Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πηγα γαμησα με 10 ευρο και γυρισα. Νιωθω πιο ανανεωμενος απο ποτε! Να ναι καλα η Μολδαβια που μας στελνει τα πιπινακια της να τα γαμαμε τζαμπα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
σε αυτα τα αναγνωστηρια οπως αυτο που ανεφερε ο λακης, κυκλοφορουν και κατι τυποι που περνανε ολη τους τη μερα εκει, διαβαζοντας εφημεριδες και αρλεκιν, πιανοντας την κουβεντα σε αθωους φιλοδοξους νεαρους φοιτητες και προσπαθωντας να πεισουν τον εαυτο τους οτι σε μια αλλη ζωη θα μπορουσαν και αυτοι να σπουδασουν μια επιστημη και να βιωσουν την χαρα της μαθησης...

Σου θυμιζουν κατι;;;;;;;;

Οχι "φιλε" δε μου θυμιζουν τιποτα. Αυτη τη στιγμη μελεταω Γερμανικα online και βιολογια. Αλλα μου εδωσες την ιδεα να βρω στεκι κοντα στην πιατσα για να μελεταω και οταν κανω διαλειμμα να ριχνω εναν πουτζο! :2funny:

Α ρε Νωντα, δεν ξερεις τι ομορφο ειναι να σπουδαζεις εχοντας ολα τα προβληματα σου λυμενα. Ουτε εργασιακη ανασφαλεια, ουτε αφραγκιες, ουτε ερωτικες στενοχωριες, ουτε στρατος, ουτε μαναδες, ουτε σπιτονυκοκοιρηδες. Η ελλειψη του υποσυνειδητου αγχους που προκαλουν ολα αυτα σε κανει αλλο ανθρωπο, εχεις μια ηρεμια, σαν να εχει παγωσει ο χρονος, και μονο εσυ να κινεισαι. :)

Τελειωνω σε λιγο τη μελετη και θα κατσω ολη νυχτα να βλεπω σερι ταινιες και να τρωω φυστικια. Α ρε ζωαρα! :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Νωντα το ελληνικο κρατος παιρνει και τα σωβρακα απ τον ελληνικο λαο.

Εξακολουθει ομως να δινει τρια πραγματα: Συνταξεις, μισθους ΔΥ και πτυχια.

Στις 2 πρωτες κατηγοριες δε μπορω να εισπραξω, γιατι ομως να μην εισπραξω στην τριτη; Το βλεπω καθαρα εμπορικα γιατι ειμαι εμπορος.

Στο εξωτερικο οι μονοι Ελληνες που καβατζωθηκαν ειναι οι γιατροι και οι νοσηλευτες. Τους υπολοιπους πτυχιουχους τους εχουν για αραπαδες πολυτελειας.

Ακομα και χωρις ειδικοτητα μπορω να ανοιξω ιατρειο στη Ρωσια. Θα εμφυτευω χρυσα νηματα στα μαγουλα αποσυρμενων Ρωσιδων πορνων και θα τους κανω αναιμακτο λιφτινγκ! Θα γινω ο Φικιωρης της Ρωσιας! Το μαυρο μπαγιοκο θα πεφτει σα χαλαζι!

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Χεζω το νήμα μετά την άδικη επίθεση του ράυ πάυ

:orchestra:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
η αδερφη παλιας γκομενας με ειδε στο σουπερ μαρκετ και κόλλησε απο πισω μου στο ταμειο
μπορουσε να παει στο διπλα που ειχε λιγο κοσμο
γνωμες
μηπως ηταν καμια στραπονιαρα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ξερω να φυλαω τον γκωλο μου

αυτη που δε σου δωσε κωλο, εκανε φουλ προγραμμα;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
και δεν την εκραξες;

προσφατως μου γυαλισε το ματι η καστανοξανθη ναταλι με το ωραιο κορμακι απο φωκαιας, εδινε και κωλαρακι η ατιμη...αλλα οταν επεστρεψα για να περασω μου ειπε οτι εκλεισε  :huh:...η ωρα ηταν 10 το βραδυ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Α ρε Νωντα, δεν ξερεις τι ομορφο ειναι να σπουδαζεις εχοντας ολα τα προβληματα σου λυμενα. Ουτε εργασιακη ανασφαλεια, ουτε αφραγκιες, ουτε ερωτικες στενοχωριες, ουτε στρατος, ουτε μαναδες, ουτε σπιτονυκοκοιρηδες. Η ελλειψη του υποσυνειδητου αγχους που προκαλουν ολα αυτα σε κανει αλλο ανθρωπο, εχεις μια ηρεμια, σαν να εχει παγωσει ο χρονος, και μονο εσυ να κινεισαι. :)
ναι, η αληθεια ειναι οτι δεν τα χεις ολα αυτα, κι ετσι μπορεις να εισαι πιο συγκεντρωμενος και με περισσοτερη ενεργεια σ αυτο που κανεις...
εχεις την ωριμοτητα της ζωης, εισαι πιο αποφασισμενος και η σπουδη γινεται κατα καποιο τροπο αυτσκοπος σου.....κατι που δεν το χουν επι το πλειστον οι νεοι σπουδαστες....οι ορμονες τους βραζουν, το μυαλο τους ειναι πανω απ το κεφαλι, σκεφτονται το μελλον, και αυτο που σπουδαζουν το βλεπουν οχι σαν αυτοσκοπο αλλα ως μεσο....
βεβαια η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι εχουν την ανεση χρονου, εχουν ολο το μελλον μπροστα τους, κατι που δεν εχουν οσοι σπουδαζουν σε μεγαλυτερες ηλικιες...
ειμαι της αποψης οτι η γνωση ειναι δυναμη.....κι οτι η "μαθηση" δεν τελειωνει ποτε...

γηρασκω δ αει πολλα διδασκομενος

κανε αυτο που σε γεμιζει, που θα σε κανει πιο δυνατο

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
και δεν την εκραξες;

προσφατως μου γυαλισε το ματι η καστανοξανθη ναταλι με το ωραιο κορμακι απο φωκαιας, εδινε και κωλαρακι η ατιμη...αλλα οταν επεστρεψα για να περασω μου ειπε οτι εκλεισε  :huh:...η ωρα ηταν 10 το βραδυ
έχεις ακούσει τίποτα καλά βογγητα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ροπαου τα νεα σου.