεις ακούσει τίποτα καλά βογγητακαι δεν την εκραξες;
προσφατως μου γυαλισε το ματι η καστανοξανθη ναταλι με το ωραιο κορμακι απο φωκαιας, εδινε και κωλαρακι η ατιμη...αλλα οταν επεστρεψα για να περασω μου ειπε οτι εκλεισε...η ωρα ηταν 10 το βραδυ
Κραυγαζεις η απλα βγαζεις ενα βωμβο?οταν χυνω φωναζω
Πριν απο λιγο εχεσα τυπεροπαου τα νεα σου.